0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αγαπητή φίλη. Δεν έγινε προσφυγή στους οικονομολόγους για το πτυχίο τους όπως στη δικιά μας περίπτωση και επίσης δεν έγινε προσφυγή στο ΣΤΕ αλλά σε διοικητικά δικαστήρια. Η σοβαρότητα της δικής μας κατάστασης είναι πολύ πιο μεγάλη από την περίπτωση των οικονομολόγων και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια.
Παράθεση από: tsipouro στις Απριλίου 19, 2007, 02:06:03 pmΜην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αγαπητή φίλη. Δεν έγινε προσφυγή στους οικονομολόγους για το πτυχίο τους όπως στη δικιά μας περίπτωση και επίσης δεν έγινε προσφυγή στο ΣΤΕ αλλά σε διοικητικά δικαστήρια. Η σοβαρότητα της δικής μας κατάστασης είναι πολύ πιο μεγάλη από την περίπτωση των οικονομολόγων και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ίδια.Tsipouro Χαλάρωσε λιγο οτι ειναι να γίνει έχει γίνει ήδη..... περάσαμε την πύλη του Δημοσίου .Το δύσκολο ειναι να μπείς αφου μπήκες μέσα κανένας δεν μπορει να σε βγάλει.και σε πληροφορώ οτι το πιό πιθανό ειναι να πάρουν παρά να βγάλουν ατομα στο Δημόσιο.
(Επειδή μερικά πράγματα δεν είναι καλό να μένουν αναπάντητα) Το ότι δεν έχεις καμία σχέση με την πληροφορική είναι φανερό αφού δε γνωρίζεις τα παρακάτω μαθήματαΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΙΓλώσσες ΠρογραμματισμούΜαθηματική Λογική Ι Δομές Δεδομένων Αριθμητική Ανάλυση Ι Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ (ΚΕΜ)Θεωρία Γραφημάτων (ΚΕΜ)Υπολογιστική Επιστήμη και Τεχνολογία (ΚΕΜ) (νέο μάθημα)Υπολογιστική Άλγεβρα (ΚΕΜ)Πεπερασμένα Σώματα και Κρυπτογραφία (ΚΕΜ)Όχι μόνο έχουν οι μαθηματικοί αυτά τα μαθήματα, αλλά δεν τα έχει το τμήμα αυτοματισμού. Που σημαίνει ότι αν είναι να διορίζονται οι αυτοματιστές γιατί να μην διορίζονται και οι μαθηματικοί αφού ξέρουν πολύ περισσότερα για τους αλγορίθμους.
heren υπάρχουν πολλοί καθηγητές διορισμένοι σαν ΠΕ20 ,από τα 11 τμήματα οι οποίοι συμπληρώνουν 2 χρόνια υπηρεσίας μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2007. Εγώ διορίστηκα 6 Οκτωβρίου 2005, μέσω ΑΣΕΠ με πτυχίο ΤΕΙ Αυτοματισμού. Σε κάθε περίπτωση οι δικές μας περιπτώσεις θα παρασύρουν και όλους όσους δεν έχουν μονιμοποιηθεί (αν και δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί).
Παράθεση από: John_PE20 στις Απριλίου 16, 2007, 05:36:16 pmheren υπάρχουν πολλοί καθηγητές διορισμένοι σαν ΠΕ20 ,από τα 11 τμήματα οι οποίοι συμπληρώνουν 2 χρόνια υπηρεσίας μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2007. Εγώ διορίστηκα 6 Οκτωβρίου 2005, μέσω ΑΣΕΠ με πτυχίο ΤΕΙ Αυτοματισμού. Σε κάθε περίπτωση οι δικές μας περιπτώσεις θα παρασύρουν και όλους όσους δεν έχουν μονιμοποιηθεί (αν και δεν νομίζω να φτάσουμε μέχρι εκεί). αυτο που λες δεν εχει βασημιλησα με ΜΕΓΑΛΟΥΣ δικηγορους και με την καταργηση του ΠΔ αυτοματα λύνεται η σχεση εργασίας με ΟΛΟΥΣ ειτε εχουν κλεισει 2 χρονια ειτε οχι.Μεσα στην πενταετια μπορουν να σε "απολυσουν". Μην ακουτε δεξια και αριστερα διαφορους. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!!!! και ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ και τον υπολοιπο κοσμο!!!!!!
