0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε επικοινωνια μαζί τους, απάντησαν ότι έχουνε 600 αιτήσεις και δεν έχουνε βγάλει άκρη και θα βγάλουνε το σκ.Δουλεύουνε και σαββατοκυριακό? Από πότε?
Συνάδελφοι χαλαρώστε ο λόγος που δεν κάλεσαν είναι απλός και καλά έκαναν δεν φταινε τα ιεκ να σας εξηγήσω! καταρχήν όσοι κάλεσαν κάλεσαν ψιλοπαράνομα και αυτοί που δεν κάλεσαν είναι οι σωστοί!!! γιατί γίνεται αυτο ?λοιπόν όλα τα ιέκ εχουν βγάλει τους πίνακες και ποιοί καθηγητές θα κάνουν τα μαθήματα αλλά για να αρχίσουν να τηλεφωνούν σε καθηγητές πρέπει να πάρουν τελική έγκριση απο το υπουργείο το οποίο δεν έγινε γιατί οι υπεύθυνοι στο υπουργείο λείπανε αυτές τις μέρες για να τα υπογράψουν !!! άρα σωστά δεν κάλεσαν και θα αρχίσουν να καλούν απο δευτέρα με την τελική έγκριση!!! πως θα νιώθατε αν αυτοί που σας κάλεσαν σας πούν απο δευτέρα συγνώμη δεν θα κάνετε τελικα το μάθημα γιατί δεν πήραμε έγκριση απο το υπουργειο ή δεν μπορούν να είναι δύο καθηγητές στο εργαστήριο ή επειδη τα παιδιά έχουν πτυχίο στα αγγλικα θα γίνει ένα τμήμα και εσείς τσάμπα χαρήκατε !!!! επομένως συνάδελφοι υπομονή η εβδομάδα που έρχετε θα ξέρουμε όλοι....
Συναδελφοι εγω θα σας πω τη δικη μου εμπειρια απο ΙΕΚ στην αττικη. Ειμαι πρωτη στη λιστα, γτ την ειδα, αλλα μου δωσανε 2 ωρες τη βδομαδα...Αλλοι συναδελφοι πιο κατω πηραν 3 κ ωρες....... Τους ξεφευγει στη χτεσινη συναντηση οτι ο διευθυντης τους πηρε τηλρφωνο για να τους κανει μινι συνεντευξη....... εγω φυσικα 2 Ω/βδομαδα με ΤΕ