0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Souldivin, γελάω πολύ με αυτά που λες για τη Τζιά, γιατί σκέφτομαι την αντίδραση κάποιων γνωστών μου αν διάβαζαν τις εντυπώσεις σου από το νησί τους. Πάντως, συμφωνώ με όσα λες. Φαντάζομαι ότι το χειμώνα η κατάσταση πρέπει να είναι δράμα!
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 10, 2009, 03:06:47 pmSouldivin, γελάω πολύ με αυτά που λες για τη Τζιά, γιατί σκέφτομαι την αντίδραση κάποιων γνωστών μου αν διάβαζαν τις εντυπώσεις σου από το νησί τους. Πάντως, συμφωνώ με όσα λες. Φαντάζομαι ότι το χειμώνα η κατάσταση πρέπει να είναι δράμα! Συνάδελφοι εγώ ήμουν πέρσι στη Τζια και έχω πολύ καλές αναμνήσεις...Οκ ισχύουν όλα αυτά που είπατε για το νησί...Αλλά εγώ έφυγα με πολύ καλές αναμνήσεις..Τόσο που από πέρσι που έφυγα έχω ξαναπάει καμιά 7αριά φορές!
O χειμώνας σε όλα τα νησιά ειναι δύσκολος. Τουλάχιστον στη Τζιά μπορεις να φεύγεις Σαβ/κα.Σκέψου όμως ότι υπάρχουν νησιά πιο απομακρυσμένα που θα υποχρεώνεσαι να φεύγεις μονο Χριστούγεννα, Πασχα κ.τ.λ
Ο διορισμός γίνεται με βάση τη σειρά στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ. Στην τοποθέτηση σε σχολείο μετράνε τα κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά, εντοπιότητα, κτλ)
Παράθεση από: annna στις Ιουλίου 10, 2009, 11:25:06 amΟ διορισμός γίνεται με βάση τη σειρά στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ. Στην τοποθέτηση σε σχολείο μετράνε τα κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά, εντοπιότητα, κτλ)Να ρωτησω κάτι άλλο,στην τοποθέτηση λαμβάνεται υπόψη το εάν κάποιος έχει εργαστεί πιο μπροστά ως ωρομίσθιος η αναπληρωτής? Πως μετράνε τα μόρια σε αυτή την περίπτωση?
άλλη μια ερώτηση: διορίζομαι με την πρώτη φουρνιά ΑΣΕΠ με σειρα περίπου 80. θα κάνω λοιπόν την αίτηση σε λίγες μέρες.πείτε λοιπόν ότι δηλώνω (αλήθεια μεχρι πόσες περιοχές μπορούμε να δηλώσουμε;) ξέρω γω Αττική (που σιγά μη βγάλει κενά με το χαμο που γίνεται) ή περιοχές που είναι σχετικά κοντά στην Αττική και δίνουν και μόρια (σοφή επιλογή, έτσι;). επίσης θα κάνω τικ στο κουτάκι γιατι θέλω οπωσδήποτε να δουλέψω φετός.αν λοιπόν οι περιοχές που έχω δηλώσει δωθούν σε άλλους που προηγούνται (24μηνο, 40%, 70 Ασεπιτες), κάτι που είναι αρκετά πιθανό δεδομένου ότι πολύς κόσμος είναι από Αθήνα και θα κάνει το ίδιο, τότε λογικά θα με πάρουν οπουδήποτε εξαιτίας του κουτιού. αν πάθουν το ίδιο και άλλοι λίγο πριν από μένα και άλλοι μετά από μένα, τότε ρε παιδια με ποιο κριτήριο θα μας πάρουν "οπουδήποτε"; γιατι να με πάρουν πχ Αστυπάλαια και όχι Αμοργό, που εγώ στην τελική μπορεί να έχω και 5-6 γνωστούς ;χαζή ερώτηση;έχω μπερδευτεί μου φαίνεται......
