0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Trust. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Καλημέρα σε όλους και όλες και χρόνια πολλά στους εορταζοντες! Μια ερωτηση προς τους φιλοτιμους συναδελφους που εκαναν το κοπο να υπολογισουν τα "ανενεργα" άτομα: εχει προβλεφθει το ενδεχόμενο καποιος να εργαστηκε σε αλλο κλαδο ως αναπληρωτης φέτος ή οι συναδελφοι αυτοί υπολογιζονται μεταξυ των "ανενεργων";Υποθεση : εγω ειμαι ΠΕ02 ( ειδικοτητα Α) αλλα φετος εργαστηκα με το δευτερο πτυχιο μου ( ειδικοτητα
Από τους εκκαθαρισμένους αναπληρωτών κάθε ειδικότητας, έχουν αφαιρεθεί όσοι έχουν προσληφθεί ως αναπληρωτές, ανεξαρτήτως βαθμίδας, ειδικότητας, γενικής-ειδικής-εεπ-εβπ. Αλλιώς θα ήταν λάθος ως πίνακες και δε θα τους έφτιαχνα καν. Όταν ένας προσληφθεί ως αναπληρωτής, αποκλείεται να επαναπροσληφθεί σε άλλη ειδικότητα και γι'αυτό πρέπει να αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους συμμετέχει. Οι ανενεργοί λοιπόν σε κάθε ειδικότητα, είναι ανενεργοί σίγουρα. Με την υποσημείωση ότι δεν έχουν μπει οι φάσεις από τον Ιανουάριο και μετά κι ότι προϋπόθεση είναι να έχουν τον ίδιο αριθμό ταυτότητας με τον πίνακα από τον οποίον προσελήφθησαν. Τέτοιο πρόβλημα υπάρχει με διαφορετικές χρονικά προκηρύξεις, π.χ. γενική-ειδική.
Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά! Και σ ευχαριστούμε γενικώς για όσα λες και κανείς. Θα σου πω τη δική μου σκέψη: προσωπικά, έχω δύο ειδικοτητες. Με τράβηξε φέτος η πρώτη μου. Άρα στη δεύτερη ειδικότητα φαίνομαι ανενεργή. Και όντως, δεν είμαι στον πίνακα σου. Όμως, ξεκάθαρα θα κυνηγησω διορισμό και στη δεύτερη ειδικότητα. Τι θέλω να πω Μ αυτό; Μπορεί να φαίνονται Χ ανενεργοί, αλλά ας μην το δένουμε ότι ισχύει στον απόλυτο βαθμό το νούμερο που βλέπουμε. Γιατί υπάρχουν άτομα που θα διεκδικήσουν διορισμό κι ας φαίνονται ανενεργά.
trust καλημέρα, θελω να μου πεις ως προς την παρακατω σκεψη μου για τον εκκαθαρισμενο πινακα γενικης που εφτιαξες, αν εχω καπου λαθος: εστω οτι ειμαι πε02 που στον επισημο πινακα της 2γε/2019 εχω θεση 2800. α) Παω στον δικο σου πινακα και βλεπω οτι υπαρχουν τα νουμερα 2795 (139 εκκαθαρισμενου μετά και απο τις προσληψεις αναπληρωτων ως 12/2022) και 2811(140 εκκαθαρ) που σημαινει οτι αυτοι οι 2 συναδελφοι δεν προσληφθηκαν αναπληρωτες τουλαχ μεχρι τον δεκεμβρη και τους θεωρουμε ανενεργους. Σωστά?β) Κοιταω τον εκκαθ σου πανω απο μενα (ειμαι το 2800) κ βλεπω, οπως ηδη ειπα το 2795 (139). Αρα εχω μεχρι τη θεση μου 139 ανενεργους?γ) Σε αυτον τον πινακα εχεις λαβει υποψη σου και εχεις αφαιρεσει οσους πε02 διοριστηκαν και στην ειδικη. Αρα δεν υπαρχουν μεσα στους 139 ατομα που εχουν προσληφθει καπου αλλου (εαε-εεπ-εβπ κλπ) ως αναπληρωτες, σωστά?δ)Προφανως δεν εχεις λαβει υπόψη σου να αφαιρεσεις απο αυτους τους 139 οσους τυχον προσληφθηκαν αναπληρωτες με το 2ο πτυχιο σε αλλη ειδικοτητα? (το νιωθω οτι θα ηταν αδυνατο να το κανεις για ολες τις ειδικοτητες αυτο, απλα για το τυπικο το ρωταω).Εχεις καμία αλλη σκεψη που θα έπρεπε να τσεκαρω μονος μου για να χω ακομη μεγαλυτερη ακριβεια προβλεψης?