*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235714 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #252 στις: Ιουνίου 22, 2006, 08:47:17 pm »
Α μάλιστα, οι μηχανικοί Αυτοματισμού λοιπόν και μερικοί ακόμα... ΠΟΙΟΙ; Γιατί να μην μάθουν οι θιγόμενοι;
Το ρήμα «πλήττονται» βάζει πλέον τα πράγματα στη θέση τους αποδεικνύοντας τις αληθινές προθέσεις.

Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20 (δεν αναφέρομαι στα 3 τμήματα ΜΟΝΟ αλλά στην πλειοψηφία), πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους.

Όσο καταδικαστέα είναι η αντίληψη «...θέλω να διοριστώ», άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο καταδικαστέα είναι η αντίληψη «όσο λιγότεροι υποψήφιοι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε εμείς»

Μα τι λες τώρα?  Αυτό έγραψα? Δες τι έγραψα και μην παραφράζεις σε παρακαλώ όπως σε βολεύει αυτά που λένε οι άλλοι!

Τα υπόλοιπα τμήματα κερδίζουν γιατί θα παραμείνουν στην ΠΕ20 (όπως πρέπει σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έχουν ακουστεί εδώ και αλλού), άρα λιγότεροι υποψήφιοι!

Αν θέλεις να κάνεις κάποια σωστή κουβέντα, τότε μην χαλάς το καλό κλίμα. Αυτοί που ακούν τα επιχειρήματα του καθενός από εμάς, ας κρίνουν τι είναι σωστό και τι όχι.

Και κάτι που μάλλον είναι αποδεκτό από όλους....:  Στο τέλος, ο καθένας "παίρνει" αυτό που του αξίζει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι οι πτυχιούχοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20, αν δεν κάνουν τίποτα για το ΠΔ στο πλευρό του ΣΤΕΜΠ, αύριο θα πολεμάνε για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες!

Ξαναέγινε όταν πριν από 10 χρόνια πολεμούσαμε έξω από το Υπουργείο Παιδείας (ίσως οι παλιότεροι το θυμούνται) για να μην διορίζονται ως Πληροφορικοί οι Μαθηματικοί, Θεολόγοι, Γυμναστές, κλπ. Και αυτοί λέγανε τότε ότι μπορούν να διδάξουν τα βασικά της Πληροφορικής (όπως το λένε σήμερα άλλοι).

Πολεμούσαμε για να έχετε όλοι εσείς την ευκαιρία να "μαλώνετε" και να διαφωνείτε το ποιος είναι Πληροφορικός και ποιος όχι. Άρα λίγος σεβασμός προς όλους αυτούς που αφήνανε την οικογένεια τους και κάνανε αγώνα για να χαίρεστε εσείς όλοι τα αγαθά της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως Καθηγητές.

Είμαι περίεργος να δω τους αγώνες που θα κάνουν όλοι οι νεώτεροι, Πληροφορικοί και μη, για το καλό της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. Προσωπικά (όσο και να στεναχωρεί κάποιους), θα είμαι αρωγός στον αγώνα τους! ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2006, 08:56:40 pm από sniper_hellas_1 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:07 »

Αποσυνδεδεμένος Autaras

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιουνίου 22, 2006, 09:04:54 pm »
Όσων αφόρα αυτά που έγραψα και απάντησες συμφωνώ στα περισσότερα που είπες αλλά με βάζει σε σκέψεις αυτή η μυστικοπάθεια για αυτούς που δεν πρέπει να είναι στο ΠΕ20. Γιατί δεν τους ονομάζεις?
 Τέλος πάντων, δεν μπόρω να έρθω σε αντιπαράθεση γιατί δεν αντιπροσωπεύω κανέναν κλάδο, είμαι ο αντιπρόσωπος του εαυτού μου, οπότε χωρίς να το θέλω μπορεί να πω κάτι που θα θίξει τον κλάδο μου (ΠΕ20).

καλό καλοκαιρι. :D

(Το μπλέ χρώμα το βάζω γιατί μου αρέσει και μου θυμίζει θάλασσα και παραλίες.)
Just be patient.... ;)

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιουνίου 22, 2006, 09:32:11 pm »
snipper_hellas1 : Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20 (δεν αναφέρομαι στα 3 τμήματα ΜΟΝΟ αλλά στην πλειοψηφία), πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους.

