0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα το νόημα είναι να κάνουμε κατευθείαν ομάδα ΚΑΤΑ του γραπτού !!ποιο το νόημα να ακούμε ότι του κατέβει του καθένα ..ομάδα ΚΑΤΑ του ΑΣΕΠ γραπτού και κατευθείαν δράση
τα περισσοτερα που γράφεις είναι μπουρδες και επιχειρήματα που μοιάζουν αντικειμενικά και ορθά μόνο στα μάτια των νοητικά υστερουντων. Ειδικά τα πρωτα σου επιχειρήματα είναι για γέλια. Δε θα δηλώσουν για γραπτό όλοι; πας καλά; με τα μπουνιά όλοι θα δοκιμάσουν. Νομίζεις ότι έδωσαν τόσα χρήματα για μεταπτυχιακό για να παρατησουν την οποία ευκαιρία διορισμού; τα επιχειρήματά σου είναι στην πλειοψηφια τους σαθρά. Και για να κλείσω χωρίς να κρίνω ένα προς ένα τα επιχειρήματα, θα σταθώ στο κομμάτι των νέων πτυχιούχων. Όταν εγώ το 2008 έφτυσα αίμα για να γραψω 19000 μόρια για να περασω στο πτδε Θεσσαλονίκης ήξερα ότι θα χυσω ιδρώτα για να μπω σε μια σχολή που θα τελειώσω και θα δουλέψω σίγουρα και συντομα, ειδικά αν δεν έσκαγε η κρίση του 2009. Τους λοιπους που έμπαιναν με ότι να'ναι βαθμούς ή ηξεραν ότι και να τελειώσουν η ουρά είναι μεγάλη για την ειδικότητα τους ποιος τους φταίει; δεν ήξεραν τι ισχύει ; επιλογή τους δεν ήταν; Είμαστε οι επιλογές μας όχι ένας διαγωνισμός της κακιας ώρας που δεν ξεχωρίζει τον καλό από τον λιγότερο καλό εκπαιδευτικό αλλά τον πιο διαβασμένος παπαγαλο από τον λιγότερο. Κι αλλά πολλα θα μπορουσα να γράψω και να αντικρούσω ένα προς ένα και με μεγάλη άνεση αυτά τα ο Θεός να τα κάνει επιχειρήματα αλλά δεν έχω χρόνο ουτε όρεξη και πραγματικα λυπάμαι που διαβάζω σχόλια συναδέλφων, ο Θεός να τους κάνει, που συμφωνούν και απόλυτα με όσα έγραψες. Λυπάμαι
Ψυχονετρικα τεστ, οργανωση μαθηματος, σχεδια μαθηματος...ειναι θεωρω κριτηρια που μπορουν να παιξουν σε γραπτο ...μιας και ειναι σε Η/Υ
Συνεντευξη ειναι τερμα υποκειμενικο κριτηριο...Η συνεντευξη αν δεν κανω λαθος, ειναι για συγκεκριμενες θεσις στο δημοσιο
Φίλε 55χρονε..Είχες 4_5 ευκαιριες με γραπτό διαγωνισμόΕίχες 12 χρόνια κλειστούς πίνακες..Άρα μην μας λες για ευκαιρίες..Είχες πολλές..ενώ μερικοί καμία!Από την στιγμή που μπήκαν ακόμα και τα ΙΕΚ "λεμόνι" μέσα... πρέπει να παρακαλάμε όλοι για γραπτό.
Ναι...είχα πολλές και σε μερικές περιπτώσεις απατηλές.... 4-5 φορές ευκαιρίες με γραπτό διαγωνισμό...Θα έχω και άλλες...Επίσης απατηλές... Θα έχεις και εσύ τέτοιες ευκαιρίες κατά τα φαινόμενα.. Ισως εσύ 50 και ο επόμενος 20....και τότε θα μιλάς και εσύ ομοίως για την ευκαιρία που...δεν ήταν ευκαιρία....
γιατι απατηλες;;οσοι περασαν και διοριστηκαν;;δεν μιλω για ειδικες ψευτοκατηγοριες που εμπαιναν ετσι κι ενω κριθηκαν αντισυνταγματικοι οι διορισμοι τους ακομα ειναι διορισμενοι, μιλω για αυτους που διαβασαν και περασανε και διοριστηκανε ή εστω πηγαιναν αναπληρωτες ...απατηλες ευκαιριες αν ηταν απαστηλο το διαβασμα τους...ξερεις ποσους τριτεκνους γνωρισα εγω που οταν υπηρχε ο ασεπ δεν ηταν καν παντρεμενοι ωστε να εχουν υποχρεωσεις αλλα δεν πηγαιναν να δωσουν και τωρα που εκαναν παιδια λενε ως δικαιολογια εχουμε υποχρεωσεις;;οταν δεν ειχαν ομως ;;;τωρα το βρισκουν μπροστα τους...κριμα αλλα υπαρχουν κι αλλοι που πρεπει να τους υπολογισουμε, οχι χαριζοντας τους διορισμο φυσικα αλλα δινοντας τους τη δυνατοτητα να το παλεψουν και να μπορουν να το διεκδικησουν..
Θα αναρωτιόσουν το ίδιο... αν κάποτε έλεγαν στον πατέρα σου πως πρέπει να δώσει εκ νέου διαγωνισμό και να έχει την πιθανότητα να μείνει άνεργος..... Τι θα έκανε ο πατέρας αυτός ως άνεργος, για εσένα, το παιδί του; Έχω παιδί που το χρηματοδοτώ να κάνει μεταπτυχιακό να ξέρεις.... σε ακούω να τα λές και σε νιώθω σαν να μου τα λέει το παιδί μου... Θα μπορούσες να φτάσεις ως εδώ που έφτασες φίλε -η με ..άνεργο πατέρα; Φαύλος κύκλος....
Συγγνωμη ανθρωπε μου αλλα στα 50 -55 ξεκινησε η ζωη σου;;πιο πριν δεν ζουσες ;δεν δουλευες καπου;;πως εκανες προγραμματισμο ζωης και οικογενεια;;στα 55 ξεκινας να δουλευεις;;
τα δικα σου λαθη θα τα πληρωσει αλλος;;γιατι προφανως κατι εγινε λαθος ωστε σ αυτη την ηλικια να μην εχεις διοριστει εφοσον οι τελευταιοι διορισμοι αν εισαι τωρα 55 εγιναν οταν ησουν 46 περιπου..
άσε μας ρε serton έλεος πια ... την επόμενη να γράψεις μεγαλύτερο σεντόνι ... ο καθένας το βλέπει αλλιώς οκ? μήπως εσύ το βλέπεις σίγουρα σωστά?