0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paphar στις Ιουνίου 30, 2007, 05:41:25 pmΑφού λοιπόν γνωρίζεις τόσο καλά τί σημαίνει Αυτοματιστής, μπορείς σε παρακαλώ να ορίσεις το αντικείμενο, τις γνώσεις, το θεωρητικό υπόβαθρο, τους τρόπους εφαρμογής, και τα μέσα με τα οποία υλοποιεί ο μηχανικός Αυτοματισμού τις εφαρμογές του? Αντικείμενο : ΑυτοματισμόςΓνώσεις: ΑυτοματισμούΘεωρητικό Υπόβαθρο: Δεν έχετε γιατί αν είχατε θα είσασταν ΑΕΙ και όχι ΤΕΙ. Είστε μια τεχνολογική σχολή που ασχολείστε με την υλοποίηση αυτοματισμών. Αν διαφωνείς σε παρακαλώ να μας πεις πιο είναι το θεωρητικό σας υπόβαθρο. Τρόποι Εφαρμογής: Τι θα πει τρόπο εφαρμογής, μάλλον έχεις χάσει την ψυχραιμία σουΜέσα Υλοποίησης : Φαντάζομαι ότι πιο σημαντικό είναι το κατσαβίδι, μετά κάνα γαλλικό κλειδί, αλλά επειδή είμαι και εγώ άσχετος με τον αυτοματισμό δεν ξέρω, τα καζανάκια με τι τα φτιάχνουν?
Αφού λοιπόν γνωρίζεις τόσο καλά τί σημαίνει Αυτοματιστής, μπορείς σε παρακαλώ να ορίσεις το αντικείμενο, τις γνώσεις, το θεωρητικό υπόβαθρο, τους τρόπους εφαρμογής, και τα μέσα με τα οποία υλοποιεί ο μηχανικός Αυτοματισμού τις εφαρμογές του?
αγαπητέ φίλε paphar,θα ήταν σωστό τα προσωπικά σου με τον sniper να μην τα εκδηλώνεις εδώ. η προσωπική σου εμπάθεια για αυτόν τον άνθρωπο δεν αφορά ούτε εμάς ούτε αυτό το forumόσον αφορά τα παρακάτω:""Οι άσχετοι αυτοματιστές", "οι υδραυλικοί αυτοματιστές", "οι ηλεκτρονικοί αυτοματιστές", "οι ηλεκτρολόγοι αυτοματιστές", "αυτοί που ευθύνονται για τον κορεσμό της πληροφορικής", "αυτοί που ευθύνονται για την απαξίωση της πληροφορικής", "αυτοί που διορίζονται μόνο μέσω προϋπηρεσίας με Κάτια και Πέρη", "οι πωλήτριες ειδών ένδυσης", "αυτοί που μπήκαν στον ΠΕ20 με τις γνωριμίες στα Υπουργεία" και άλλα πολλά γλυκόλογα, αν λοιπόν τα διαβάζει ο διευθυντής μου, οι μαθητές μου και οι γονείς τους, ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟ
φίλε john το 2005 που έδωσα ΑΣΕΠ η αίθουσα που έγραφα ήταν γεμάτη αυτοματιστές οι οποίοι μόλις πήραν τα θέματα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
ερώτηση κρίσεως: αυτό είναι το πρόγραμμα σπουδών των αυτοματιστών της Θεσσαλονίκης;http://ourania.autom.teithe.gr/gr/index.html
Εδώ και αρκετές μέρες το θέμα τελείωσε στην
ΤΕΛΙΚΑ με το δικαστήριο υπάρχει κανένα νέο ....? εκτός από προβλέψεις και εικασίες
το δικαστήριο τον Οκτώβρη θα γίνει;