Tελικά εκτός από τους αυτοματιστές ποια 3 είναι τα άλλα τμήματα?
Φυσικά και δεν θα πεις γιατί δεν ξέρεις και φυσικά δεν εκπροσωπείς τον ΣΤΕΜΠ , γιαυτό και σε κάθε post σου δεν τον αναφέρεις καθόλου...
Ας πει ο ΣΤΕΜΠ , τελικά τι θέλει!

Περιμένω την απάντησή σου φίλε ελεύθερε σκοπευτή!
Αλλά μάλλον δεν θα ξέρεις ποια 3 τμήματα είναι αυτά , γιατί όπως έχεις ξεκαθαρίσει δεν τον εκπροσωπείς , ούτε και γνωρίζεις
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2006, 09:37:32 pm από amstrad »
The poet and the pendulum...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Ιουνίου 22, 2006, 10:50:32 pm »
snipper_hellas1 : Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20 (δεν αναφέρομαι στα 3 τμήματα ΜΟΝΟ αλλά στην πλειοψηφία), πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους.

Tελικά εκτός από τους αυτοματιστές ποια 3 είναι τα άλλα τμήματα?
Φυσικά και δεν θα πεις γιατί δεν ξέρεις και φυσικά δεν εκπροσωπείς τον ΣΤΕΜΠ , γιαυτό και σε κάθε post σου δεν τον αναφέρεις καθόλου...
Ας πει ο ΣΤΕΜΠ , τελικά τι θέλει!

Περιμένω την απάντησή σου φίλε ελεύθερε σκοπευτή!
Αλλά μάλλον δεν θα ξέρεις ποια 3 τμήματα είναι αυτά , γιατί όπως έχεις ξεκαθαρίσει δεν τον εκπροσωπείς , ούτε και γνωρίζεις

Φίλε μου, ξαναδιάβασε τι γράφω! :-)   Μέσα στη φούρια σου να απαντήσεις, δεν κατάλαβες σε ποιον αναφερόμουνα! Ξαναλέω:

"Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20 (δεν αναφέρομαι στα 3 τμήματα ΜΟΝΟ αλλά στην πλειοψηφία), πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους". Είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρομαι σε όλους όσους είναι Πληροφορικοί και όχι μόνο στα 3 τμήματα (αθηνών, θεσσαλονίκης και πειραιά). ΟΚ τώρα? :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:07 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Ιουνίου 22, 2006, 10:54:04 pm »
Όσων αφόρα αυτά που έγραψα και απάντησες συμφωνώ στα περισσότερα που είπες αλλά με βάζει σε σκέψεις αυτή η μυστικοπάθεια για αυτούς που δεν πρέπει να είναι στο ΠΕ20. Γιατί δεν τους ονομάζεις?
 Τέλος πάντων, δεν μπόρω να έρθω σε αντιπαράθεση γιατί δεν αντιπροσωπεύω κανέναν κλάδο, είμαι ο αντιπρόσωπος του εαυτού μου, οπότε χωρίς να το θέλω μπορεί να πω κάτι που θα θίξει τον κλάδο μου (ΠΕ20).

Δεν υπάρχει μυστικοπάθεια. Έχουμε συζητήσει τους τελεταίους μήνες για αυτούς που πιστεύει ο καθένας ότι πρέπει ή δεν πρέπει να είναι στην ΠΕ20. Κάνε ένα κόπο να δεις τα προηγούμενα posts.

καλό καλοκαιρι. :D

(Το μπλέ χρώμα το βάζω γιατί μου αρέσει και μου θυμίζει θάλασσα και παραλίες.)[/color]

Καλό καλοκαίρι και σε σένα! Κάνε καμιά βουτιά και για εμάς :-))

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιουνίου 22, 2006, 11:45:37 pm »
Παράθεση
Εξηγώ: Η "κίνηση" του στεμπ φαίνεται ότι είναι ενάντια στα 11+ τμήματα που μπήκαν στην ΠΕ20. Ουσιαστικά όμως από την τροποποίηση του ΠΔ που ζητάει ο ΣΤΕΜΠ, πλήττονται μόνο οι απόφοιτοι Αυτοματισμού και ακόμη 2-3 τμήματα.Τα υπόλοιπα τμήματα κερδίζουν γιατί θα παραμείνουν στην ΠΕ20 (όπως πρέπει σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έχουν ακουστεί εδώ και αλλού), άρα λιγότεροι υποψήφιοι!

