0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο διευθυντής σου είναι βλάξ... από παιδαγωγικής απόψεως είναι άσχετος και άθλιος φυσικά.
Οι περισσότεροι που ξέρω εγώ, ειδικά παλιοί, θέλουν συνεχόμενο να φεύγουν νωρίς.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα τελειώνω στο 7ωρο, εκτός από μία ημέρα, αλλά δεν έχει σημασία τι γράφει. Κάθε ημέρα αλλάζει, καθώς όλο και κάποιος λείπει με κορωνοϊό. Δεν με απασχολεί να έχω μεγάλα κενά, να κάνω απασχόληση ή να κάνω μάθημα τελευταίες ώρες. Άλλοι τις αποφεύγουν επιμελώς.
[...] Babysitting σε κενά με ενοχλεί να κάνω αλλά ο διευθυντής αποφεύγει την σύμπτυξη ωραρίου και δυστυχώς μας επιβαρύνει. Όχι σε αίθουσα για να μην έχουμε πάτημα να αρνηθούμε. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο. Το χειρότερο μου είναι όμως το ότι τη 1 μόνο μέρα που δεν έχω 7η, έχουμε συνεδρίαση σχεδον κάθε εβδομάδα. [...]
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι μπορείς να πιέσεις με έγγραφο αίτημα στον σύμβουλο/συντονιστή και κοινοποίηση στην
Η απασχόληση συνηθίζεται σε πολλά σχολεία, ειδικά όταν έχουν εκπαιδευτικούς που δεν συμπληρώνουν πλήρες ωράριο, ώστε οι μαθητές να μη σχολούν νωρίτερα. Προτιμώ σε αίθουσα, διότι έτσι τους επιβλέπω καλύτερα, κάνουμε διάφορες συζητήσεις, μπορώ να τους κάνω και μία παρουσίαση για ένα θέμα γενικού ενδιαφέροντος (πχ περιβαλλοντικό, κοινωνικό) και μετά να ακολουθήσει διάλογος κλπ. Το έξω σε εμάς αποκλείεται και για άλλους λόγους, καθώς συστεγαζόμαστε με λύκειο που κάνει διάλειμμα στην ίδια αυλή, άλλες ώρες και μπορεί να συμβούν παρατράγουδα.
Το σχολείο δεν είναι χώρος φύλαξης. Είναι χώρος μαθήματος.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους θα τις διαβάσω και θα επανέλθω. Να σας πω ότι είμαι σε 3 σχολεία ΕΠΑΛ, λύκειο και γυμνάσιο, υπεύθυνη τμήματος, με εφημερίες και γραμματειακή υποστήριξη.. το μόνο που ακούω είναι ότι όλοι πρέπει να βοηθάμε κι αν κουραστω απλά να μην κάνω μάθημα ίσα ίσα να κρατώ τα παιδιά στην τάξη..