0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για το 3 εννοω οτι εφοσον το υπουργειο εστειλε διευκρινιστικη σχετικα με το αρ 48 του 4692 εξαιρωντας τους οργανικα υπεραριθμους για ποιο λογο να μην εξαιρει, στην ιδια διευκρινιστικη και σοους ελαβαν βελτιωση?για το 4 αναφερομουν σε αυτην την διευκρινιστικη που ανεφερες και συ
Καταρχήν αν μια δδε έχει 6 κενά, σε ΤΕ, και τα δίνει για διορισμό με τον τρόπο που λες τότε παρανομεί.
:στις λειτουργικές τοποθετήσεις όλων των εκπαιδευτικών, αλλά και στις οργανικές τοποθετήσεις μετράει αδιαμφισβήτητα η Α ανάθεση. Το ίδιο ισχύει κ για τους νεοδιοριστους απλά αυτοί, ως γνωστό τοποθετούνται με τα κοινων (χοντρικά) κριτήρια κ στις οργανικές με τα μόρια μετάθεσης. Άρα θα συγκριθούν μεταξύ τους οι φυσικοί κ.ο.κ ( οποίος όμως καταλάβει κενο με μαθήματα α ανάθεσης εάν αυτά δεν αρκούν για να κλείσει ωράριο θα του δώσουν και β ανάθεση στο σχολείο αυτο).Μόνο στις οργαν και λειτουργ υπεράριθμιες τηρείται η ενιαία αντιμετώπιση, αλλά οι νεοδιοριστους προφανώς δεν εμπλέκονται την πρώτη τους χρόνια σε αυτες
Στα τμήματα ένταξης δε νομίζω εύκολα να γίνεται αυτό με την α ανάθεση. Θεωρητικά κάπως μοιράζουν τα κενά με βάση την αναλογία 42% φυσικούς 20% χημικούς 20% βιολόγους 18% γεωλόγους και όποιον πάρει σε κάθε σχολείο με τ.ε κάνει όλα τα μαθήματα ανάθεσης των πε04. Απλά δεν έχω καταλάβει αν τα σχολεία με τα τμήματα ένταξης τα μοιράζει τυχαία ή αν μετράει μοριοδοτηση. Λίγο έχω μπερδευτεί