0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια δική μου απορία: είμαι στις Κυκλαδες σε Γυμνάσιο. Παράλληλη στήριξη βλέπω σε παιδιά που το νησί τους δεν έχει ειδικό σχολείο, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά περιστατικά (δλδ και σε παιδιά που δεν είναι ούτε για ΕΝΕΕΓΥΛ και προφανώς δεν αποκομίζουν τίποτα από τη γενική τάξη), όμως αυτό που ακούω ότι συμβαίνει σε δημοτικά, ότι ένα τμήμα μπορεί να έχει μέσα 3 παιδιά παράλληλης πχ, σ εμάς δεν υπάρχει. Ξέρω ότι είναι μια γενιά αυτή που τώρα φτάνει στη β/θμια σιγά σιγά, αλλά δεν συμβαίνει ούτε στα δημοτικά μας, κι αυτά ενώ οι επισκέψεις στο κεδασυ είναι περισσότερες απ όσες χρειάζονται- δεν είναι δηλαδή ότι οι γονείς δεν τα ελέγχουν τα παιδιά. Οπότε αναρωτιέμαι, είναι φειδωλο το κεδασυ το δικό μας επειδή πρέπει να καλυφθούν με παράλληλη παιδιά που αλλού θα φοιτούσαν σε άλλου τύπου σχολείο; Ή είναι φειδωλοί για άλλους λόγους, ή αλλού είναι υπερβολικά γενναιόδωροι;
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποιο ΦΕΚ που να λέει με ποια κριτήρια παίρνει κάποιος παράλληλη.Στην διάγνωση του αυτισμού η συντριπτική πλειοψηφία έχει παράλληλη (έχω δει όμως και περιπτώσεις που δεν αναφέρεται κάτι για παράλληλη).Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε παράλληλη ακόμη και για δυσλεξία! Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι ο γονιός θα αιτηθεί παράλληλη σε τέτοια περίπτωση.....
Είναι όπως Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ τα λέει ο Πατρέας στη Κρήτη ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΝΟΜΟΥΣ κ οι αριθμοί μιλάνε ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.1) Κ τα ΚΕΔΑΣΥ κ στους 4νομούς είναι βιομηχανίες κ οι αστείοι αυτοί αριθμοί έχουν επισημανθεί πολλάκις απο άλλα ΚΕΔΑΣΥ ανα την Ελλάδα.Για να μην πιάσουμε διαγνώσεις+προφορικές στις πανελλήνιες κλπ2)Η γελοιότητα όμως η προσωποιημένη είναι οι αριθμοί των 2 αυτών εσπερινών επαλ Ας περάσει κάποιος Μ-Ι-Α βόλτα κατα τις 9 το βράδυ,οoooποια μέρα κ ναι, απο το εσπερινό επαλ στο Δαίδαλο που στα χαρτιά είναι μεγαλτερο απο τις σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης -κέντρο ειναι πισω απο το δημαρχείο! Τα ίδια κ στο Ηράκλειο, στα χαρτιά θα ναι μεγαλτερο απο την Ιατρική σχολή σε λίγο!! Αυτά τα ξέρει κ ο Χανιώτης ΠΘ κ οι 3 στους 3 βουλευτές Χανιων ΝΔ σογια=αδερφή ΠΘ/ανεψός Μαρκόγιαννη/ Κοζανίτισσα χήρα του Βολουδάκη/βουλευτή ΝΔ(ναι κληρονομούν κ οι χήρες έδρες). Όπως τα ξέρει κ ο Ανδρουλάκης / κ βεβαια οι βουλευτές ΝΔ Ηράκλειο=Αυγενάκηδες/Κεφαλογιάννηδες κλπΌλοι τα ξέρουνε όπως κ τον οπεκεπε, αλλά Ρουμάνα δεν υπάρχει, μόνο σογια υπάρχουν στη Κρήτη, οπότε θα συνεχίστει το ίδιο έργο.
αλλά Ρουμάνα δεν υπάρχει