*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1106411 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος regi84

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #5376 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:16:27 pm »
Εφόσον οι πίνακες είναι έτοιμοι δεν έχουν λόγο να βγάλουν κατανομή.Θα βγουν οι πίνακες αύριο ή Δευτέρα κ αμέσως μετά η πρόσκληση.Θεωρητικα μέχρι τις 23 θα έχουν τρέξει όλα για να τρέξουν μετά κ οι αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:11:02 »

Αποσυνδεδεμένος asterakilampero

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5377 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:21:22 pm »
προφανως και το εψαξα, αλλα ειναι κλειδωμένος. Προτου σταξεις το φαρμακι σου, καλυτερα να ρωτησεις. Επιπλέον οι πίνακες ειναι ανεπίσημοι. τα τηλεφωνα του υπουργειου επίσημα.

Αποσυνδεδεμένος asterakilampero

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5378 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:22:30 pm »
Google is our friend είπες πιο πανω
προφανως και το εψαξα, αλλα ειναι κλειδωμένος. Προτου σταξεις το φαρμακι σου, καλυτερα να ρωτησεις. Επιπλέον οι πίνακες ειναι ανεπίσημοι. τα τηλεφωνα του υπουργειου επίσημα.

Αποσυνδεδεμένος natasazil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5379 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:39:37 pm »
μπορει καποιος/α να μου στειλει τον συνδεσμο που φαινόντουσαν οι προσληψεις των αναπληρωτων και η περιοχη τησ τοποθετησης ?
μάλλον ψάχνεις τους πίνακες του trust no one. κάνε αναζήτηση στο pde το όνομά του και θα βρεις το Link σε οποιαδήποτε ανάρτησή του, αφού το έχει βάλει ως υπογραφή για να το βρίσκουμε πιο εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:11:02 »

Αποσυνδεδεμένος RiaG

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5380 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:42:33 pm »

Καλημέρα. Να ρωτήσω, υπάρχουν εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας μετά τις προσλήψεις Ειδικής;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5381 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:46:03 pm »
μπορει καποιος/α να μου στειλει τον συνδεσμο που φαινόντουσαν οι προσληψεις των αναπληρωτων και η περιοχη τησ τοποθετησης ?

Καλημέρα. Να ρωτήσω, υπάρχουν εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας μετά τις προσλήψεις Ειδικής;

Εδώ είναι οι πίνακες του trust no one: https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS?usp=drive_link

Αποσυνδεδεμένος Gwgaki

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5382 στις: Αυγούστου 08, 2024, 12:53:11 pm »
Ποσοστό αποδοχής ενστάσεων 2ΓΕ/2023: 20% !!! Θα μας έρθει μήνυμα;;; Πού μπορούμε να δούμε τη νέα μας κατάταξη, μετά τις ενστάσεις;;;

Συνδεδεμένος Kostas_80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5383 στις: Αυγούστου 08, 2024, 01:16:25 pm »
Ποσοστό αποδοχής ενστάσεων 2ΓΕ/2023: 20% !!! Θα μας έρθει μήνυμα;;; Πού μπορούμε να δούμε τη νέα μας κατάταξη, μετά τις ενστάσεις;;;

Θα το δειτε με το που βγουν τα οροστικα. Στο ιμειλ θα σας ερθει αναλυτιξη απαντηση αν αποδεχτηκε το ασεπ την ενσταση η οχι και γιατι 2 με 3 μερες μετα την ανακοινωση των.οριστικων πινακων. Εχετε δικιαωμα να κανετε αιτηση θεραπειας που σημαινει δικαστηριο αρα δικηγορος αν δεν εγινε δεκτη η ενσταση

Αποσυνδεδεμένος Little Bunny

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5384 στις: Αυγούστου 08, 2024, 01:16:38 pm »
Πιστεύω πως εκ των υστέρων θα αποδειχθούν εσκεμμένα όλα αυτά για να μπούμε στη διαδικασία να ζητήσουμε μόνοι μας γραπτό από τα ολοένα και περισσότερα λάθη που θα γίνονται και θα είναι ανεξέλεγκτα εκτός από παράνομα. Με το γραπτό με την ασυδοσία και την έλλειψη διαφάνειας να φτάνει στο Θεό, θα γίνεται χειρότερος χαμός.
Μα αν γίνει γραπτός θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για λάθη. Είδαμε και στον γραπτό που έγινε ήδη που ήρθαν λάθος θέματα και τα διόρθωσαν κλπ. Τώρα είναι απλά τα πράγματα, αυτοματοποιημένα και πάλι λάθη γίνονται. Σκεφτείτε ότι το λάθος που έγινε θα μπορούσε να γίνει και μετά από γραπτό. Αφού πάλι δεν θα είχαν δικαίωμα διορισμού αυτοί οι άνθρωποι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2024, 01:24:00 pm από Little Bunny »
ΠΕ86

Αποσυνδεδεμένος Gwgaki

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5385 στις: Αυγούστου 08, 2024, 01:21:17 pm »
Θα το δειτε με το που βγουν τα οροστικα. Στο ιμειλ θα σας ερθει αναλυτιξη απαντηση αν αποδεχτηκε το ασεπ την ενσταση η οχι και γιατι 2 με 3 μερες μετα την ανακοινωση των.οριστικων πινακων. Εχετε δικιαωμα να κανετε αιτηση θεραπειας που σημαινει δικαστηριο αρα δικηγορος αν δεν εγινε δεκτη η ενσταση

Ευχαριστώ πολύ! Δεν μου έχει έρθει ακόμη κάποιο Mail, γι' αυτό ρώτησα. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Συνδεδεμένος Kostas_80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5386 στις: Αυγούστου 08, 2024, 01:35:32 pm »
Παράθεση
Σαν κι αυτό με τος μπανάνες και τα σταφύλια;

Ναι σαν και αυτον και μεσω υπολογιστη. Τα αποτελεσματα βγαθνουν σε 2 με 3 μερες και γινεται σε βαρδιες. Δηλαδη ξεκιναει το ενα γκρουπ 8 το πρωι, επομενο 9 το πρωι επομενο 10 κοκ. Μςχρι στιγκης υλοποιειται μονο αθηνα αλλα οκ μπορει να υλοποιηθει και σε αλλες πολεις αν αυξηθει ο αριθμος υποψηφιων. Μεχρι στιγνης χρησινοποιεται ο χβρος του OTE academy στην αθηνα. Κατα πασα πιθανοτητα θα ναι το νεο συστημα ασεπ αν το εφαρμοσει ποτε σε εκπαιδευτικους  ολα τα θεματα ειναι απο τραπεζα θεματων ηβοποια προφαβως εμπλουτιζεται συνεχως ωστε να μην πεφτουν ποτε τα ιδια και το κυριοτερο ειναι αυξανομενης δυσκολιας. Δηλαδη αν απανταει καποιος σωστα αυξανεται η δυσκολια αυτοματα στα επομενα θεματα. Γενικα οσοι εδωσαν το κεφαλι τους εγινε καζανι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2024, 01:45:21 pm από Kostas_80 »

Αποσυνδεδεμένος RiaG

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5387 στις: Αυγούστου 08, 2024, 03:46:51 pm »
Εδώ είναι οι πίνακες του trust no one: https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS?usp=drive_link

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Του έχω δει αυτούς. Αλλά δεν βλέπω να έχει εκκαθαρισμένους γενικής μετά τις προσλήψεις ειδικής που έγιναν προχθές. Όπως και να χει, ευχαριστούμε τον trust και την απίστευτη δουλειά που κάνει!

Αποσυνδεδεμένος V.T.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5388 στις: Αυγούστου 08, 2024, 05:49:13 pm »
«Όταν μιλάει η αταξία, η τάξη να σωπαίνει. Έχει μεγάλη πείρα ο χαμός».
Κική Δημουλά

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #5389 στις: Αυγούστου 08, 2024, 06:11:16 pm »
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Του έχω δει αυτούς. Αλλά δεν βλέπω να έχει εκκαθαρισμένους γενικής μετά τις προσλήψεις ειδικής που έγιναν προχθές. Όπως και να χει, ευχαριστούμε τον trust και την απίστευτη δουλειά που κάνει!
Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους. Καλή αρχή.

Για τις προκηρύξεις στις οποίες έγιναν διορισμοί (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ καθώς και τα όργανα των ΠΕ79.01), έχω προσθέσει νέα αρχεία (εκκαθαρισμένοι πίνακες) που καταλήγουν "2024-2025". Αυτά είναι για τους αναπληρωτές. Δεν έχω αφαιρέσει αυτούς που παραιτήθηκαν φέτος κι άρα δεν έχουν δικαίωμα πρόσληψης του χρόνου. Κάποια στιγμή (μάλλον) θα το κάνω κι αυτό.

Για τη 2ΓΕ έχω ενημερώσει το αρχείο με τους εκκαθαρισμένους (προσωρινούς) πίνακες. Όταν βγουν οι οριστικοί, θα εκκαθαρίσω κι εκείνους.

Για την 1ΓΕ, έχω εκκαθαρίσει όλους τους πίνακες. Το έχω αφήσει στο αρχείο των διορισμών, γιατί αναμένουμε από εκεί διορισμούς για τους ΠΕ79.01. Μόνο για αυτούς και για τους ΠΕ79.02 έχω αφήσει και το πού δούλεψε ο καθένας φέτος ως αναπληρωτής.

Ο σύνδεσμος για τον φάκελο είναι στην υπογραφή μου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182533
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144