0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας είμαστε ευγενικοί φίλε Χουαν. Και ο snipper έχει τις απόψεις του, μπορεί να μη θέλει να δει την πραγματικότητα αλλά δε νομίζω ότι είναι κακό παιδί. Απλά δεν έχει σφαιρική γνώση του θέματος και βλέπει μόνο την πλευρά τους. Τί να κάνουμε? Ως μέλοντες εκπαιδευτικοί πρέπει να τον βοηθήσουμε να καταλάβει τί συμβαίνει στην πραγματικότητα. Υπομονή και καλή διάθεση. Άλλωστε, η αναβολή δε σημαίνει ότι απορίθφηκε η προσφυγή τους...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΙΛΤΑΤΕ paphar. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΟΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΦΕΤΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο sniper hellas ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ
Θέλω να πω εδώ κάτι. Τα παιδιά που κάνουν την προσφυγή όπως έχει πει ο Paphar , δεν είναι κακά παιδιά. Απλά νόμισαν ότι απειλούνται και αντέδρασαν έτσι. Όμως να πω , ότι ο ΣΤΕΜΠ αρχίζει σιγά σιγά και καλωσόρίζει τα καινούρια τμήματα Πληροφορικής. Συγκεκριμένα αναφέρει στο site του :Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε το 1997, με την κατάθεση του καταστατικού στην Αρμόδια Αρχή. Μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγραφούν απόφοιτοι των Τμημάτων Πληροφορικής Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Υπολογιστικών Συστημάτων Πειραιά εφόσoν δεν υπήρχαν εκείνη την χρονική στιγμή απόφοιτοι άλλων ΤΕΙ με αντικείμενο την Πληροφορική.
Εδώ θέλω να πω ότι αρχίζουν και κινούνται σε σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να γίνουμε όλοι μια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών Πληροφορικής. Αλλά είπαμε η θεωρία ευκολότερη της πράξης. Ελπίζω ότι θα δούμε θετικά δείγματα και θέλω να βάλουμε τέλος στις αντιπαραθέσεις. Δεν είναι καλό για το σύνολο της Πληροφορικής.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ sniper_hellas ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ
Ναι συμφωνώ μαζί σου , αλλά θα μου επιτρέψεις κάτι. Στην καινούρια σελίδα που αναρτήθηκε νομίζω ή λίγο πριν ή λίγο μετά τις γιορτές αναφέρεται στα καινούρια τμήματα. Στην παλιά ιστοσελίδα του συλλόγου δεν το είχα διαβάσει πουθενά! Γιαυτό λέω και εγώ ότι βλέπω θετικές ενέργειες.
Όσο για το 1992 ήμουν λίγο μικρός να ασχολούμαι με επαγγελματικά δικαιώματα και τα συναφή.
Γιατί όμως εξακολουθείς να είσαι καχεκτικός και επιθετικός?