0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ που είμαι πιστοποιημενη με ΕΦΚΑ γιατι δεν πληρώθηκα; υπάρχει καποια κριτήριο; απο τις διευθυνσεις στα ΙΕΚ που εργαστηκα με διαβεβαιωσαν πως εστειλαν εγκαίρως τα χαρτιά μας. Μπορώ να κάνω κάτι;
Πέρα από τις πληρωμές σας να μας εξηγησετε με ποιο ΑΔΙΑ
Δασκάλα80, μην τραβάς ζόρι! Δεν αξίζει τον κόπο. Και εμένα μου τηλεφώνησαν να πάω και επιτηρητής και εξεταστής και είπα όχι. Τα λεφτά είναι ασήμαντα και ως προυπηρεσία δεν μετράει πουθενά. Άσε που τα δίνουν του αγίου Ποτέ. Όσοι χάλασαν το σαββατοκύριακό τους και πήγαν ήδη το μετάνιωσαν.Τώρα..ως προς τον τρόπο που καλούν...καλούν οι διευθυντές των ΔΙΕΚ (ή οι υποδιευθυντές αν είναι αυτοί πρόεδροι της επιτροπής εξετάσεων) κάποιους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ. Συνεπώς πρέπει να διδάσκεις σε ΔΙΕΚ (που σημαίνει ότι έχεις κάποια προσόντα αντικειμενικά).
Αντιγράφω απο ομάδα εκπαιδευτών στο FB αναφορικά με τις πληρωμές των εξεταστών πρακτικού μέρους των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν τον περασμένο χειμώνα: "Μόλις επικοινώνησα με λογιστήριο ΕΟΠΠΕΠ, σχετικά με πληρωμή εξεταστών πρακτικού μέρους. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον καθώς όπως μου είπαν δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμη οι κατάλογοι με τά ονόματα καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω ΕΑΠ. Μετά το Σεπτέμβρη η πληρωμή ίσως και Οκτώβρη."