*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1735047 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ecal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μαθαίνω τον κόσμο...πώς να μαθαίνει!
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #2128 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 10:02:05 am »
Και με ποιό σκεπτικό θα ενημερώσουν σήμερα, ακόμα και αύριο (Τρίτη 9/10), τη στιγμή που η κατάρτιση ξεκινάει Δευτέρα 8/10??? Κάθε Διευθυντής μου φαίνεται την βλέπει και υπουργός..και όπως τον βολεύει!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:40 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2129 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:07:23 am »
PROFESORA καλωσήρθες στο pde. Εδώ γράφουμε όλοι με πεζά ελληνικά γράμματα και για αυτό το μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί ανάλογα. Παρακαλούμε στις επόμενες δημοσιεύσεις να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2012, 12:12:20 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος a_pauper

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, μισώ τα δίδακτρα.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2130 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:49:52 am »
Κάθε Διευθυντής μου φαίνεται την βλέπει και υπουργός..και όπως τον βολεύει!!!
Λέτε να φταίνε οι διεθυντές για την καθυστέρηση; Οποιος ξέρει λίγο τα πράγματα, ξέρει κι ότι η ημερομηνία αναγγελίας προσλήψεων είναι καθαρά θέμα διαταγών απο το υπουργείο.

Μήπως και φταίει πράγματι ο υπουργός κι όχι οι διευθυντές; Μήπως μας είναι πιο πρόχειροι οι διεθυντές παρά ο υπουργός και γι αυτό ρίχνουμε το βάρος σ αυτούς; Γιατί δεν γίνεται διαμαρτυρία στο υπουργείο; Επειδή είναι πιο δύσκολο;

Δε νομίζετε ότι βολεύει και τον υπουργό και τους πολίτες να αφήνουν τη κυβέρνηση στο απυρόβλητο, τη στιγμή που αυτή είναι που δίνει τις διαταγές στους διευθυντές; (που να τα βάλεις τώρα με την κυβέρνηση...)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:51:23 am από a_pauper »
Λεφτά υπάρχουν. Σήμερα βρήκα 1

Αποσυνδεδεμένος yellaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2131 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 12:01:45 pm »
όποιος ειδοποιηθεί σήμερα από ιεκ ας το αναφέρει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:40 »

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2132 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 12:24:24 pm »
Λοιπον για να γνωριζετε σημερα θα επικυρωθουν τυπικα οι πινακες απο ΔΣ Ινεδιβιμ . Τα Ιεκ με ευθυνη των Δ/ντών τους και για να μην καθυστερησει και αλλο η εναρξη του εξαμ καλεσαν καποιους σημερα για μαθημα που θεωρουνται σιγουροι . Δηλ ειναι πρωτοι στους πινακες κλπ .Υστερα αν δεν ξεκαθαρισει τι στελνει η Δβμια στα ΙΕΚ ετσι θα παει ολη η εβδομαδα .Και το μεγαλο θεμα είναι τι γινεται με τις συμβασεις εργου , οπου και εκειε δεν υπαρχει ακομη ενημερωση ........

Αποσυνδεδεμένος andreas18.02

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2133 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 02:27:17 pm »
Εγω μολις τωρα πηρα τηλεφωνο στο ΙΕΚ που εκανα αιτηση και μου ειπαν πως μπηκα στην τελευταια θεση επειδη ειμαι δημοσιος υπαλληλος (εποχικος).Αν ειναι δυνατον..τι να πω...Ελλας το μεγαλειο σου.!καλη επιτυχια σε οσους αναμενουν ακομη τηλεφωνο.

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2134 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 02:48:21 pm »
Υστερα αν δεν ξεκαθαρισει τι στελνει η Δβμια στα ΙΕΚ ετσι θα παει ολη η εβδομαδα.
Ακριβώς,  αυτό που περιμένουν είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διάθεσης στα Ι.Ε.Κ. μονίμων εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για συμπλήρωση ωραρίου. Αφού δεν αντέδρασαν οι ωρομίσθιοι, ιδιαίτερα οι άνεργοι, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή αυτού του μέτρου, να τα αποτελέσματα τώρα...

Αποσυνδεδεμένος veteran4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2135 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 03:05:21 pm »
Εγω μολις τωρα πηρα τηλεφωνο στο ΙΕΚ που εκανα αιτηση και μου ειπαν πως μπηκα στην τελευταια θεση επειδη ειμαι δημοσιος υπαλληλος (εποχικος).Αν ειναι δυνατον..τι να πω...Ελλας το μεγαλειο σου.!καλη επιτυχια σε οσους αναμενουν ακομη τηλεφωνο.