..Και σου κλείνω το μάτι με πολύ νόημα.Καταλάβαμε ότι προέχει το μέλλον της πληροφορικής και όχι ο εύκολος διορισμός
Παράθεση
Είμαι περίεργος να δω τους αγώνες που θα κάνουν όλοι οι νεώτεροι, Πληροφορικοί και μη, για το καλό της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Μια καλή πρόταση για τον επόμενο αγώνα τον καθαρόαιμων της πληροφορικής είναι να μην συμπεριλάβει ο ΟΤΕ ξανά στους διγωνισμούς του τους απόφοιτους του ΤΕΙ Αυτοματισμού.
Μιας και ο ΟΤΕ δέχτηκε να συμπεριλάβει τυς απόφοιτους του ΤΕΙ Πληροφορικής στον διαγωνισμό οι άλλοι όξω.
QUIZ:Από πότε ο ΣΤΕΜΠ νοιάζεται για τους διαγωνισμούς του ΟΤΕ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Από τότε που μπήκαν <<αυτοί οι Αυτοματιστες>> στο ΠΕ20
Oh my god 

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #258 στις: Ιουνίου 23, 2006, 08:54:53 am »
Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν.

Μα είναι απάντηση αυτή συνάδελφε; Σε ρωτάω ευθέως ποια τμήματα θέλετε να βγάλετε έξω από την ΠΕ20 και η απάντησή σου είναι «ξέρουν αυτοί»;!  ::)

Παράθεση
Ξαναέγινε όταν πριν από 10 χρόνια πολεμούσαμε έξω από το Υπουργείο Παιδείας (ίσως οι παλιότεροι το θυμούνται) για να μην διορίζονται ως Πληροφορικοί οι Μαθηματικοί, Θεολόγοι, Γυμναστές, κλπ. Και αυτοί λέγανε τότε ότι μπορούν να διδάξουν τα βασικά της Πληροφορικής (όπως το λένε σήμερα άλλοι).

Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις για τους «κακούς» Μαθηματικούς και Φυσικούς που διαπράττουν το «αδίκημα» να διδάσκουν Πληροφορική στα σχολεία, πολλοί από αυτούς έχουν διδακτορικά σε τομείς της Πληροφορικής και είναι παραπάνω από άξιοι να διδάσκουν κατά τη γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιουνίου 23, 2006, 10:33:31 am »
Snipper_hellas1 : Εξηγώ: Η "κίνηση" του στεμπ φαίνεται ότι είναι ενάντια στα 11+ τμήματα που μπήκαν στην ΠΕ20. Ουσιαστικά όμως από την τροποποίηση του ΠΔ που ζητάει ο ΣΤΕΜΠ, πλήττονται μόνο οι απόφοιτοι Αυτοματισμού και ακόμη 2-3 τμήματα.Τα υπόλοιπα τμήματα κερδίζουν γιατί θα παραμείνουν στην ΠΕ20 (όπως πρέπει σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έχουν ακουστεί εδώ και αλλού), άρα λιγότεροι υποψήφιοι!

Mην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις φίλε μου. Ποια είναι τα άλλα 2-3 τμήματα που πλήττονται? Αλλά τι λέω , φυσικά και δεν ξέρεις...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Ιουνίου 25, 2006, 07:10:47 pm »
Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν.
Μα είναι απάντηση αυτή συνάδελφε; Σε ρωτάω ευθέως ποια τμήματα θέλετε να βγάλετε έξω από την ΠΕ20 και η απάντησή σου είναι «ξέρουν αυτοί»;!  ::)

Το έχω ξαναπεί ότι εκφράζω την προσωπική μου γνώμη και όχι του στεμπ ή κάποιου άλλου. Ποτέ δεν σου είπα (ή σε κάποιον άλλον) "ποιον θέλετε ή τι νομίζετε". Δεν αντιμετωπίζω κανέναν σαν εκπρόσωπο. Εσύ και αρκετοί άλλοι το κάνετε συχνά. Και να καταλαβαίνουμε όλοι εννοώ το εξής: "Αν πω το τάδε τμήμα δεν πιστεύω ότι πρέπει να είναι στην ΠΕ20" εκφράζω την άποψη του στεμπ???? Μάλλον την δικιά μου εκφράζω και μπορεί να είναι και λάθος.

Μα φυσικά ξέρουν! Νομίζεις ότι κάποιος που δεν έχει διδακτεί τα απαραίτητα μαθήματα Πληροφορικής, ότι δεν ξέρει ότι δεν είναι κατάλληλος να διδάξει? Απλώς δεν το φωνάζει γιατί θέλει να διοριστεί.

