0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει η αναδιάταξη οργανικών θέσεων;;
Μαλιστα εμεις Δηλαδη που εχουμε 0-1 οργανικες ως κλάδοι της θεατρικης αγωγής συνεχίζουμε απρόσκοπτα εκτος διορισμων και οι οργανικες μας ειναι σαν τον γιοφυρι της Άρτας. Ολημερίς τις χτίζανε το βραδυ γκρεμιζόταν… Περιμενω και του χρονου παλι εγγραφο να ζητά τις προτάσεις για την συσταση 🤦♀️ ετσι για να μην ξεχνιομαστε 🤯🤯🤯
Υστερα απο αλλεπαλληλες επικοινωνιες που ειχε ο Συλλογος καθηγητων γερμανικης με το γραφειο το ΓΓ και με τον ιδιο τον κ. Παπακωνσταντινου, αυτοι επιμενουν οτι η συσταση οργανικων θα γινει φετος. απλως θα πανε σε διαταξη στις μεταθεσεις, που σημαινει οτι πιθανον θα συσταθουν το καλοκαιρι οποτε κ θα ξανατρεξουν οι μεταθεσεις για δευτερη φορα γιατους μονιμους. αληθεια? ψεματα? τι να σας πω..δεν ξερει κανεις. απλως αυτη ειναι η πληροφορια που εχουμε εμεις ως κλαδος.
Εμεις ευχαριστουμε κ.trust. που μπαινετε στον κοπο καθε φορα κ μας εξηγειτε πραγματα τα οποια εμεις δεν ξερουμε. ειστε βοηθητικος κ ταυτοχρονα κατατοπιστικοτατος! αν γινει αυτο, ειναι οντως αδικο για εναν νεοδιοριστο. αν παλι δε γινει ο αριθμος διορισμων για τους ΠΕ07 θα ειναι μονοψηφιος..και δε θα φτασει ποτε η σειρα για διορισμο για καποιον που ειναι 19 χρονια στην αναπληρωση..οποτε δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο απο τα δυο. παντως αυτοι επιμενουν οτι ετσι θα γινει. χρησιμοποιησαν τον ορο "διαταξη μεταθεσεων". που λογικα ειναι αυτο που εξηγησατε εσεις.
Η Αντιπροεδρος του Συλλογου μας λεει οτι προσανατολιζονται μαλλον, απο αυτο που η ιδια καταλαβαινει, σε αυτο που περιγραψατε εσεις στη νουμερο 3 επιλογη: οτι θα ξανατρξει δλδ το συστημα. οπως εγινε λεει το 2016 (που εγω δεν εχω ιδεα τι εγινε τοτε). κι οτι με αυτον τον τροπο δε θα καταστρατηγηθει ο πινακας των μεταθεσεων.
ευχαριστω για την επεξηγηση κ. trust. αν μαθω κι εγω κατι νεοτερο για το θεμα θα επανελθω. να ειστε παντα καλα!