0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Η αίτηση δίνει σχετικό παράδειγμα, έχει έντονο χρώμα και γράφει 'πατήστε εδώ' , ανοίγει έτσι ένας πίνακας που δίνει συγκεκριμένο παράδειγμα με κάποιον που έχει διάφορες προύπηρεσίες, για το τι πρέπει να βάλει και που2. όταν βάλεις τον κερσορα στο κουτάκι, ανοίγει ένα παράθυρο που σου λέει ΑΚΡΙ
Και σε εμένα έτσι έγινε. Ήταν πάρα πολύ ασαφής η διατύπωση. Θυμάμαι όταν έκανα την αίτηση ότι με είχε προβληματίσει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Τελικά αυτό ήταν και που δημιούργησε το πρόβλημα.
Παράθεση από: morgan στις Ιουλίου 28, 2023, 06:53:38 pmΑκριβώς! Πρέπει από Δευτέρα να πιέσουμε για ανακοινοποίηση![/quote ηδη βγηκε μια ανακοινωση για ανακοινοποιηση και εγω εστειλα μαιλ καλη δυναμηΕπίσης! Μου δίνεις το link της ανακοινωσης σε παρακαλώ;
Ακριβώς! Πρέπει από Δευτέρα να πιέσουμε για ανακοινοποίηση![/quote ηδη βγηκε μια ανακοινωση για ανακοινοποιηση και εγω εστειλα μαιλ καλη δυναμη
Για να βγάλουμε μία άκρη με τα λάθη, δηλαδή κυρίως την προϋπηρεσία:α. Η προκήρυξη έλεγε να βάλει κανείς την συνολική προϋπηρεσία του όπως είναι δηλωμένη στο οπσυδ. Αυτό είναι αλήθεια ή όχι???β. Αναφέρθηκε πιο πριν ότι κάπου έλεγε "προϋπηρεσία από το 2021 και μετά", αυτό είναι αλήθεια ή όχι? και γιατί έθετε αυτά τα έτη ως 'σταθμό"? άρα μήπως κάποιοι έβαλαν προύπηρεσία μετά τα έτη αυτά νομίζοντας ότι ο ασεπ θα 'φορτώσει' μέσω οπσυδ την υπόλοιπη? και τελικά, υπάρχει κάπου η αίτηση να δούμε τί έλεγε ακριβώς?
Επίσης! Μου δίνεις το link της ανακοινωσης σε παρακαλώ;
Προφανώς είναι άκαιρη η ερώτησή μου, αλλά ήθελα την εξής διευκρίνιση. Ως μεταπτυχιακό για την κατάταξη στους πίνακες αναγνωρίζεται οποιοσδήποτε μεταπτυχιακός τίτλος, ανεξάρτητα αν είναι συναφής με το αντικείμενο του βασικού τίτλου σπουδών; Ή πρέπει να έχει υποχρεωτικά σχέση με την ειδικότητά σου; Το ΦΕΚ πάντως λέει γενικά μεταπτυχιακός τίτλος. Ρωτάω πλέον για τους επόμενους πίνακες, εάν και όποτε ξανασυνταχθούν (εφόσον δεν αλλάξει το σύστημα πρόσληψης)...Ευχαριστώ
τη συνάφεια του μεταπτυχιακού θα την κρίνει το ΠΥΣΔΕ σου, αν το αναγνωρίσει στο οπσυδ θα μπεί κανονικά και θα μετρήσει σε διαγωνισμό, αν δεν αναγνωριστεί ως συναφές , δεν θα μετράει
Ευχαριστώ για την απάντηση! Γνωρίζετε επίσης αν τα μεταπτυχιακά του Ανοιχτού Πανεπιστημίου γίνονται δεκτά;
είδες ότι γι' αυτόν τον λόγο υπήρχε παράδειγμα στην αίτηση? αν το άνοιγες όλα θα ήταν ξεκάθαρα
ετσι ακριβς εγινε οπως το πες δεν ελεγε την λεξη συνολικη προυπηρεσια πουθενα να δηλωθει και υπηρχε λεκτικη ασαφεια με την παρενθεση για την αναφορα απο το 2021 και μετα. ειπωθηκε επισημα οτι ο ασεπ θα επαιρνε στοιχεια απο τον οπσυδ μετα την επικαιροποιηση των φακελων. απλα δεν εκαναν κανενα ελεγχο και εβγαλαν αποτελεσματα με βαση καθαρα την αιτηση. απλα για να προλαβουν να βγαλουν νωρις τα αποτελεσματα
Συμφωνώ. Γιατί αλλιώς αν δεν γίνεται έλεγχος ποιος ο λόγος να μην βάλω ό,τι θέλω;
Επειδή το άνοιξα εκατό φορές δεν λέει τίποτα άλλο από αυτό που κατάλαβα. Μόνο παράδειγμα προϋπηρεσίας λέει με τους μήνες. Δεν λέει για όλους τους μήνες.Έχω κάνει πάρα πολλές αιτήσεις, δεν μπορεί να είμαι τόσο λάθος.