0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός ο νόμος που αναφέρεις δεν αναφέρει πουθενά ότι οι μηχανικοί ΤΕ Αυτοματισμού διορίζονται στην κατηγορία ΠΕ17 διότι :1.Δεν υπήρχαν οι κατηγορίες αυτές το 1985.Αν δεν κάνω λάθος οι κατηγορίες αυτές δημιουργήθηκαν μετά την αλλαγή του συστήματος διορισμού των εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ)2.Αν εδώ και 20 χρονια οι απόφοιτοι αυτοματισμού είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην εκπαίδευση τότε γιατί όλα αυτά τα χρόνια το ΤΕΙ Αυτοματισμού δεν υπήρχε σε καμία προκήρυξη διαγωνισμού εκπαιδευτικών
Το να αναφέρεις απλά τον αριθμό ενός νόμου σύμφωνα με τον οποίο δημιουργήθηκε το τμήμα αυτοματισμού δεν σημαίνει ότι μας πείθεις ότι οι Αυτοματιστές είχαν ή έπρεπε να είχαν ξεχωριστή κατηγορία ΠΕ17
Στην ΠΕ17 δεν υπήρχαν ποτέ οι Αυτοματιστές. Αν υπήρχαν δεν θα γινόταν το θέμα με την ΠΕ20.Κανείς Αυτοματιστής δεν έχει διοριστεί στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση πριν το Προεδρικό Διάταγμα όπου είσαγει το τμήμα Αυτοματισόύ στον κλάδο ΠΕ20.Σταμάτα να παραπληροφορείς και να λες ανακρίβιες και πράγματα που δεν ισχύουν.Το για ποιο πράγμα θα πολεμήσει ο κάθε ένας θα το αποφασίσει αυτός και όχι εσύ και τα συμφεροντά σου Χωρίς καμία εμπάθεια να σου πω τον λόγο για τον οποίο πολεμάς τόσο λυσαλέα τις άλλες σχολές του ΠΕ20 και ιδιαίτερα το τμήμα Αυτοματισμού;Στένεψαν τα περιθώρια και πια δεν θα διορίζεστε τόσο εύκολα.Είναι ολοφάνερο και μην προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το εύκολο βόλεμα.Είχατε συνήθήσει έτσι τόσα χρόνια και είναι δύσκολο να ξεσυνηθήσετε.Αλλα δεν πειράζει όλα έχουν το χρόνο τους.Καλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα.Αυτά και τέλoς.
Την επίθεση και εμπάθεια την αρχίζεις εσύ όταν λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.Συνεχίζεις να διαδίδεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι δηλαδή ο Αυτοματισμός ήταν στο ΠΕ17 πράγμα που δεν ίσχυε δεν ισχύει και δεν θα ισχύσει ποτέ.Ο Αυτοματισμός μέχρι το Προεδρικό διάταγμα δεν ήταν σε καμία ΠΕ όπως και τα υπόλοιπα 10 καινούργια τμήματα του ΠΕ20.
Καλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα
Παράθεση από: vmak στις Φεβρουαρίου 26, 2006, 03:46:12 pmΤην επίθεση και εμπάθεια την αρχίζεις εσύ όταν λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.Συνεχίζεις να διαδίδεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι δηλαδή ο Αυτοματισμός ήταν στο ΠΕ17 πράγμα που δεν ίσχυε δεν ισχύει και δεν θα ισχύσει ποτέ.Ο Αυτοματισμός μέχρι το Προεδρικό διάταγμα δεν ήταν σε καμία ΠΕ όπως και τα υπόλοιπα 10 καινούργια τμήματα του ΠΕ20. Το ποιος κοροιδεύει φαίνεται από αυτά που λέει (ή δεν λέει). Ξαναλέω:"Οι Αυτοματιστές υπήρχαν και υπάρχουν στην ΠΕ17. Έτσι έχουν διοριστεί όλα αυτά τα χρόνια στην Δευτεροβάθμια.Αντί να θέλετε να είστε στην ΠΕ20, που λόγω αντικειμένου δεν πρέπει να είστε, γιατί δεν πολεμάτε να υπάρξουν περισσότερες θέσεις στην ΠΕ17 στην οποία ανήκετε εδώ και 20 χρόνια?"Καλά τώρα έπεσαν τα μαλιά μου τελείως.......υποθέτω ότι η παραπληροφόρηση σου ξεκινάει απο πολύ βαθιά........απο το τμήμα σου μήπως?? απο τον αγαπητό και σε αναβρασμό σύλλογο σου??Έχω σχέση με το τμήμα αυτοματισμού απο το 1992, έχω φίλους αυτοματιστές σε όλη την Ελλάδα, μέχρι και καθηγητές του τμήματος απο την Χαλκίδα γνωρίζω.......εεεεεεεεεεε......τόσα χρόνια δεν έχει διοριστεί κανείς μα κανείς με το πτυχίο του!!!!!!!Είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό που σου λέω.....όλοι όσοι διορίστηκαν ή με απολυτήριο λυκείου διορίστικαν ή ήταν σε κάποιες εξαιρέσεις όπου ήταν εργοδότης η ΕΚΟ ή κάποια Ύδρυεση ή κάποια Νομαρχία.Φυσικά και μπορούσες να καταθέσης τα χαρτιά σου σε κάποια προκυρηξη με κοντινό κωδικό π.χ. ηλεκτρολόγου ή πληροφορικής, έφτανες να δίνεις εξετάσεις, να είσαι στους επιτυχόντες, να σε ειδοποιούν να καταθέσης τα χαρτιά σου ................ και μόλις έβλεπαν πτυχίο Αυτοματιστή και όχι του κωδικού που είχες δηλώσει, σε πετούσαν απο έξω.....Αυτό συνέβαινε τόσα χρόνια............και τις ανοησίες που κυκλοφορούν στο τμήμα σου ή στον περίγυρο σου καλά θα κάνεις να τις κρατάς για εσένα. Καλύτερα να αποσυρθείς απο το forum γιατί τελικά δεν είσαι αρκετά ενήμερος. Το νεαρό της ηλικίας δεν δικαιολογεί την ημιμάθεια.ΚάτεΑν το κατάλαβες έχει καλώς. Αν όχι, δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς. Παράθεση από: vmak στις Φεβρουαρίου 26, 2006, 03:46:12 pmΚαλή προσαρμογή στα νέα δεδομέναΕυχαριστώ! Θα μου χρειαστεί αυτή η ευχή γιατί είμαι ξεροκέφαλος που θέλω να μην καταστραφεί ΚΑΙ η Πληροφορική από την εισαγωγή ως Δασκάλων και Καθηγητών μη κατάλληλων πτυχιούχων.
"Σύμφωνα με το Ν.1566/85 οι Μηχανικοί Τ.Ε. Αυτοματισμού διορίζονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην κατηγορία ΠΕ17 εδώ και είκοσι χρόνια."
Τί είναι ο κλάδος Α.Τ. ;
Καλά τώρα έπεσαν τα μαλιά μου τελείως.......υποθέτω ότι η παραπληροφόρηση σου ξεκινάει απο πολύ βαθιά........απο το τμήμα σου μήπως?? απο τον αγαπητό και σε αναβρασμό σύλλογο σου??Έχω σχέση με το τμήμα αυτοματισμού απο το 1992, έχω φίλους αυτοματιστές σε όλη την Ελλάδα, μέχρι και καθηγητές του τμήματος απο την Χαλκίδα γνωρίζω.......εεεεεεεεεεε......τόσα χρόνια δεν έχει διοριστεί κανείς μα κανείς με το πτυχίο του!!!!!!!
Είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό που σου λέω.....όλοι όσοι διορίστηκαν ή με απολυτήριο λυκείου διορίστικαν ή ήταν σε κάποιες εξαιρέσεις όπου ήταν εργοδότης η ΕΚΟ ή κάποια Ύδρυεση ή κάποια Νομαρχία.Φυσικά και μπορούσες να καταθέσης τα χαρτιά σου σε κάποια προκυρηξη με κοντινό κωδικό π.χ. ηλεκτρολόγου ή πληροφορικής, έφτανες να δίνεις εξετάσεις, να είσαι στους επιτυχόντες, να σε ειδοποιούν να καταθέσης τα χαρτιά σου ................ και μόλις έβλεπαν πτυχίο Αυτοματιστή και όχι του κωδικού που είχες δηλώσει, σε πετούσαν απο έξω.....
Αυτό συνέβαινε τόσα χρόνια............και τις ανοησίες που κυκλοφορούν στο τμήμα σου ή στον περίγυρο σου καλά θα κάνεις να τις κρατάς για εσένα.
Καλύτερα να αποσυρθείς απο το forum γιατί τελικά δεν είσαι αρκετά ενήμερος. Το νεαρό της ηλικίας δεν δικαιολογεί την ημιμάθεια.Κάτε
Είσαι μεγάλος απατεώναααααααααααααας!!!!!!! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Ο αυτοματισμός δεν ήταν ποτέ ενταγμένος στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Παραθέτω μέρος του Νόμου 1566/85'Αρθρο 14. ........Με Π.Δ με Ν. και με Υ.Α. εντάσσονται τμήματα στους ανάλογους κλάδους Δεν υπάρχει κανένα Π.Δ. , Ν. ή Υ.Α που να εντάσσει τον Μηχανικό Αυτοματισμού στον Π.Ε17
Ζήτω την βοήθεια του ADMIN. Όπως ακριβώς λογοκρίνεις και περνάς από φίλτρο αυτούς που παρεκτρέπονται και βρίζουν, έτσι θα έπρεπε να κάνεις με αυτούς που αποδεδειγμένα παραπληροφορούν και συκοφαντούν. Το foroym δεν είναι προσωπική συζήτηση σε κλειστό χώρο στην οποίο μπορεί να λέει ο καθένας την γνώμη του χωρίς αυτή να βγαίνει έξω. Έχεις πολύ μεγάλη ευθύνη. Μαζί με τον sniper γίνεσαι συνεργός στο έγκλημα. Admin δεν μου δίνεις κανα 2 αστεράκια ακόμα. Δεν αντεχω o siper να έχει 2 και εγώ 1. Τόση δουλεια κάνω!!!!!!!
Το foroym δεν είναι προσωπική συζήτηση σε κλειστό χώρο στην οποίο μπορεί να λέει ο καθένας την γνώμη του χωρίς αυτή να βγαίνει έξω.
Έχεις πολύ μεγάλη ευθύνη. Μαζί με τον sniper γίνεσαι συνεργός στο έγκλημα. Admin δεν μου δίνεις κανα 2 αστεράκια ακόμα. Δεν αντεχω o siper να έχει 2 και εγώ 1. Τόση δουλεια κάνω!!!!!!!
Τάδε έφη snipper_hellas1 : Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα και χωρίς να προσβάλουμε τους άλλους. Μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, χωρίς να βρίζεις ή να υποτιμάς τους άλλους. Κάντο έστω μια φορά για να δεις πως είναι...Αγαπητέ , αυτό που αναφέρεις πιο πάνω πρέπει πρώτα να το τηρείς εσύ! Έτσι? Ξέρεις τι εννοώ
Οι κακοήθειες του paphar: Έξι μέγιστες ανακρίβειες του κυρίου snipper:Α. Ο Μηχανικός αυτοματισμού ΔΕΝ εντάσσεται κύριε snipper σε κανένα άλλο κλάδο της εκπαίδευσης εκτός του ΠΕ20. Αν δε βαριέστε, ψάχτε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για ΠΕ17 και δείτε τις σχολές που έχουν μέσα. ΠΟΥΘΕΝΑ ο Αυτοματισμός.