Παράθεση
Παράθεση
Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις για τους «κακούς» Μαθηματικούς και Φυσικούς που διαπράττουν το «αδίκημα» να διδάσκουν Πληροφορική στα σχολεία, πολλοί από αυτούς έχουν διδακτορικά σε τομείς της Πληροφορικής και είναι παραπάνω από άξιοι να διδάσκουν κατά τη γνώμη μου.

Δεν είναι αδίκημα (ούτε κακοί είναι) αλλά είναι παράλογο να διδάσκεις κάτι το οποίο δεν σπούδασες! Επίσης, το 99% από Μαθηματκούς και Φυσικούς φυσικά και δεν έχουν Διδακτορικό σε Πληροφορική! Ρώτα σε καμιά Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και θα δεις ότι κάνεις λάθος (άσε που το διδακτορικό είναι εξείδικευση και δεν σε κάνει απαραίτητα Πληροφορικό!).

Τέλος, πότε θα καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλεύουμε σε αυτό που σπουδάσαμε και όχι αλλού? Παγκοσμίως, πρέπει να έχεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για εργαστείς νόμιμα. Στην Ελλάδα, δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να έχεις πτυχίο. Αυτό γιατί δεν αρέσει σε κάποιους? Γιατί υπάρχει ανεργία στον τομέα τους.
Αν ήταν να μπορεί να διδάσκει Πληροφορική ή Μαθηματικά ή Φυσική ο οποιοσδήποτε (χωρίς ανάλογο πτυχίο), τότε τι χρειάζονται τα πτυχία? Αν είναι έτσι να δίνουμε εξετάσεις και για γιατροί και αν περάσουμε τότε να κάνουμε χειρουργεία! (άλλο είναι το πτυχίο και οι γνώσεις που συνοδεύει και άλλο οι γνώσεις, βλέπε αυτοδίδακτους και μερακλήδες)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Ιουνίου 25, 2006, 07:16:04 pm »
Μια καλή πρόταση για τον επόμενο αγώνα τον καθαρόαιμων της πληροφορικής είναι να μην συμπεριλάβει ο ΟΤΕ ξανά στους διγωνισμούς του τους απόφοιτους του ΤΕΙ Αυτοματισμού.
Μιας και ο ΟΤΕ δέχτηκε να συμπεριλάβει τυς απόφοιτους του ΤΕΙ Πληροφορικής στον διαγωνισμό οι άλλοι όξω.
QUIZ:Από πότε ο ΣΤΕΜΠ νοιάζεται για τους διαγωνισμούς του ΟΤΕ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Από τότε που μπήκαν <<αυτοί οι Αυτοματιστες>> στο ΠΕ20
Oh my god 

Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση με ΑΣΕΠ και ΠΕ20! Επίσης, επειδή διακρίνω μια ειρωνεία.... προσωπικά δεν έχω καμιά εμπάθεια με τους Μηχανικούς Αυτοματισμού, τους οποίους θεωρώ άριστους επιστήμονες στην επιστήμη του Αυτοματισμού! Δεν είναι Πληροφορικοί, τι να κάνουμε?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Ιουνίου 25, 2006, 07:20:20 pm »
Snipper_hellas1 : Εξηγώ: Η "κίνηση" του στεμπ φαίνεται ότι είναι ενάντια στα 11+ τμήματα που μπήκαν στην ΠΕ20. Ουσιαστικά όμως από την τροποποίηση του ΠΔ που ζητάει ο ΣΤΕΜΠ, πλήττονται μόνο οι απόφοιτοι Αυτοματισμού και ακόμη 2-3 τμήματα.Τα υπόλοιπα τμήματα κερδίζουν γιατί θα παραμείνουν στην ΠΕ20 (όπως πρέπει σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έχουν ακουστεί εδώ και αλλού), άρα λιγότεροι υποψήφιοι!

Mην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις φίλε μου. Ποια είναι τα άλλα 2-3 τμήματα που πλήττονται? Αλλά τι λέω , φυσικά και δεν ξέρεις...

Δεν προσπαθώ να αποπροσανατολίσω εγώ αλλά εσύ! Μα φυσικά ξέρω γιατί κοίταξα τα προγράμματα σπουδών και την αποστολή του κάθε τμήματος. Ας το κάνεις και εσύ και μετά συζητάμε επί της ουσίας! Αλήθεια αν δεν το έχεις ψάξει ήδη, πως και εκφράζεις άποψη ποιος είναι Πληροφορικός???