Καλά έλεγε πουθενά η προκήρυξη ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κάτω από όλους? Νομίζω πως δεν ισχύει

Αποσυνδεδεμένος nikthegreek

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2136 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 06:31:05 pm »
Γεια σας συνάδελφοι. Mε πήραν από ΔΙΕΚ για λίγες ώρες. Προφανώς από ότι κατάλαβα από όσα είπε ο διευθυντής όσοι ήταν πριν από μένα στη λίστα αρνήθηκαν να αναλάβουν. Εχει σημασία τι δηλώνεις, με ποια σειρά το δηλώνεις και πόσα μόρια έχεις σε σχέση με αυτούς που διάλεξαν το ίδιο μάθημα. Όσοι έχουν ως και 5000 euro μισθό ετησίως δεν θα έχουν πρόβλημα και θα δουλέψουν με δελτίο δαπάνης που το κόβει η οικονομική υπηρεσία του ΙΕΚ. Οι υπόλοιποι μη δ.υ. θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία για έναρξη επαγγέλματος κτλ. Ζυγίζετε τα συν και πλην και αποφασίζετε.

Αποσυνδεδεμένος Pemy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2137 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 07:44:04 pm »
Όσοι έχουν ως και 5000 euro μισθό ετησίως δεν θα έχουν πρόβλημα και θα δουλέψουν με δελτίο δαπάνης που το κόβει η οικονομική υπηρεσία του ΙΕΚ. Οι υπόλοιποι μη δ.υ. θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία για έναρξη επαγγέλματος κτλ.
Στον πίνακα των προσωπικών στοιχείων εκπαιδευτών που μας έδωσε κάθε ΙΕΚ να συμπληρώσουμε, γράφει πως όποιος επιλέξει να πληρώνεται με έκδοση ΑΕΔ (δηλ. Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης), είναι ταυτόχρονα υποχρεωμένος να προσκομίσει βεβαίωση εργοδότη για πλήρη απασχόληση και κύρια ασφάλιση.
Αυτό, το πρόσεξε κανένας; Οπότε, αν όντως ισχύει, η ΑΔΕ δεν είναι για ανέργους, ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα...
"Life doesn't owe us anything, but WE owe something to this world."

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2138 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 08:14:38 pm »
Παιδιά μου λύστε μου μία απορία.
Έπεσα πάνω σε αυτή την ανακοίνωση http://dide-a.thess.sch.gr/portal/attachments/article/933/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97%20%CE%95%CE%9A%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.pdf
Εν ολίγοις λέει ότι όσοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ωράριο στα ΙΕΚ να το δηλώσουν.
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι το ΙΝΕΔΙ
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2139 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 08:51:29 pm »
Την ειδα στη χτεσινη συναντηση, ηταν πανω σενα γραφειο, ολοι οι συναδελφοι την ειδαμε, ημουν πρωτη κ διπλα τα μορια μου!!!!!!!!!!

Αν ήσουν πρώτη στη λίστα της συγκεκριμένης ειδικότητας θα έπρεπε να σου αναθέσουν την πρώτη σου επιλογή. Στην αίτηση η σειρά δήλωσης των μαθημάτων δίνει προτεραιότητα. Αν η πρώτη σου επιλογή ήταν το δίωρο, τότε δικαίως σου έδωσαν το δίωρο. Αν όχι και έχεις τη διάθεση μπορείς να διαμαρτυρηθείς.

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 17.03-ΠΕ12.05 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2140 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 09:08:21 pm »
με πήραν σήμερα απο ένα ιεκ της αττικής και μου είπαν ότι τις ώρες που μου είχαν δώσει τις παίρνουν πίσω να τις δώσουν σε έναν μόνιμο τι να πώ? σας είχα πει ότι ακόμα όλα ειναι στον αέρα...

Αποσυνδεδεμένος epas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2141 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 09:29:39 pm »
Υπάρχει νομος της Διαμαντοπούλου που λέει ότι οι μόνιμοι που ΔΕΝ συμπληρώνουν ωράριο στα σχολεία τους μπορούν να διατεθούν στα κατα τόπους ΙΕΚ του δημοσίου!! Αργησαν όμως να τα κάνουν και το ΜΠΑΧΑΛΟ δεν αργησε να έρθει !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)