0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς, νόμιζε ότι βρίσκεται σε κάποιο θέατρο και κάποια πράγματα που μπορεί να επιτρέπονται εκεί, μπορεί να επιτρέπονται και στα σχολεία. Ο εκπαιδευτικός δήλωσε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να τιμωρήσει το μαθητή, αλλά ότι έπαιζαν όλοι μαζί και θεώρησε ότι δεν ήταν κακό αυτό που έκανε...
.Η κοινή γνωμή προετοιμάζεται ωστε να δεχτεί την αξιολόγηση ως αναγκαία κι επιβεβλημένη..
Το περιστατικό, σύμφωνα με τους δασκάλους, ανέδειξε το ζήτημα της επαρκούς παιδαγωγικής κατάρτισης των ωρομισθίων.
και ρωτω...γιατι ρε παιδια να μετακινηθεί σε αλλο σχολειο και οχι σπιτακι του;τι αλλο πρεπει να κανει δηλαδη για να απολυθει οριστικα ενας εκπαιδευτικος;μηπως να του πουμε και ευχαριστω;
Πρέπει να'σαι πολύ τρελός για να παρενοχλήσεις δημόσια σεξουαλικά κάποιον (πόσο μάλλον παιδί στο σχολείο μπροστά στους συμμαθητες του) με αυτόν τον τρόπο ή τελείως καμμένος από τα ναρκωτικά.
Όχι μόνο έπρεπε να απολυθεί πάραυτα και να μην έχει το δικαίωμα να ξαναμπεί σε τάξη,αλλά έπρεπε και να διωχθεί ποινικά για άσεμνη χειρονομία με σεξουαλικό περιεχόμενο.Ο άνθρωπος αυτός είναι ψυχολογικά ανισσόροπος και το γεγονός ότι διδάσκει ακόμα είναι σκάνδαλο.Αν ήμουνα πατέρας αυτού του παιδιού δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκρατηθώ,θα τον σάπιζα στο ξύλο.
ωστόσο ο κ. Κουτάντος αποφάσισε πως έπρεπε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι θα διδάξει σε άλλο σχολείο.
Θεωρω λοιπον οτι πισω απο το χαρακτηρισμο καποιων ως "ατυχη και αψυχολογητη ενεργεια" κρυβονται βαθυτερα αιτια τα οποια ο ιδιος ο συναδελφος θα επρεπε να αξιολογησει και να ερευνησει το γεγονος αν κανει ή οχι για εκπαιδευτικος. Γιατι για μενα αυτο που εχει σημασια περα απο καθε κινητρο ειναι οτι αν ενας ανθρωπος δεν εχει τη ψυχραιμια, την αυτοσυγκρατηση, τον ελεγχο της ψυχης , της καρδιας και της πραξης του και φερεται παρορμητικα απερισκεπτα και αψυχολογητα, ισως δεν εχει το κριτικο υποβαθρο για να ανταπεξελθει σε δυσκολοτερες καταστασεις.
Παράθεση από: Kublai Han στις Οκτωβρίου 22, 2007, 06:49:03 pm δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκρατηθώ,θα τον σάπιζα στο ξύλο.είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό! Ο Χριστός και η Παναγία... Εγώ πάντως φαντάζομαι ότι ο "κύριος" αυτός είναι παιδεραστής. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι τέτοιο λόγω νεύρων...έχω ακούσει για ξυλοδαρμό λόγω θυμού, αλλά αυτό ποτέ...Ο Θεός να μας φυλάει!Εννοείται ότι πρέπει να μας πιάνει υστερία με τέτοια γεγονότα...
δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκρατηθώ,θα τον σάπιζα στο ξύλο.
Φίλε daniel κατ'αρχήν δεν στιγματίσαμε κανέναν,δεν τον ξέρουμε καν αυτόν που το έκανε,απλά με τα δεδομένα που έχουμε λέμε τη γνώμη μας και τοποθετούμαστε γενικά.Η τιμωρία του είναι στα χέρια αυτών που έχουν λάβει γνώση του περιστατικού,εμείς δεν θα τιμωρήσουμε κανέναν.
Συμπέρασμα:Για κάποιες πράξεις δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.
Το είπα και πιο πάνω. Ας πάει σε Λύκειο να τα βγάλει πέρα με τους "μαντραχαλάδες" της Γ' λυκείου. Ας τολμίσει να ξεβρακώσει κανέναν από εκείνους.