0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι ντροπή απόφοιτοι ανώτατης εκπαίδευσης να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν παιδαία...σε σένα αναφέρομαι paphar, γιατί δεν κάνεις τίτοτε άλλο παρα να "βρίζεις" τον sniper....Δεν παίρνω το μέρος κανενός, όμως αν πρόσεξες κανένας δε μιλάει μ'αυτόν τον τρόπο σε σένα, ενώ εσύ το κάνεις! Επομένως λογικό είναι να μή γίνεται συζήτηση...(αλλα τσακομός)..
αγαπητέ φίλε paphar,θα ήταν σωστό τα προσωπικά σου με τον sniper να μην τα εκδηλώνεις εδώ. η προσωπική σου εμπάθεια για αυτόν τον άνθρωπο δεν αφορά ούτε εμάς ούτε αυτό το forum
αυτή φίλε μου είναι η μοίρα όλων όσων δουλεύουν σε έναν τομέα τον οποίον δεν τον γνωρίζουν καθόλου ή έστω στοιχειωδώς. το πρόβλημά σου δεν είναι οι λέξεις άσχετοι, υδραυλικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, κτλ αλλά η λέξη αυτοματιστής που τις ακολουθεί. τι σπούδασες; ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΤΗΣ! αυτομάτως τίθεται το ερώτημα: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ;;;;αυτά ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνουν!
δεν χρειάζεται οι μαθητές σου ή οι γονείς τους ή ο διευθυντής σου να ακούσουν τον sniper ή τον κάθε sniper να στα χώνει ΔΙΚΑΙΩΣ. το πτυχίο σου φτάνει για να μπουν αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. όταν πρόκειται να αναλάβω μια δουλειά διαβάζω προσεκτικά τις απαιτήσεις της προκειμένου να βεβαιωθώ ότι οι γνώσεις και οι εμπειρία μου είναι επαρκείς ώστε να ανταποκριθώ με επιτυχία στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνω και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΩ. αυτό το πράγμα λέγεται επαγγελματισμός και αυτοσεβασμός. στο βωμό του να τρέξω να αρπάξω μια θέση, να διοριστώ, να βολευτώ, να γίνω δημόσιος υπάλληλος κτλ θυσίασες και τον επαγγελματισμό μια και δεν έχεις καμία σχέση με το επάγγελμα που "ασκείς" ούτε φυσικά έχεις αυτοσεβασμό.
για να σε σεβαστούν οι γονείς, οι μαθητές, οι συνάδελφοι και ο προϊστάμενος σου πρέπει να έχεις:-τυπικά προσόντα ( Π Τ Υ Χ Ι Ο με άμεση ΣΥΝΑΦΕΙΑ με το αντικείμενο που διδάσκεις)-γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που διδάσκεις-μεταδοτικότητα -όρεξη για δουλειά
μη ζητάς από τον sniper να σταματήσει την ΔΙΚΑΙΗ κριτική του φοβούμενος για την προσωπική σου επιβίωση στον εργασιακό σου χώρο.
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Ιουνίου 27, 2007, 05:27:42 pmΘυμίζω (για όσους το ξεχάσανε) ότι σε αυτά που έλεγα είχα δίκιο.... Κανείς δεν κινδυνεύει να απολυθεί! Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ καμιά τέτοια περίπτωση!Και αφού δεν υπήρχε περίπτωση να απολυθεί κανείς, τότε γιατί η νέα νομοθετική ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/2005??? Απλώς επειδή όντως κινδύνευαν οι θέσεις όλων. Τέλος. Και ευτυχώς που το ΥΠΕΠΘ φρόντισε να ρυθμίσει νομοθετικά το πρόβλημα που εντόπισε ο εισηγητής του ΣτΕ. ΤΩΡΑ δεν υπάρχει φόβος απόλυσης. Ότι άλλο και να λες μεγάλε, η αναστάτωση, η ανασφάλεια και το πρόβλημα που δημιούργησες σε εκατοντάδες αποφοίτους των 11 τμημάτων θα μείνει στην Ιστορία. Περιμένω την απάντηση του snipper με πολύ αγωνία!
Θυμίζω (για όσους το ξεχάσανε) ότι σε αυτά που έλεγα είχα δίκιο.... Κανείς δεν κινδυνεύει να απολυθεί! Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ καμιά τέτοια περίπτωση!
Ειλικρινά έχω μείνει έκπληκτος με το "μίσος" και το μένος κάποιων εδώ μέσα , για τα καινούρια τμήματα , μολονότι το θέμα επιλύθηκε!Σταματήστε να παραπληροφορείτε άλλο τον κόσμο. Ο νόμος ψηφίστηκε γιατί υπήρχε πρόβλημα! Ο νόμος ψηφίστηκε γιατί κινητοποιήθηκαν επιτέλους οι απόφοιτοι των τμημάτων! Ο νόμος ψηφίστηκε για να σταματήσει η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα! ο νόμος ψηφίστηκε ομόφωνα και το θέμα λήγει εδώ!Τώρα , όσο αφορά εσένα snipper_hellas1 , έχεις κάνει μεγάλο κακό σε εμάς , στις οικογένειές μας και σε φίλους μας! Σου προτείνω να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι έχασες! Δεν έχασε ο ΣΤΕΜΠ αλλά εσύ και οι υπόλοποι που υπογράφατε την προσφυγή! Ωστόσο , δεν είμαι άνθρωπος των αντιπαραθέσεων και των άκρων. Θέλω όλοι μας να ενωθούμε για το καλό της Πληροφορικής. Πρέπει να γίνει αυτό! Οι διασπαστικές κινήσεις που προσπάθησες να επιχειρήσεις , πήγαν και αυτές στον βρόντο. ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Ο νόμος ψηφίστηκε γιατί υπήρχε πρόβλημα!
Ο νόμος ψηφίστηκε γιατί κινητοποιήθηκαν επιτέλους οι απόφοιτοι των τμημάτων!
Ο νόμος ψηφίστηκε για να σταματήσει η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα! ο νόμος ψηφίστηκε ομόφωνα και το θέμα λήγει εδώ!
Αφού λοιπόν γνωρίζεις τόσο καλά τί σημαίνει Αυτοματιστής, μπορείς σε παρακαλώ να ορίσεις το αντικείμενο, τις γνώσεις, το θεωρητικό υπόβαθρο, τους τρόπους εφαρμογής, και τα μέσα με τα οποία υλοποιεί ο μηχανικός Αυτοματισμού τις εφαρμογές του?
Μέσα Υλοποίησης : Φαντάζομαι ότι πιο σημαντικό είναι το κατσαβίδι, μετά κάνα γαλλικό κλειδί, αλλά επειδή είμαι και εγώ άσχετος με τον αυτοματισμό δεν ξέρω, τα καζανάκια με τι τα φτιάχνουν?
Παράθεση από: gianniotis στις Ιουλίου 03, 2007, 03:40:51 pmΜέσα Υλοποίησης : Φαντάζομαι ότι πιο σημαντικό είναι το κατσαβίδι, μετά κάνα γαλλικό κλειδί, αλλά επειδή είμαι και εγώ άσχετος με τον αυτοματισμό δεν ξέρω, τα καζανάκια με τι τα φτιάχνουν?