0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην Γ Λυκειου όπου τα παιδιά έχουν 31 ώρες εβδομαδιαίως, είναι υποχρεωτικό το πρόγραμμα να γίνει 2 5ωρα και 3 7ωρα;αν το κάνω 1 5ωρο, 2 6ωρα και 2 7ωρα πειράζει;
Άλλο ρωτάει ο killbill και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τώρα κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάει Οι ώρες στην Γ λυκείου είναι 31 σύνολο και ρωτάει αν μπορεί να τις κατανείμει σε δυο επτάωρα, δυο εξάωρα και ένα πεντάωρο.Η δική μου τακτική είναι να βάζω τέσσερα εξάωρα και ένα επτάωρο για να είναι πιο ισορροπημένο όπως είπα, κατά τη γνώμη μου πάντα.Δεν μου είπε κανείς τι να κάνω όμως, απλά το θεώρησα λογικό.
Υπαρχει νομος ή εγκυκλιος που να οριζει οτι τα φιλολογικα μαθηματα γινονται τις πρωτες ωρες
Αναζητω νομο η εγκυκλιο που να οριζει για την τοποθετηση των φιλολογικων μαθηματων τις πρωτες ωρες.Υπαρχει:
αυτό που γνωρίζω (προφορικά από τον Διευθυντή) ειναι ότι δεν πρέπει να γίνονται τελευταία ώρα τα Αρχαία, τα μαθηματικά και η Φυσική.
... γμωρίζετε εάν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το (ολοκληρο ) το πρόγραμμα της μέρας Α στηνν μέρα
στο σχολείο σας εφαρμόζετε την παρακάτω εγκύκλιο που αφορά τους ΠΕ04 μια μέρα μέσα στην βδομάδα να έχουν 2ωρο στο σχολείο;http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/1505-wrario-pe04-synanthseis-ekfe.htmlΜα είναι δυνατόν; Για 1-2 φορές τον χρόνο που θα τους καλέσει ο σύμβουλος να έχουν μια φορά την βδομάδα σχεδόν ρεπό; Πάνε καλά; Τι πιο απλό από το να τροποποιήσω το πρόγραμμα την εβδομάδα που θα τους καλέσει. Γιατί να καταστρέψω το ωρολόγιο πρόγραμμα για όλο τον χρόνο. Δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή. Εσείς τι κάνετε; Έχετε με ρεπό όλους τους ΠΕ04 όλον τον χρόνο; Μα ποιός τα σκέφτεται αυτά; Αυτός που τα σκέφτεται να κάτσει να βγάλει και ωρολόγιο πρόγραμμα για το σχολέιο