0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kesk1506 στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:48:55 pmΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ( ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ )δηλ εγω που πέρυσι έκανα 21 ωρες /βδομαδα με 2 μκ είμαι μ@λ@κ@ς;;;* γι αυτο μας βγαζουν τα μκ κατα τον Μαιο κάθε χρονιά στους αναπληρωτες ;;;
ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ( ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ )
Παράθεση από: miska στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:52:51 pmΠαράθεση από: kesk1506 στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:48:55 pmΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ( ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ )δηλ εγω που πέρυσι έκανα 21 ωρες /βδομαδα με 2 μκ είμαι μ@λ@κ@ς;;;* γι αυτο μας βγαζουν τα μκ κατα τον Μαιο κάθε χρονιά στους αναπληρωτες ;;;απλα δεν ηξερες.............δεν ρωταγες?/τωρα ξερεις
σε περίπτωση που ένα τμήμα έχει κενό γιατί ο καθηγητής δεν προσήλθε (πχ λόγω ασθένειας, άδειας κλπ), είναι ( υποχρωτικό κάποιος συνάδελφος που έχει κενό να αναπληρώσει την ώρα αυτή; το ορίζει ο νόμος;και ποιός συνάδελφος θα δεχτεί ενω έχει 4ωρο να κάνει 5ωρο ή 6ωρο;
Παράθεση από: killbill στις Οκτωβρίου 25, 2011, 03:17:20 pmσε περίπτωση που ένα τμήμα έχει κενό γιατί ο καθηγητής δεν προσήλθε (πχ λόγω ασθένειας, άδειας κλπ), είναι ( υποχρωτικό κάποιος συνάδελφος που έχει κενό να αναπληρώσει την ώρα αυτή; το ορίζει ο νόμος;και ποιός συνάδελφος θα δεχτεί ενω έχει 4ωρο να κάνει 5ωρο ή 6ωρο;Θα το ορίσει ο διευθυντής. Τι σημαίνει ότι έχει 4ωρο και του βγαίνει 5ωρο? Έφτασε στο όριό του?
Συναδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει, το ωράριο ενός εκπαιδευτικού μπορεί να αλλάξει στη μέση της χρονιάς;Ως νεοδιοριστη μου αναγνωρίσανε περίπου 6 χρόνια σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια. για μείωση ωραρίου περιλαμβάνεται και η προυπηρεσία στην τριτοβάθμια;;και επίσης, μπορεί να γίνει μείωση ωραρίου σε νεοδιόριστο ή πρέπει να παρέλθει η δοκιμαστική περίοδος της διετίας;;
Παράθεση από: sema στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 04:26:47 pmΣυναδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει, το ωράριο ενός εκπαιδευτικού μπορεί να αλλάξει στη μέση της χρονιάς;Ως νεοδιοριστη μου αναγνωρίσανε περίπου 6 χρόνια σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια. για μείωση ωραρίου περιλαμβάνεται και η προυπηρεσία στην τριτοβάθμια;;και επίσης, μπορεί να γίνει μείωση ωραρίου σε νεοδιόριστο ή πρέπει να παρέλθει η δοκιμαστική περίοδος της διετίας;;Το ωράριο αλλάζει οταν συμπληρωθούν τα έτη υπηρεσίας. Άρα η απάντηση είναι ΝΑΙ αλλάζει στη μέση της χρονιάς.Για το δεύτερο ερώτ. δε γνωρίζω.Σε ότι αφορά το τρίτο και τελευταίο ερώτημα πρέπει να σε ενημερώσω ότι η δοκιμαστική περίοδος της διετίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Μείωση ωραρίου γίνεται και στα δύο πρώτα έτη.