*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1734963 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #2100 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:36:42 pm »
Συναδελφοι παιρνουμε μια γευση για το τι προκειται να συμβει την επομενη χρονια με την αυξηση του ωραριου των μονιμων, αν τωρα ψαχνουν ακομα που θα βαλουν τους μονιμους που ειναι στη διαθεση φανταστειτε την επομενη χρονια το πανυγηρι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:38 »

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2101 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:42:42 pm »
Θεσ/νικη που περιμένω από τρία ΙΕΚ (Κουφάλια, Τριανδρία, Θέρμη) το τηλέφωνο δεν χτύπησε.
Από επικοινωνία με συνάδελφο που είναι και διορθωτής στη Νεάπολη μου είπε ότι ούτε η Νεάπολη κάλεσε καθόλου.
Το μεσημέρι που πήρα τηλέφωνο στο ένα από τα τρία μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει εντολή να καλέσουν ακόμη.
Μάλλον Δευτέρα πρωί μου είπε ότι θα καλέσουν και ελπίζουν να ξεκινήσουν Δευτέρα απόγευμα.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα δώσουν κι άλλη παράταση που θα ανακοινωθεί Δευτέρα στις 12.00 με 14.00.

Όλο αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει ή μία γενικότερη ανοργανωσιά που παρατηρείται φέτος. Όλα έχουν γίνει καθυστερημένα.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2102 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:48:30 pm »
Ούτε το δικό μου τηλέφωνο χτύπησε σήμερα :(
Από Δευτέρα...

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2103 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:50:34 pm »
Και κάπου εδώ κολλάει το: "Οκτώβρη και δεν έσπειρες... λίγο ψωμία θα φας..."
Παροιμία που ταιριάζει απόλυτα στην εκπ/ση και τη χρονιά που ξεκινάει.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:38 »

Αποσυνδεδεμένος steliosnats

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2104 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:56:29 pm »
Σε επικοινωνια μαζί τους, απάντησαν ότι έχουνε 600 αιτήσεις και δεν έχουνε βγάλει άκρη και θα βγάλουνε το σκ.
Δουλεύουνε και σαββατοκυριακό? Από πότε?

συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις,ο διευθυντης με ενα -δυο ατομα καθονται και σκ για να ετοιμασουν τις λιστες. κ αυτο συμβαινει σε αρκετα ιεκ.

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 17.03-ΠΕ12.05 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2105 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 11:50:47 pm »
Συνάδελφοι χαλαρώστε ο λόγος που δεν κάλεσαν είναι απλός και καλά έκαναν δεν φταινε τα ιεκ να σας εξηγήσω! καταρχήν όσοι κάλεσαν κάλεσαν ψιλοπαράνομα και αυτοί που δεν κάλεσαν είναι οι σωστοί!!! γιατί γίνεται αυτο ?
λοιπόν όλα τα ιέκ εχουν βγάλει τους πίνακες και ποιοί καθηγητές θα κάνουν τα μαθήματα αλλά για να αρχίσουν να τηλεφωνούν σε καθηγητές πρέπει να πάρουν τελική έγκριση απο το υπουργείο το οποίο δεν έγινε γιατί οι υπεύθυνοι στο υπουργείο λείπανε αυτές τις μέρες για να τα υπογράψουν !!! άρα σωστά δεν κάλεσαν και θα αρχίσουν να καλούν απο δευτέρα με την τελική έγκριση!!!  πως θα νιώθατε αν αυτοί που σας κάλεσαν σας πούν απο δευτέρα συγνώμη δεν θα κάνετε τελικα το μάθημα γιατί δεν πήραμε έγκριση απο το υπουργειο ή δεν μπορούν να είναι δύο καθηγητές στο εργαστήριο ή επειδη τα παιδιά έχουν πτυχίο στα αγγλικα θα γίνει ένα τμήμα και  εσείς τσάμπα χαρήκατε  !!!! επομένως συνάδελφοι υπομονή η εβδομάδα που έρχετε θα ξέρουμε όλοι....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 11:56:11 pm από senior_ »

