0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βιογραφικο??
2.2.5. Τα δικαιολογητικά που αφορούν αιτήσεις μετάθεσης:α) στην Ειδική Αγωγή, εφόσον αφορούν σε μοριοδότηση κριτηρίων μετάθεσης θα πρέπει απότους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις ΔιευθύνσειςΕκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης και εφόσον αφορούν σε προσόντα/κριτήρια να υποβληθούνστην ηλεκτρονική διεύθυνση https://mydocs.minedu.gov.gr/. Μόνο αυτό βρήκα. Λέει κάπου αλλού για βιογραφικο;
Αιτήματα, πάνω πάνω "νεο ερώτημα", και πανω δεξια "Αποστολή" ....
Κάνουμε την αίτηση στο teachers και στις παρατηρήσεις γράφουμε τι δικαιολογητικά θα στείλουμε με μειλ στην ΔΔΕ που ανήκουμε σωστά; Μιλάω για τις γενικές μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ. Δεν ανεβάζουμε κάτι στο teachers από ότι θυμάμαι. Στην εγκύκλιο λέει τα στέλνουμε με μειλ στην διεύθυνση . Θυμιστε μου λίγο , νομίζω υπάρχει κάποιο προγραμμα που στέλνεις έγγραφα σε ένα αρχείο . Ποιο είναι αυτό ; Η κάνω λάθος ως προς αυτή την διαδικασία;
Δεν κάνεις λάθος. Γράφεις στις παρατηρήσεις τα δικαιολογητικά, κάνεις την αίτηση και στέλνεις mail στη Διεύθυνση με τη μορφή που αναφέρεται στην Εγκύκλιο επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά σε ένα pdf. Το πρόγραμμα δεν το ξέρω ( εμένα τα κάνει ο σύζυγος σε pdf και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται).