0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
remo,Τι ειδικότητας όν σχετικός είσαι εσύ;
Παράθεση από: john-pe20 στις Ιουλίου 09, 2007, 06:12:05 pmremo,Τι ειδικότητας όν σχετικός είσαι εσύ;Αν και το έχω γράψει και σε παλαιότερο post είμαι μηχανικός δικτύων από αγγλικό πανεπιστήμιο με αντίστοιχο μεταπτυχιακό. Είμαι και μέλος στο ΔΣ του ΤΕΕ. Γι αυτό και το ξέρω το θέμα και έχω ενημερωθεί επαρκώς (και από ΥΠΕΠΘ). Θα σου πω (γράψω) και το εξής : αν και το έγραψα και στον sniper_hellas1, αν το πρόβλημά σας ήταν μόνο το τμήμα αυτοματισμού τότε δεν κάνεις προσφυγή στο ΣτΕ αλλά το παλεύεις στο ΥΠΕΠΘ. Ο στόχος ο δικό σας όμως δεν ήταν αυτός, δεν θέλατε και δεν θέλετε και τα άλλα τμήματα , οι θέσεις σας απασχολούν βλέπεις. Από την μια πλευρά καλά κάνετε, αλλά έχετε άδικο μεγάλο. Τώρα θα ήθελα να δω πως θα τα «βγάλετε πέρα» με το υπουργείο για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Όμως θα ήθελα να απαντήσει κάποιος από εσάς και αν θέλεις μου απαντάς και εσύ για το Πρόγραμμα σπουδών των Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων (πουθενά η λέξη πληροφορική) και του Τμήματος Αυτοματισμού. Θα ήθελα μια καθαρή και ειλικρινή απάντηση. Αν το ψάξεις το θέμα θα πάρεις και την απάντηση γιατί το Τμήμα Αυτοματισμού είναι στο ΠΕ20. Α και αυτά για κάποιον γνωστό που είχαν στο Υπουργείο, αλλού. Τον γνωστό τον είχατε εσείς επί ΠΑΣΟΚ και γι αυτό το ΠΔ για την εκπαίδευση δεν άλλαζε σε αντίθεση με το ΠΔ του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Παράθεση από: remo στις Ιουλίου 12, 2007, 11:49:17 amΠαράθεση από: john-pe20 στις Ιουλίου 09, 2007, 06:12:05 pmremo,Τι ειδικότητας όν σχετικός είσαι εσύ;Αν και το έχω γράψει και σε παλαιότερο post είμαι μηχανικός δικτύων από αγγλικό πανεπιστήμιο με αντίστοιχο μεταπτυχιακό. Είμαι και μέλος στο ΔΣ του ΤΕΕ. Γι αυτό και το ξέρω το θέμα και έχω ενημερωθεί επαρκώς (και από ΥΠΕΠΘ). Θα σου πω (γράψω) και το εξής : αν και το έγραψα και στον sniper_hellas1, αν το πρόβλημά σας ήταν μόνο το τμήμα αυτοματισμού τότε δεν κάνεις προσφυγή στο ΣτΕ αλλά το παλεύεις στο ΥΠΕΠΘ. Ο στόχος ο δικό σας όμως δεν ήταν αυτός, δεν θέλατε και δεν θέλετε και τα άλλα τμήματα , οι θέσεις σας απασχολούν βλέπεις. Από την μια πλευρά καλά κάνετε, αλλά έχετε άδικο μεγάλο. Τώρα θα ήθελα να δω πως θα τα «βγάλετε πέρα» με το υπουργείο για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Όμως θα ήθελα να απαντήσει κάποιος από εσάς και αν θέλεις μου απαντάς και εσύ για το Πρόγραμμα σπουδών των Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων (πουθενά η λέξη πληροφορική) και του Τμήματος Αυτοματισμού. Θα ήθελα μια καθαρή και ειλικρινή απάντηση. Αν το ψάξεις το θέμα θα πάρεις και την απάντηση γιατί το Τμήμα Αυτοματισμού είναι στο ΠΕ20. Α και αυτά για κάποιον γνωστό που είχαν στο Υπουργείο, αλλού. Τον γνωστό τον είχατε εσείς επί ΠΑΣΟΚ και γι αυτό το ΠΔ για την εκπαίδευση δεν άλλαζε σε αντίθεση με το ΠΔ του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Αφήστε το θέμα , έχει κλείσει οριστικά. Τρέξτε στις παραλίες και κάντε μπάνια και πιείτε και κανά ποτάκι... Δεν βαρεθήκατε?Νομίζω ότι το θέμα έχει λήξει και το topic πρέπει να κλειδώσει...Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!