Νομίζεις ότι κάποιος που δεν έχει διδακτεί τα απαραίτητα μαθήματα Πληροφορικής, ότι δεν ξέρει ότι δεν είναι κατάλληλος να διδάξει? Απλώς δεν το φωνάζει γιατί θέλει να διοριστεί. Δικαιώμα του αλλά να μην παρεξηγιέται όταν τα ακούει από τους άλλους...

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Ιουνίου 25, 2006, 08:26:17 pm »
Α μάλιστα, οι μηχανικοί Αυτοματισμού λοιπόν και μερικοί ακόμα... ΠΟΙΟΙ; Γιατί να μην μάθουν οι θιγόμενοι;
Το ρήμα «πλήττονται» βάζει πλέον τα πράγματα στη θέση τους αποδεικνύοντας τις αληθινές προθέσεις.

Αυτοί που δεν πρέπει να διορίζονται μέσω της ΠΕ20, το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20 (δεν αναφέρομαι στα 3 τμήματα ΜΟΝΟ αλλά στην πλειοψηφία), πρέπει να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους.

Όσο καταδικαστέα είναι η αντίληψη «...θέλω να διοριστώ», άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο καταδικαστέα είναι η αντίληψη «όσο λιγότεροι υποψήφιοι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε εμείς»

Μα τι λες τώρα?  Αυτό έγραψα? Δες τι έγραψα και μην παραφράζεις σε παρακαλώ όπως σε βολεύει αυτά που λένε οι άλλοι!

Τα υπόλοιπα τμήματα κερδίζουν γιατί θα παραμείνουν στην ΠΕ20 (όπως πρέπει σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έχουν ακουστεί εδώ και αλλού), άρα λιγότεροι υποψήφιοι!

Αν θέλεις να κάνεις κάποια σωστή κουβέντα, τότε μην χαλάς το καλό κλίμα. Αυτοί που ακούν τα επιχειρήματα του καθενός από εμάς, ας κρίνουν τι είναι σωστό και τι όχι.

Και κάτι που μάλλον είναι αποδεκτό από όλους....:  Στο τέλος, ο καθένας "παίρνει" αυτό που του αξίζει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι οι πτυχιούχοι που πρέπει να ανήκουν στην ΠΕ20, αν δεν κάνουν τίποτα για το ΠΔ στο πλευρό του ΣΤΕΜΠ, αύριο θα πολεμάνε για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες!

Πολεμούσαμε για να έχετε όλοι εσείς την ευκαιρία να "μαλώνετε" και να διαφωνείτε το ποιος είναι Πληροφορικός και ποιος όχι. Άρα λίγος σεβασμός προς όλους αυτούς που αφήνανε την οικογένεια τους και κάνανε αγώνα για να χαίρεστε εσείς όλοι τα αγαθά της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως Καθηγητές.

Είμαι περίεργος να δω τους αγώνες που θα κάνουν όλοι οι νεώτεροι, Πληροφορικοί και μη, για το καλό της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. Προσωπικά (όσο και να στεναχωρεί κάποιους), θα είμαι αρωγός στον αγώνα τους! ;D

Φίλε snipper_hellas1 , συνέχεια λες οτι δεν εκπροσωπείς κανέναν... ο πληθυντικός που πάει?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 25, 2006, 08:30:43 pm από amstrad »

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Ιουνίου 26, 2006, 12:17:41 am »
Παράθεση
Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση με ΑΣΕΠ και ΠΕ20! Επίσης, επειδή διακρίνω μια ειρωνεία.... προσωπικά δεν έχω καμιά εμπάθεια με τους Μηχανικούς Αυτοματισμού, τους οποίους θεωρώ άριστους επιστήμονες στην επιστήμη του Αυτοματισμού! Δεν είναι Πληροφορικοί, τι να κάνουμε?
Μα δεν είπα εγώ ότι ο ΟΤΕ έχει σχέση με ΑΣΕΠ και ΠΕ20.Εγώ είπα ότι τα μέλη του ΣΤΕΜΠ θέλετε να αποκτήσετε σχέση με τον ΟΤΕ, δηλαδή συμμετοχή στους διαγωνισμούς του, ενώ πριν το ΠΔ ούτε καν ενδιαφερόσασταν για τέτοιες προκηρύξεις.Καταλαβαίνω την αγωνία σας, τα πράγματα δεν είναι όπως πρίν, τι να κάνουμε;
Υ.Γ. Καλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #265 στις: Ιουνίου 26, 2006, 01:18:43 am »
Το έχω ξαναπεί ότι εκφράζω την προσωπική μου γνώμη και όχι του στεμπ ή κάποιου άλλου. Ποτέ δεν σου είπα (ή σε κάποιον άλλον) "ποιον θέλετε ή τι νομίζετε". Δεν αντιμετωπίζω κανέναν σαν εκπρόσωπο. Εσύ και αρκετοί άλλοι το κάνετε συχνά. Και να καταλαβαίνουμε όλοι εννοώ το εξής: "Αν πω το τάδε τμήμα δεν πιστεύω ότι πρέπει να είναι στην ΠΕ20" εκφράζω την άποψη του στεμπ???? Μάλλον την δικιά μου εκφράζω και μπορεί να είναι και λάθος.

