0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Google is our friend είπες πιο πανω
μπορει καποιος/α να μου στειλει τον συνδεσμο που φαινόντουσαν οι προσληψεις των αναπληρωτων και η περιοχη τησ τοποθετησης ?
Καλημέρα. Να ρωτήσω, υπάρχουν εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας μετά τις προσλήψεις Ειδικής;
Ποσοστό αποδοχής ενστάσεων 2ΓΕ/2023: 20% !!! Θα μας έρθει μήνυμα;;; Πού μπορούμε να δούμε τη νέα μας κατάταξη, μετά τις ενστάσεις;;;
Πιστεύω πως εκ των υστέρων θα αποδειχθούν εσκεμμένα όλα αυτά για να μπούμε στη διαδικασία να ζητήσουμε μόνοι μας γραπτό από τα ολοένα και περισσότερα λάθη που θα γίνονται και θα είναι ανεξέλεγκτα εκτός από παράνομα. Με το γραπτό με την ασυδοσία και την έλλειψη διαφάνειας να φτάνει στο Θεό, θα γίνεται χειρότερος χαμός.
Θα το δειτε με το που βγουν τα οροστικα. Στο ιμειλ θα σας ερθει αναλυτιξη απαντηση αν αποδεχτηκε το ασεπ την ενσταση η οχι και γιατι 2 με 3 μερες μετα την ανακοινωση των.οριστικων πινακων. Εχετε δικιαωμα να κανετε αιτηση θεραπειας που σημαινει δικαστηριο αρα δικηγορος αν δεν εγινε δεκτη η ενσταση
Σαν κι αυτό με τος μπανάνες και τα σταφύλια;
Εδώ είναι οι πίνακες του trust no one: https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS?usp=drive_link
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Του έχω δει αυτούς. Αλλά δεν βλέπω να έχει εκκαθαρισμένους γενικής μετά τις προσλήψεις ειδικής που έγιναν προχθές. Όπως και να χει, ευχαριστούμε τον trust και την απίστευτη δουλειά που κάνει!
Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους. Καλή αρχή.Για τις προκηρύξεις στις οποίες έγιναν διορισμοί (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ καθώς και τα όργανα των ΠΕ79.01), έχω προσθέσει νέα αρχεία (εκκαθαρισμένοι πίνακες) που καταλήγουν "2024-2025". Αυτά είναι για τους αναπληρωτές. Δεν έχω αφαιρέσει αυτούς που παραιτήθηκαν φέτος κι άρα δεν έχουν δικαίωμα πρόσληψης του χρόνου. Κάποια στιγμή (μάλλον) θα το κάνω κι αυτό.Για τη 2ΓΕ έχω ενημερώσει το αρχείο με τους εκκαθαρισμένους (προσωρινούς) πίνακες. Όταν βγουν οι οριστικοί, θα εκκαθαρίσω κι εκείνους.Για την 1ΓΕ, έχω εκκαθαρίσει όλους τους πίνακες. Το έχω αφήσει στο αρχείο των διορισμών, γιατί αναμένουμε από εκεί διορισμούς για τους ΠΕ79.01. Μόνο για αυτούς και για τους ΠΕ79.02 έχω αφήσει και το πού δούλεψε ο καθένας φέτος ως αναπληρωτής.Ο σύνδεσμος για τον φάκελο είναι στην υπογραφή μου