Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι γιατι νομιζω οτι το επιθυμειτε διακαως.προσφατα καποια ενωση εβγαλε δελτιο τυπου και ζητουσε η μαλλον απαιτουσε να παρει ως β αναθεση μαθηματα αλλων κλαδων με επιχειρηματα περι επιστημονικοτητας και δεοντολογιας.γιατι λοιπον δεν βγαζει μια ανακοινωση οτι την αναγκαζουν να διδασκει μαθηματα αλλων κλαδων,την καταπιεζουν και γι αυτο διαμαρτυρεται.καμια διαμαρτυρια.αντιθετα επαρση και οικειοποιηση μαθηματων αλλων κλαδων!!!!!
βγαλε την ανακοινωση για τις 3 ωρες που επικαλεισαι αφου πρωτα αρνηθεις να διδασκεις ιστορια κι ασε τα κολπα περι ευρωπαικης.γενικα μιλουσε η συγκεκριμενη ενωση .κι αν δεν συμπληρωνεις ωραριο να πας στο δημοτικο για συμπληρωση.
Συνεχίζετε να διαμαρτύρεστε για ένα μάθημα στου οποίου την ανάθεση ο νόμος ορίζει ρητά ότι προηγείστε έναντι όλων των άλλων ειδικοτήτων. Ειλικρινά, δεν υπάρχει λόγος. Αν ο φιλόλογος θέλει να πάρει την ιστορία, ποιος μπορεί να τον εμποδίσει; Γιατί λοιπόν συνεχίζετε ν' αναπαράγετε, κάποιοι από σας, έναν ισχυρισμό που είναι ψευδής; Εγώ έχω την άποψή μου, αλλά δε θα την πω. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.