Ok δεκτόν απλά επειδή το 100% των μηνυμάτων σου περιέχει τον «ΣΤΕΜΠ» και το 70% περιέχει link προς το site του ΣΤΕΜΠ, βγαίνει το εύλογο συμπέρασμα ότι εκπροσωπείς τον ΣΤΕΜΠ. Αφού λοιπόν λες ότι δεν τον εκπροσωπείς, ΟΚ δεκτόν.  ;)

Παράθεση
Μα φυσικά ξέρουν! Νομίζεις ότι κάποιος που δεν έχει διδακτεί τα απαραίτητα μαθήματα Πληροφορικής, ότι δεν ξέρει ότι δεν είναι κατάλληλος να διδάξει? Απλώς δεν το φωνάζει γιατί θέλει να διοριστεί.

Δηλαδή το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το ΥΠΕΠΘ είναι αφελείς που πήραν την απόφαση αυτή. Μπορεί, το ΣτΕ θα κρίνει. Οι μεν δεν το φωνάζουν γιατί θέλουν να διοριστούν, οι δε φωνάζουν γιατί χάνουν τους εύκολους διορισμούς.

Παράθεση
Δεν είναι αδίκημα (ούτε κακοί είναι) αλλά είναι παράλογο να διδάσκεις κάτι το οποίο δεν σπούδασες! Επίσης, το 99% από Μαθηματκούς και Φυσικούς φυσικά και δεν έχουν Διδακτορικό σε Πληροφορική! Ρώτα σε καμιά Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και θα δεις ότι κάνεις λάθος (άσε που το διδακτορικό είναι εξείδικευση και δεν σε κάνει απαραίτητα Πληροφορικό!).

Μπορεί να είναι διδακτορικό, μπορεί Μεταπτυχιακό, οτιδήποτε! Δηλαδή δεν έχουν γνώσεις Πληροφορικής αυτοί με μεταπτυχιακά στην Πληροφορική;

Θα κλείσω την ανούσια αντιπαράθεση -και κακώς συμμετείχα- με αυτό που είχα πει και παλιότερα και είναι η ουσία όλου του θέματος. Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν περισσότερο με γηπεδικές συμπεριφορές. Δεν θα συνεχίσω ακόμα και αν προκληθώ.

Το ΠΔ268 δεν κάνει τους αποφοίτους των νέων σχολών πληροφορικούς, απλά τους δίνει το δικαίωμα να διδάσκουν το γνωστικό αυτό αντικείμενο στα σχολεία. Η ιδιότητα του πληροφορικού δεν εξαντλείται στην δυνατότητα διδαχής αυτού του γνωστικού αντικειμένου στα σχολεία αλλά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους, στους οποίους δεν θα μπορούσαν να ενταχθούν οι απόφοιτοι του τμήματος Αυτοματισμού, όπως αντίστοιχα με τη δυνατότητα που δίνεται στους μηχανικούς Αυτοματισμού να διδάξουν στα σχολεία πληροφορική όπως και οι πληροφορικάριοι, δεν σημαίνει ότι και αυτοί εξομοιώνονται με τους Αυτοματιστές, αφού δεν κατέχουν ειδικά θέματα (πχ αυτοματισμούς, κλπ) στα οποία μόνο οι Αυτοματιστές είναι αρμόδιοι. Όπως και οι Φυσικοί που διδάσκουν Μαθηματικά, δεν είναι Μαθηματικοί αλλά έχουν επαρκείς γνώσεις για να διδάξουν σε Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2006, 10:51:52 am από Dr_Michael »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144