0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι παραπάνω δύο μη φυσικοί είστε απαράδεκτοι .. Αυτές τις μέρες που τόσοι από εμάς σκεφτόμαστε την δυσμενή κατάσταση μας ,να μιλάτε με τόση έχθρα και υποτιμητικά για εμάς όλους τους φυσικούς.. εγώ δεν μπαίνω συχνά εδώ και εξεπλάγην ..μιλάνε έτσι οι συνάδελφοι μεταξύ τους ...; Κρίμα ..για εσάς ..Δεν ξέρω αν θέλω να διδάξει καλύτερα φυσικός του 10 ή γεωλόγος του παν.αιγαιου τη φυσική στο παιδί μου ...σίγουρα δεν θέλω άτομα που συμπεριφέρονται όπως παραπάνω .
Πάντως με όλο το σεβασμό στους φίλους Φυσικούς αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να σας προβληματίσει! Πάντως αυτός με το 9 ακόμη και αν κουτσομάθει Φυσική,
Μάλλον οι Φυσικοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως κάποια πράγματα στην εκπαίδευση άλλαξαν γι`αυτούς προς το χειρότερο.. πάνε οι εποχές τεχνολογικής + θετική κατεύθυνση.. εκεί γίναν ανεξέλεκτοι διορισμοί σε αριθμό Φυσικών.. τώρα τι να γίνει;; κοιτάξτε κάθε νομό σχεδόν στην ηπειρωτική Ελλάδα.. όλο πλεονάζοντες οι Φυσικοί.. τα ίδια βλέπουμε κι εμείς στα σχολεία(σε όποιο σχολείο πόλης πήγα να έχει 2 Φυσικούς χωρίς ώρες).. και εδώ έπρεπε να δείτε και ένα άλλο θέμα.. τα τμήματα Φυσικής σε Καβάλα και Λαμία γιατί γίναν;; δεν έφταναν οι απόφοιτοι των άλλων;; τι θα κάνουν τόσοι πτυχιούχοι Φυσικής μετά;; ακόμη και το Χημικό στην Καβάλα γιατί να γίνει;; ας έχουν τόση απορροφητικότητα οι Χημικοί και σε βιομηχανίες, κάπου πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία.. που νομίζω οι
Είναι αμφότερες γνωστές περιπτώσεις αποτυχόντων σε βιολογία και γεωλογία στο γραπτό.
Ρε φίλε ποιος στραβός δεν θέλει το φως του;Με την φτώχεια που υπάρχει όλοι έχουν δίκιο.Τι να λέμε τώρα μία θέση στο δημόσιο και μάλιστα εκπαιδευτικός είναι Λόττο...Καληνύχτα και καλό διορισμό σε όλους.