Παράθεση από: Λουλου στις Ιουλίου 04, 2009, 11:50:22 amΠρωτα θα διορισθουν οι 24μηνιτες+ασεπ,μετα οι του 40% και τελευταιοι οι ασεπιτες,αυτο σημαινει οτι οι θεσεις θα καλυφθουν απο τις δυο πρωτες κατηγοριες και οτι περιοχες περισεψουν θα βγει ανακοινωση για να δηλωσετε περιοχες,η εμπειρια μου μου λεει οτι οσο καλυτερη σειρα στον ασεπ εχεις τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πας στην περιοχη 1ης προτιμησης,προσεξε περιοχη πρωτης προτιμησης οχι σχολειο,δηλαδη ;αφου πιασεις την περιοχη μετα βασει των μοριων σου σε τοποθετουν σε σχολειο ,εκει παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση ,εντοπιοτητα κλπ.Εγω ημουν τυχερη γιατι στον προηγουμενο ασεπ,ειχα σειρα 70+και εβγαλε κενα η Δ κυκλαδων που εχω εντοπιοτητα,ετσι καταφερα και ηρθα στην πρωτη μου προτιμηση.Το θεμα ειναι να βγουν κενα για τους ασεπιτες στην περιοχη που θελεις,ευχομαι σε ολους σας καλη τοποθετηση.Καλησπερα...Έίμαι δασκάλα με ενα χρονο προυπηρεσιας ως αναπληρωτρια και περασα στον ΑΣΕΠ με σειρα 44. Υπάρχει περίπτωση κι εγώ να διοριστώ στην πρώτη μου επιλογή;Επίσης μηπως γνωρίζετε πότε θα βγει ο καταλογος των δυσπροσιτων σχολειων για το 09-10;Ευχαριστώ
Πρωτα θα διορισθουν οι 24μηνιτες+ασεπ,μετα οι του 40% και τελευταιοι οι ασεπιτες,αυτο σημαινει οτι οι θεσεις θα καλυφθουν απο τις δυο πρωτες κατηγοριες και οτι περιοχες περισεψουν θα βγει ανακοινωση για να δηλωσετε περιοχες,η εμπειρια μου μου λεει οτι οσο καλυτερη σειρα στον ασεπ εχεις τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να πας στην περιοχη 1ης προτιμησης,προσεξε περιοχη πρωτης προτιμησης οχι σχολειο,δηλαδη ;αφου πιασεις την περιοχη μετα βασει των μοριων σου σε τοποθετουν σε σχολειο ,εκει παιζει ρολο η οικογενειακη κατασταση ,εντοπιοτητα κλπ.Εγω ημουν τυχερη γιατι στον προηγουμενο ασεπ,ειχα σειρα 70+και εβγαλε κενα η Δ κυκλαδων που εχω εντοπιοτητα,ετσι καταφερα και ηρθα στην πρωτη μου προτιμηση.Το θεμα ειναι να βγουν κενα για τους ασεπιτες στην περιοχη που θελεις,ευχομαι σε ολους σας καλη τοποθετηση.Καλησπερα...Έίμαι δασκάλα με ενα χρονο προυπηρεσιας ως αναπληρωτρια και περασα στον ΑΣΕΠ με σειρα 44. Υπάρχει περίπτωση κι εγώ να διοριστώ στην πρώτη μου επιλογή;Επίσης μηπως γνωρίζετε πότε θα βγει ο καταλογος των δυσπροσιτων σχολειων για το 09-10;Ευχαριστώ
άλλη μια ερώτηση: διορίζομαι με την πρώτη φουρνιά ΑΣΕΠ με σειρα περίπου 80. θα κάνω λοιπόν την αίτηση σε λίγες μέρες.πείτε λοιπόν ότι δηλώνω (αλήθεια μεχρι πόσες περιοχές μπορούμε να δηλώσουμε;) ξέρω γω Αττική (που σιγά μη βγάλει κενά με το χαμο που γίνεται) ή περιοχές που είναι σχετικά κοντά στην Αττική και δίνουν και μόρια (σοφή επιλογή, έτσι;). επίσης θα κάνω τικ στο κουτάκι γιατι θέλω οπωσδήποτε να δουλέψω φετός.
Δεν σε στέλνουν σε μέρος που δεν έχεις δηλώσει. Αυτό σημαίνει πως αν την πρώτη χρονιά με βάση αυτά που έχεις δηλώσει δεν μπορείς να διοριστείς, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις τη δεύτερη χρονιά. Αν με βάση τις επιλογές σου και τη δεύτερη χρονιά δε διορίζεσαι, χάνεις οριστικά τον διορισμό. Άρα, τα δηλώνεις όλα (αν έχεις τα λιγότερα μόρια από τους διοριστέους).
Παράθεση Δεν σε στέλνουν σε μέρος που δεν έχεις δηλώσει. Αυτό σημαίνει πως αν την πρώτη χρονιά με βάση αυτά που έχεις δηλώσει δεν μπορείς να διοριστείς, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις τη δεύτερη χρονιά. Αν με βάση τις επιλογές σου και τη δεύτερη χρονιά δε διορίζεσαι, χάνεις οριστικά τον διορισμό. Άρα, τα δηλώνεις όλα (αν έχεις τα λιγότερα μόρια από τους διοριστέους).Ισχύει αυτό ? Υπάρχει περίπτωση να χάσεις τον διορισμό (αν και διοριστέος από ασεπ) επειδή δεν δήλωσες νησιά ή δυσπρόσιτα? Ας μας διαφωτίσει κάποιος που ξέρει?