Παντως το συμπερασμα που βγαινει είναι ότι καποιοι σας ζηλευουνε (για το επιπεδο σας και τον διορισμο αλλα και τις προοπτικες που έχετε) γι αυτό συνωμοτούνε πισω από τηνπλατη σας! :'(Είναι φοβερο αυτό!Εχει δικιο και το στιπουρο.Φυλαχτειτε! Καντε συνέδρια και δοστε τους να καταλαβουν την αξια σας.Εγω παντως που παρακουλουθω εχω συμπερανει ότι το επιπεδο σας είναι πολύ πολυ ψιλο και το αξιζετε που διοριστικατε ολοι
Επειδή διαβάζω πολλά, θα ήθελα να πω το για την εκδίκαση του Π.Δ τα παρακάτω.Από δικηγόρο είναι, που ασχολείται με διοικητικά θέματα με μεγάλη επιτυχία.Υπάρχουν 3 περιπτώσεις :1η να μην γίνει αποδεκτή η εισήγηση για ακύρωση του Π.Δ από την σύνθεση του ΣτΕ, αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές γιατί στο ΣτΕ υπάρχουν «άλλα παιχνίδια».2η είναι να γίνει αποδεκτή η εισήγηση και να ακυρωθεί το Π.Δ αλλά να μην έχει αναδρομική ισχύει. Ως συνήθως σε ακύρωση τέτοιου τύπου Π.Δ αυτό ακολουθείτε.Δείτε ΑΣΕΠ 1998 για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.3η είναι να γίνει αποδεκτή η εισήγηση και να ακυρωθεί το Π.Δ και να έχει αναδρομική ισχύει. Τότε θα έχετε μεγάλο πρόβλημα. Άλλα εδώ επεμβαίνει το κράτος βλέπετε προηγούμενο post μου για οικονομολόγους και κοινωνιολόγους.Συμπέρασμα αυτοί που μπήκαν, μπήκαν και πολύ δύσκολα θα βγουν από την θέση τους, να μην πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγουν. Το πρόβλημα το έχουν και θα το έχουν αυτοί που δεν έχουν μπει. Τώρα μια ενημέρωση σχεδόν όλα τα τμήματα που θίγονται με την ακύρωση θα εκπροσωπηθούν από δικηγόρους ( νομική υπηρεσία του κάθε Τ.Ε.Ι) με λίγα λόγια αυτό που κατάφεραν οι του ΣΤΕΜΠ είναι να συσπειρώσουν όλο τον κόσμο κατά τους. Μπορείτε να τους πείτε ένα μπράβο…..
ΜΟΝΟ η 1η περιπτωση ειναι ΔΙΚΑΙΗ για ολους αν θελουμε να πουμε πως τα πραγματα θα λειτουργησουν υπερ του κλαδου ΠΕ20
Υπαρχει απιστευτη προπαγανδα κατα της ΕΤΕΠ, πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14
Αποτελούν την απάντηση σε όλους όσους πανικοβάλλουν τον κόσμο.
Προσωπικά δεν έχω ακούσει πολλά κατά της ΕΤΕΠ αλλά κατά του ΣΤΕΜΠ! Παραδείγματα (γελοίας) προπαγάνδας):
Το μόνο που έχω να πω για όλα αυτά που ακούστηκαν και θα ακουστούν είναι ότι κάποιοι θέλουν να στρέψουν όλους τους Πληροφορικούς ΚΑΤΑ του ΣΤΕΜΠ. Ο λόγος είναι απλός! Θέλουν να μείνουν στην ΠΕ20! Ποιοι είναι αυτοί? Σκεφτείτε ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ΠΕ20 αν γίνει αναθεώρηση από το ΥΠΕΠΘ της ΠΕ20....