0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κλαίω.Από θεϊκή και σε θεϊκή ανάρτηση.Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ... Που είμαι "βασικός"Συνάδελφοι, μην τρωγόμαστε μεταξυ μας! Ο καθένας θέλει το καλυτερο για τον κλάδο του! Είσαι σε μεγάλα κέφια!!!Εννοείται ότι προσυπογράφω.
Αυτό καλό είναι να το θυμόμαστε όταν εκλέγουμε αιρετούς...
Κλαίω.Από θεϊκή και σε θεϊκή ανάρτηση.Είσαι σε μεγάλα κέφια!!!Εννοείται ότι προσυπογράφω.
Εκκαθαρισμένοι προσωρινοί πίνακες 2ΓΕ για τους διορισμούς του 2024 (υποθέτω ξέρετε όλοι ότι οι διορισμοί γίνονται από οριστικούς πίνακες κι ότι αυτοί είναι εντελώς και μόνο για ενημερωτικούς λόγους)https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A9NgATCHB6plLqpVUtrxdUNO3cBXtSXtFTi1dL5pn00/edit?usp=sharingΕυχαριστώ τον συνάδελφο Giorg που εντόπισε συναδέλφους που έλειπαν από τους πίνακες και δεν έπρεπε να λείπουν κι έτσι θυμήθηκα τι παίζει.- Μωβ : Είχαν διοριστεί 9/3/2020 ως ΕΕΠ-Ε
Σε απάντηση σου @trust no one θα ήμουν ικανοποιημένη με την κατά το δυνατόν κάλυψη των οργανικών μας. Και οποιαδήποτε αντεπιχειρημα όσον αφορά υπερραριθμιες μπορεί εύκολα να αντικρουστει καθότι πρόκειται για επίσημα οργανικά κενά που το ίδιο το υπουργείο έδωσε για μετατάξεις. Και διερωτώμαι τα εξής... έχεις δουλέψει ποτέ σε σχολείο.? Αν ναι πως διδάσκουμε τους μαθητές μας σεβασμό, συνεργασία, σύμπνοια, αλκηλουποστηριξη και αν μη τι άλλο να μην ειρωνευονται αν εμείς οι άλλοι δεν το τηρούμε. Οι ακαδημαϊκές περγαμηνές και οι στατιστικές φανφάρες δεν μας κάνουν εκπαιδευτικούς παιδαγωγούς.Ακόμη, πώς ζητάμε κατανομές από σοβαρά άτομα σε νήμα συζήτησης που πέφτει το σφάξιμο των κλάδων...... συνάδελφοι, ντροπή μας.... και αν διερωτάσθε κι εσείς δουλεύω 10 χρόνια ως Πε70 και έκανα μεταπτυχιακό όντας λεχωνα και άλλαξα και το παιδί μου ήδη 3 παιδικούς ανά πόλη που δουλευα
Επιπρόσθετα, λάθος ενημέρωση έχεις. Δεν βγήκε ίδια παράταξη με την κυβέρνηση.Αλλάξατε και πολλοί από εσάς τις προβλέψεις σας τις προηγούμενες μέρες πάμπολλες φορές. Αν ασχοληθεί μ εμάς ο πατέρας μετά από αυτά είμαστε γελασμένος....
Καλησπέρα παιδιά,πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα καθιερωθεί κάθε χρονιά να γίνονται μόνιμοι διορισμοί (άλλες φορές περισσότεροι άλλες λιγότεροι), λόγω ότι είχαν παγώσει μετά το 2010 για σχεδόν μια δεκαετία.Το θέμα είναι, πιστεύετε αυτό θα έχει ως συνέπεια να μειωθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών; Γιατί οι αναπληρωτές κοστίζουν λιγότερο από τους μόνιμους και ειδικά στην ειδική αγωγή τα κονδύλια προέρχονται από το ΕΣΠΑ.
Καλησπέρα σας.Τι εννοείτε όταν λέτε ότι αυτοί με το πορτοκαλί ή το πράσινο έχουν δικαίωμα να διοριστούν ξανά;;
Ζητάς αλληλεγγύη και κατανόηση και και και κι εσύ δεν τα προσφέρεις. "Κατά το δυνατόν"; Πάλι με τις λέξεις παίζουμε; 2800 σύνολο στην πρωτοβάθμια. Δεν έχει κατά το δυνατόν. Νούμερο θέλω, να δω πόσο "δίκαιη" είσαι κι "αλληλέγγυα". 1200 διορισμοί δεν είναι σφάξιμο. Πλην των φιλολόγων το 2021, ΚΑΜΙΑ ειδικότητα δεν έχει πάρει 1200 διορισμούς. ΠΟΤΕ. Προκαλείτε. Το ξαναλέω. Με βάζεις και λέω πάλι για σας, όταν στη Δευτεροβάθμια αυτό που πάει να γίνει θεωρώ ότι είναι γελοίο και τραγικό. Αλλά εσύ θες να κόψουν από κει για να πάτε εσείς στους 1500 να είστε ικανοποιημένοι. Δεν περνάει καν από το μυαλό σας να πάνε πουθενά αλλού οι διορισμοί αν κοπούν από τη Δευτεροβάθμια.Στην ΟΛΜΕ βγήκε μου είπαν. Τι να κάνουμε. Εγώ τη βλέπω σα σύνολο την εκπαίδευση. Και μεταξύ μας, σιγά τη συντριβή της ΔΑΚΕ στην πρωτοβάθμια...Από του χρόνου οι συνταξιοδοτήσεις θα καλύπτονται μόνο. Εγώ έτσι πιστεύω.Ο νόμος λέει ότι αν περάσουν 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού, είτε δεν παρουσιάστηκαν για ορκομωσία, είτε παραιτήθηκαν κάποια στιγμή, έχουν δικαίωμα να διοριστούν ξανά.
Δηλαδή αυτοί trust no one δεν είναι διορισμένα άτομα;;