Αποσυνδεδεμένος Άστρο

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2106 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 08:25:07 am »
Συνάδελφοι χαλαρώστε ο λόγος που δεν κάλεσαν είναι απλός και καλά έκαναν δεν φταινε τα ιεκ να σας εξηγήσω! καταρχήν όσοι κάλεσαν κάλεσαν ψιλοπαράνομα και αυτοί που δεν κάλεσαν είναι οι σωστοί!!! γιατί γίνεται αυτο ?
λοιπόν όλα τα ιέκ εχουν βγάλει τους πίνακες και ποιοί καθηγητές θα κάνουν τα μαθήματα αλλά για να αρχίσουν να τηλεφωνούν σε καθηγητές πρέπει να πάρουν τελική έγκριση απο το υπουργείο το οποίο δεν έγινε γιατί οι υπεύθυνοι στο υπουργείο λείπανε αυτές τις μέρες για να τα υπογράψουν !!! άρα σωστά δεν κάλεσαν και θα αρχίσουν να καλούν απο δευτέρα με την τελική έγκριση!!!  πως θα νιώθατε αν αυτοί που σας κάλεσαν σας πούν απο δευτέρα συγνώμη δεν θα κάνετε τελικα το μάθημα γιατί δεν πήραμε έγκριση απο το υπουργειο ή δεν μπορούν να είναι δύο καθηγητές στο εργαστήριο ή επειδη τα παιδιά έχουν πτυχίο στα αγγλικα θα γίνει ένα τμήμα και  εσείς τσάμπα χαρήκατε  !!!! επομένως συνάδελφοι υπομονή η εβδομάδα που έρχετε θα ξέρουμε όλοι....
Συμφωνώ!! Την ίδια πληροφορία και ενημέρωση έχω απο Δ/ντή Δ.ΙΕΚ
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος gerontas13

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2107 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 02:33:16 pm »
Καλημέρα συνάδελφοι.Θα παρακαλούσα αν γνωριζει κανείς,αν υπάρχουν τμήματα πανελλαδικά που θα γίνουν με λιγότερα από 25 άτομα.Ευχαριστώ πολύ!
Ή αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό ή κοροϊδεύουμε τον κόσμο...

Αποσυνδεδεμένος valisia

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2108 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 04:34:10 pm »
αυτό πάντως που παρατήρησα, μετά απο συνάντηση σε Δ.ΙΕΚ της Αττικής, είναι ενα απίστευτο μοίρασμα των ωρών..!!!έδωσαν σε άτομο 2 ώρες συνολικά 1+1 ώρα, σε διαφορετικές μέρες!ήμαρτον! όχι οτι και εγώ πήγα πίσω πέρισυ 6 ώρες τώρα 2..ενώ σε πρωτοεμφανιζόμενους, 3 και πάνω...μας δουλεύουν?τα μόρια του καθενός τα αναρτούν πουθενά?
...there's a light that never goes out..

Αποσυνδεδεμένος bettyboo18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2109 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 06:10:21 pm »
Συναδελφοι εγω θα σας πω τη δικη μου εμπειρια απο ΙΕΚ στην αττικη. Ειμαι πρωτη στη λιστα, γτ την ειδα, αλλα μου δωσανε 2 ωρες τη βδομαδα...Αλλοι συναδελφοι πιο κατω πηραν 3 κ ωρες....... Τους ξεφευγει στη χτεσινη συναντηση οτι ο διευθυντης τους πηρε τηλρφωνο για να τους κανει μινι συνεντευξη....... εγω φυσικα 2 Ω/βδομαδα με ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος valisia

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2110 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 07:50:17 pm »
Συναδελφοι εγω θα σας πω τη δικη μου εμπειρια απο ΙΕΚ στην αττικη. Ειμαι πρωτη στη λιστα, γτ την ειδα, αλλα μου δωσανε 2 ωρες τη βδομαδα...Αλλοι συναδελφοι πιο κατω πηραν 3 κ ωρες....... Τους ξεφευγει στη χτεσινη συναντηση οτι ο διευθυντης τους πηρε τηλρφωνο για να τους κανει μινι συνεντευξη....... εγω φυσικα 2 Ω/βδομαδα με ΤΕ
...there's a light that never goes out..

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2111 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 07:54:11 pm »
εχω χρονια να ασχοληθω με τα ιεκ (απο το αμαρτωλο 2008) αλλα τοσες ωρες, απο 2 εως 4, δεν δινουν συνηθως σε καθε εκπαιδευτη;

Αποσυνδεδεμένος bettyboo18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2112 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 08:07:18 pm »
Την ειδα στη χτεσινη συναντηση, ηταν πανω σενα γραφειο, ολοι οι συναδελφοι την ειδαμε, ημουν πρωτη κ διπλα τα μορια μου!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2113 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 08:27:13 pm »
Και η μοριοδότηση πώς προέκυψε; Γνωρίζεις ποια προσόντα μοριοδοτούνται και πόσο; Δεν είναι λίγο αυθαίρετη η συγκεκριμένη λίστα δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιος σαφής τρόπος μοριοδότησης στην προκήρυξη του ΙΝΕΔΙ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182565
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)