0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπογιόπουλος θεούλης!
...εξαλλου για τουλάχιστον δύο σελίδες δεν έχω "επιτεθεί" λεκτικά σε κανέναν, δεν διαφώνησα με κανέναν και αντίθετα, έγραψα πως καλό είναι να μην κατηγορούμε στην παρούσα φάση ο ένας τον άλλο...
Εφόσον υπάρχουν μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι που γνωριζουν κάποια πράγματα - και ΣΑΦΩΣ υπάρχουν - ας βγουν να γράψουν κι εκεινοι την άποψή τους. Δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα αλλά δε θα σιωπήσω κιόλας επειδή μπορεί κάποιοι να εκλαμβάνουν ως υπεροπτικά τα όσα γράφω. Ξέρω πως δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους και έχω παραιτηθεί προ πολλού απο το να προσπαθώ να χτίσω προφιλ σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ. τον συγκεκριμένο οικοδόμο τον γνωριζω προσωπικά - βλέπεις από την πολλή υπεροψία που με διακατέχει κάνω παρέα και με τέτοια "χαμηλά" στρώματα - και από αυτόν γνωρίζω και για άλλους οικοδόμους στην ίδια κατάσταση.
ο κάθε συνάδελφος μπορεί να γράψει αυτά που θεωρεί σωστά χωρίς να χρειάζεται νουθεσίες.
σέβομαι τις απόψεις του καθενός και δεν κάνω συζήτηση γι`αυτές.
(δεν υπολογίζεται για μείωση ωραρίου η προϋπηρεσία σε ιεκ/τει/ αει/ νελε - τελευταία παράγραφος της εγκυκλίου)
μετά από πόσα χρόνια υπηρεσίας κάνεις λιγότερες από 21 ώρες? 19 δηλαδη. το μκ που έχεις παίζει ρόλο?
Χρειάζομαι την εξής βοήθεια:Ψάχνω να βρω που θα στηρίξω νομοθετικά πρόταση προς το σύλλογο διδασκόντων (και κατ'επέκταση προς το ΣΣ) για να αρνηθούμε τη συμμετοχή μας σε απογευματινά και Σαββατοκυριακάτικα επιμορφωτικά σεμινάρια.