0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνώ με την ποινή που προτείνεις, γιατί ΔΕΝ φταίνε σε κάτι τα παιδάκια να υποστούν την αυταρχική ψυχολογία του επιθεωρητή. Ως ευσυνείδητος εκπαιδευτικός, προτιμώ να αντιμετωπίσω εγώ τον αυταρχισμό και την διαστρεβλωμένη παιδαγωγική θεώρηση αυτών των ανάξιων ανθρώπων, παρά οι μαθητές μου.
1) εσεις η νεα κυβερνηση που θα προκυψει δηλαδη με σενα ηγετη2) να σε δω να προσπαθεις να βαλεις καμερα σε ταξη στο σχολειο μου, να δω που θα βρεθεις και εσυ και η καμερα σου (απο τους μαθητες)
2) Κάμερα στους φερέλπιδες υποψήφιους αξιολογητές στα παιδαγωγικά με ταυτόχρονη κάλυψη του προσώπου και του ήχου των παιδιών, όταν αυτοί θα κάνουν δειγματικές διδασκαλίες σε ΤΥΧΑΙΑ σχολεία στα οποία θα τους καλούμε εμείς οι εκπαιδευτικοί για να διδάξουν και να μας δείξουν πόσο καλοί είναι στα παιδαγωγικά. Ώστε να φανεί ποιος πραγματικά είναι καλύτερος στο να επιβάλει παιδαγωγικό κλίμα στην τάξη, στην πράξη και όχι στην θεωρία. Στην συνέχεια ψηφοφορία από όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς, που βλέποντας τις κάμερες θα κρίνουμε αν ο φέρελπις αξιολογητής αξίζει πραγματικά τον τίτλο του. Και αυτός που θα κριθεί με αυτόν τον τρόπο από την ψήφο των εκπαιδευτικών ως ο καλύτερος παιδαγωγός, αυτός ας έχει μετά το δικαίωμα να αξιολογήσει τον καθένα από εμάς στα παιδαγωγικά.
Υ.Γ. αυτα που γραφεις ειναι τελειως αντιθετα απο αυτα που προτεινει η ΟΛΜΕ, θα την καταργησεις οταν γινετε κυβερνηση?
Δεν αναφέρομαι στην ΟΛΜΕ ούτε με ενδιαφέρει τι λένε οι ΟΛΜΕδες. Στην ΕΛΜΕ-σύλλογό μου αναφέρομαι, και εκεί θα προτείνω ότι έχω να προτείνω.
το παιχνιδάκι θα είναι αλλού.
Που στους διευθυντές;
Δεν γνωριζω αν υπάρχει γενικα γραμμή να κοπεί κόσμος, το θεωρώ απίθανο δεδομένων των ελλείψεων στα σχολεία, να απολύσουν για να προσλάβουν άλλους; Στο κλίμα αυταρχισμού, ελέγχου και τρομοκρατίας όμως κι εγω πιστεύω ότι ΑΝ αρχίσει και αξιολόγηση από διευθυντές, η κατάσταση θα είναι σοβαρή. Απ αυτό ναι, θα κακοπεράσουμε πολλοί. Και φοβάμαι ότι η αξιολόγηση από συμβούλους σε βάθος χρόνου θα είναι μη λειτουργική και μη εφικτή, αλλά από τους διευθυντές δεν θα είναι ανέφικτη, και μην μας μείνει μόνο αυτό το πακετάκι, εξάλλου διδασκαλία και ο διευθυντής παρακολουθεί…
Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης. Και φυσικά δεν βασίζομαι στα λεγόμενα της Υπουργού. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον νόμο 4823. Σε περίπτωση βαθμολογίας σε μη ικανοποιητικό επίπεδο στέλνεσαι για σεμινάριο. Μάλιστα ουτε οι ίδιοι έχουν προβλεψει κάτι τέτοιο. Δηλαδή τι σοι σεμινάριο μπορεί να παρακολουθήσεις στο ΙΕΠ που θα σε βελτιώσει π.χ στο αντικειμενο; Και ποιός θα το κάνει; Εδώ είμαστε θα γελάσει και το παρδαλό αρκούδι.
Ώρες ώρες ειλικρινα θα θελα να τρέξει τελείως όλη αυτή η σαχλά κ μετά να γυρίσουμε με το κεφάλι ψηλά να πούμε στους γονείς, ορίστε αξιολογηθήκαμε, Είδατε διαφορα τώρα; Όχι προφανώς γιατί κανεις μας δεν είχε τετοια ανάγκη και κανεις μας δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Άρθρο 10Έκθεση αυτοαξιολόγησης1.Κάθε εκπαιδευτικός ή μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) ή του Ειδικού
Θέλω να ρωτήσω κάτι πρακτικό...Τι πρέπει να γράψουμε στην έκθεση αυτοαξιολόγησης;Υπάρχει κάποιο πρότυπο; Έχετε κάποια ενημέρωση μέχρι πότε θα πρέπει να τα έχουμε συμπληρώσει;Διαβάζω στο ΦΕΚ μέχρι τις 20/2 κι έχω πελαγώσει...
Εγώ τι έκθεση αυτοαξιολόγησης να κάνω από τη στιγμή που όλη τη χρονιά πέρυσι ήμουν σε άδεια (κύησης, λοχείας) και φέτος είμαι σε ανατροφής; Με έχουν αντιστοιχίσει με αξιολογητή..
Να ρωτήσω κάτι. τώρα είμαστε στο Α1 της αξιολόγησης δηλαδή αξιολόγηση από τη σύμβουλο, από Γενάρη διάβασα ότι το υπουργείο προωθεί την Α2 αξιολόγηση δηλαδή αξιολόγηση από το διευθυντή σχολικής μονάδας. Μπορεί προϊσταμένη νηπιαγωγείου που έχει υπογράψει η ίδια απεργία αποχή από την αξιολόγηση να αξιολογήσει συναδέρφισσά της, υφισταμένη της νεοδιόριστη που έχει δεχθεί την αξιολόγηση;