0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερωτήση ακόμα! Που μπορώ να βγάλω εισιτήρια για το superfast (στην Αθήνα);;;Δε βρίσκω κάτι στο net
δεν έχω ιδέα από Κρήτη!!!!!!!!!! για το πώς είναι η ζωή εκεί πολύ αγχωμένη με το τι θα συναντήσω εκεί!
Παράθεση από: MARGARITA_23 στις Αυγούστου 13, 2010, 10:38:06 amδεν έχω ιδέα από Κρήτη!!!!!!!!!! για το πώς είναι η ζωή εκεί πολύ αγχωμένη με το τι θα συναντήσω εκεί!Μα καλά... τα εννοείς αυτά που γράφεις? Μόνο δύο λόγους μπορώ να σκεφτώ.. ή που την έχεις ''πατήσει'' από κρητικιά ή έχεις πόλύ πολύ καιρό να πάς στην Κρήτη. Όπως και να έχει, δική σου άποψη είναι και σεβαστή. Αλλά αυτό το ''εμένα να ακούς'' είναι λιγάκι παραπλανητικό, δε νομίζεις? για το 1ο ερωτημα:Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα καθώς και μεγαλύτερη πόλη της είναι το Ηράκλειο. Η Κρήτη εδράζει περίπου 160 χλμ νότια της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας εκτεινόμενη κατά διεύθυνση Ανατολή - Δύση, νότια του Αιγαίου πελάγους, του οποίου και αποτελεί το νότιο φυσικό όριο και βόρεια του Λιβυκού. Αποτελεί τμήμα της περιφερειακής διοίκησης της Ελλάδας και χωρίζεται σε τέσσερις νομούς: Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου.Οι γεωγραφικές συντεταγμένες της είναι περίπου 35°