0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως αν συνέβαινε σε μένα κατι τέτοιο μπορεί κ' να μην ήθελα να ξαναμπώ σε τάξη...είναι τραγικό κ' συνάμα τρομακτικό αυτό που περιγράφεις...
Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα μάλλον το έχουν οι καθηγητές και όχι οι μαθητές αγαπητε Τηλέμαχε, αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουν
Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα μάλλον το έχουν οι καθηγητές και όχι οι μαθητές αγαπητε Τηλέμαχε, αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουν και τελικά καταλήγουν να φέρνουν τους πάντες σε δύσκολη θέση...από συναδέλφους, διευθυντές, προϊστάμενους γραφείων και να καταλήγει το θέμα στο υπουργείο.
Παράθεση από: nautica19 στις Οκτωβρίου 10, 2007, 11:42:04 pmΠάντως αν συνέβαινε σε μένα κατι τέτοιο μπορεί κ' να μην ήθελα να ξαναμπώ σε τάξη...είναι τραγικό κ' συνάμα τρομακτικό αυτό που περιγράφεις...Μακάρι το ζήτημα να ήταν τόσο απλό, όπως το θέτεις Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και περίπλοκο, που έχει να κάνει με όλη την κοινωνία και κυρίως με τους δεσμούς και την ηθική μέσα στην ίδια την οικογένεια. Καλό είναι να μην αποθεώνουμε και να μην δαιμονοποιούμε... Τέλος πάντων το όλο θέμα αποτελεί αντικείμενο ανάλυσης μεταπτυχιακού και δοκτορά μαζί! Πρέπει σε κάθε περίπτωση να το παρακολουθήσουμε και να δούμε πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε γιατί το να πας από το ένα άκρο στο άλλο δεν νομίζω ότι ωφελεί κανέναν μας.
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 10, 2007, 09:19:26 pmΣε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα μάλλον το έχουν οι καθηγητές και όχι οι μαθητές αγαπητε Τηλέμαχε, αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουνΠω πω, τι ασχετο σχολιο! Σιγουρα εχεις μηδενικη εμπειρια διδασκοντας βιαους μαθητες! Ελπιζω να μην τυχει ποτε να μπεις σε τετοια ταξη... (ή μηπως να μπεις, για να καταλαβεις πώς νιωθει καποιος που πεφτει θυμα βιας?)
! Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση την στάση των παραπάνω μαθητών ωστοσο μήπως θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το θέμα από την μεριά των συγκεκριμένων καθηγητών; Δυστυχώς υπάρχουν καθηγήτες που παρόλο τα πτυχία τους και τα μάστερ τους δεν είναι άξιοι να σκούν αυτό το επάγγελμα!
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 11, 2007, 11:39:56 am! Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση την στάση των παραπάνω μαθητών ωστοσο μήπως θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το θέμα από την μεριά των συγκεκριμένων καθηγητών; Δυστυχώς υπάρχουν καθηγήτες που παρόλο τα πτυχία τους και τα μάστερ τους δεν είναι άξιοι να σκούν αυτό το επάγγελμα! Δεκτο αυτο που λες..οπως συμβαινει σε πολλα επαγγελματα, αρκετοι δεν ειναι αξιοι να διδασκουν..νομιζω οτι ειναι ασχετο ομως με τα περιστατικα βιας..επειδη καποιος δηλαδη δεν ειναι καλος στην δουλεια του πρεπει να τον σαπιζουν στο ξυλο;
Δυστυχώς υπάρχουν καθηγήτες που παρόλο τα πτυχία τους και τα μάστερ τους δεν είναι άξιοι να σκούν αυτό το επάγγελμα!
Λοιπόν στον συγκεκριμένο δεν κάναμε τίποτα αλλά την πλήρωνε η γυναίκα του που επίσης μας έκανε κάποιο άλλο μάθημα (όχι και τόσο "σημαντικό") εκείνη την χρονιά! Ηλιακά ήταν μεγαλούτσικη και πολύ αγαθή δεν μπορούσε με τίποτα να επιβληθεί και ξέροντας εμείς ότι έχει έναν τόσο ψωνισμένο και ... άνδρα δεν θέλαμε και πολύ να την κάνουμε να φτάνει στο σημείο να κλαίει!!!! {Να σημειώσω για να μην παρεξηγηθώ: Δεν καυχιέμαι γι αυτά που έκανε η τάξη μου αλλά στην τότε τάξη μου μην φανταστείτε ότι είχα συμμαθητές τον Παλαιολώστα ή τον Πάσσαρη. Από την α' γυμνασίου μέχρι και την γ' λυκείου το τμήμα μου ήταν από τα καλύτερα!}. Ο διευθυντής ποτέ δεν μας είπε τίποτα, προφανώς όλοι περιμέναν να περάσει η χρονιά και να πάρουν απόσπαση. Μόνο ο άντρα της μας ζητούσε τα ρέστα...κανείς άλλος δεν μας μίλαγε γιατί ήξεραν ποιός είχε το πρόβλημα.
Τώρα δεν καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να ''χτυπάμε'' τους αδύνατους ?