0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για γνωνατευση ΚΕΠΑ στη σελ. 4 γραφει "..αφου επιλεγει το πεδιο Ειδικη κατηγορια να συμπληρωθουν τα πεδια: Αριθμ. Επιτροπης και Αριθμ. Μητρωου ΚΕΠΑ χωρις καθετους ή κενα και χωρις ημερ/νια και επομενως δεν θα σταλουν"Η ΔΔΕ μου εστειλε μεηλ και γραφει πως αν εχουμε καταθεσει πιστοποιητικο οικογ. καταστασης κατα την αναληψη δεν χρειαζεται να το κατθεσουμε ξανα...Οποτε εμεις οι νεοδιοριστοι του 23- αν καταλαβα καλα- απλα κανουμε την αιτηση οριστικης τοποθετησης για να παρουμε πρωτοκολλο και αν ανηκουμε σε ειδικη κατηγορια το δηλωνουμε....καταλαβα σωστα?
να θέσω κ γώ ένα ερώτημα. μέχρι πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν δημότης στο δήμο Χ, όμως έκανα μεταδημότευση και πλέον ανήκω στο δήμο Ψ. και οι δυο δήμοι ανήκουν στην ίδια διεύθυνση ΔΕ. δεδομενου ότι τ χαρτί εντοπιότητας θα λέει ημερομηνία κτήσης ( που δ είναι διετία) τι άλλο χαρτί πρέπει να καταθέσω για να αποδείξω ότι έχω εντοπιότητα στ διεύθυνση προτίμησης;
Καλησπέρα,Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αίτηση οριστικής τοποθέτησης για νεοδιοριστους: ειδα οτι οι προϋπηρεσίες προηγούμενων ετών είναι περασμένες στο teachers minedu. Πρέπει και να τις στείλουμε με mail στην αντίστοιχη πρωτοβαθμια ή δευτεροβαθμια; Και αν δεν εχω κάποιο άλλο δικαιολογητικό που να μετράει στα μορια (συνυπηρέτηση, εντοπιοτητα κλπ.)χρειάζεται να στείλω mail στη διεύθυνση; Σας ευχαριστώ πολύ.
για αστυνομικό σίγουρα, πήρε ο δικός μ για να είμαστε στ διετία μου μαζί. για στρατιωτικό δ ξέρω
Καλημέρα. Διάβασα 4 φορές την εγκυκλίους των μεταθέσεων αλλά ακόμα έχω απορίες. 1) αν ο σύζυγος είναι στρατιωτικός δικαιούμαστε συνυπηρετηση?2) ποια αιτηση επιλέγω εγώ που διορίστηκα στην εαε κ θέλω μεταθεση στην εαε?3) τα δικαιολογητικά (βεβαίωση εντοπιότητα, πιστ. Οικ. Καταστ. Κτλ ) τα στέλνω σε ένα μειλ στη δδε ή σε διαφορετικα?