*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1730972 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aragna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #5950 στις: Ιουλίου 26, 2019, 06:08:41 pm »
Εγώ που είμαι πιστοποιημενη με ΕΦΚΑ γιατι δεν πληρώθηκα; υπάρχει καποια κριτήριο; απο τις διευθυνσεις στα ΙΕΚ που εργαστηκα με διαβεβαιωσαν πως εστειλαν εγκαίρως τα χαρτιά μας. Μπορώ να κάνω κάτι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:35:53 »

Αποσυνδεδεμένος konstantinos1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5951 στις: Ιουλίου 26, 2019, 07:14:31 pm »
Εγώ που είμαι πιστοποιημενη με ΕΦΚΑ γιατι δεν πληρώθηκα; υπάρχει καποια κριτήριο; απο τις διευθυνσεις στα ΙΕΚ που εργαστηκα με διαβεβαιωσαν πως εστειλαν εγκαίρως τα χαρτιά μας. Μπορώ να κάνω κάτι;
Μπορείς να κάνεις υπομονή ( όπως και εγώ ) μέχρι τέλος Αυγούστου ( μικρή πιθανότητα για μέσα Αυγούστου επειδή δέχονται πολλή γκρίνια στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος aragna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5952 στις: Ιουλίου 26, 2019, 07:18:31 pm »
Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο επελεξαν να αποπληρώσουν συγκεκριμένα ΙΕΚ και όχι ολα. Τα ΙΕΚ που εργάστηκα έστειλαν εγκαίρως τα χαρτιά 
 όλων μας και είμαι πιστοποιημενη με ΕΦΚΑ. Ποιά λογική υπάρχει πίσω από αυτήν την επιλογή; Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κακόβουλη ενέργεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2019, 08:10:17 pm από aragna »

Αποσυνδεδεμένος langue

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5953 στις: Ιουλίου 26, 2019, 09:04:53 pm »
Σε δύο ΔΙΕΚ φέτος (Κρήτη), από κανένα δεν πληρώθηκα (πιστοπ+ΕΦΚΑ). Έξι χρόνια στα ΔΙΕΚ, το να πληρώνονται οι μισοί πρώτη φορά το βλέπω. Καλούμαστε πλέον όλοι μας να έχουμε το νου μας σε ό,τι αφορά τις πληρωμές μας. Τα χαρτιά τα καταθέσαμε στις διευθύνσεις. Η προθεσμία αποστολής τους στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:35:53 »

Αποσυνδεδεμένος Theta._

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω εκπαίδευση , Παναιτωλικό & Επανάσταση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5954 στις: Ιουλίου 28, 2019, 04:55:05 am »

Δεδομένου ότι μεσ' την έκλπηξη ,  απόγνωση , οργή και Όλα τα Δικαιολογημένα συναισθήματα Συνάδελφοι Ρωτούν και Ξαναρωτούν...

Ήδη "απαντημένα" , ας πω ..από καιρό ... αλλά ζούμε σε Καιρούς "Πληροφορίας" - "Τώρα" κι όχι συστηματικής Παρακολούθησης.... (και προφανώς ΔΕΝ ευθύνονται οι Συνάδελφοι.. η φόρα των Καιρών είναι τέτοια... η οποία μαζί , "διευκολύνει" σε .. άσφαιρα πυρά... χωρίς πραγματικούς στόχους...).

Μια σούμα , από 20 + λίγες μέρες Ιούνη & εντεύθεν..... αιτιολογήσεων   ...  ΠΡΟΣΟΧΗ!...    Όχι ... μα καμίας "διακαιολόγησης" καταστάσεων που ζούμε τώρα.

Ολιγομελέστατοι Συντονιστικού για Γ.Σ.
Νόμος Είναι Το Δίκιο Του Εργάτη & του Παναιτωλικού

Αποσυνδεδεμένος cdipis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5955 στις: Ιουλίου 29, 2019, 09:50:38 am »
ΙΕΚ Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης ΔΕΝ πληρώθηκε κανείς πιστοποιημένος ΕΦΚΑ

Αποσυνδεδεμένος katekokkini

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5956 στις: Ιουλίου 29, 2019, 06:32:02 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι εδώ στην Κρήτη δεν πλήρωσαν ......έτσι είπαν σε συνάδελφό σήμερα το πρωί που μίλησε με το αγαπημένο Ινεδιβιμ.

Άλλη συνάδελφος πήρε χρήματα την Πέμπτη από το ένα ΙΕΚ. Άλλη από άλλο.........

Ψάχνουμε να δούμε ποιος πληρώθηκε κ ποιος όχι..

Να σημειωθεί βεβαίως βεβαίως...ότι τα χαρτιά μας είχαν πάει πριν την ημερομηνία που λένε, επιβεβαιώνω 100%.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... Κ έχουμε πέσει μέσα πολλοί.

Πιστοποιημένη με εφκα... παρεπιπτόντως για αποφυγή παρεξηγήσεων

Αποσυνδεδεμένος jkoulian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5957 στις: Αυγούστου 01, 2019, 01:04:00 pm »
Αντιγράφω απο ομάδα εκπαιδευτών στο FB αναφορικά με τις πληρωμές των εξεταστών πρακτικού μέρους των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν τον περασμένο χειμώνα: "Μόλις επικοινώνησα με λογιστήριο ΕΟΠΠΕΠ, σχετικά με πληρωμή εξεταστών πρακτικού μέρους. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον καθώς όπως μου είπαν δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμη οι κατάλογοι με τά ονόματα καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω ΕΑΠ. Μετά το Σεπτέμβρη η πληρωμή ίσως και Οκτώβρη."

Αποσυνδεδεμένος teacher80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5958 στις: Αυγούστου 01, 2019, 01:09:04 pm »
Πέρα από τις πληρωμές σας να μας εξηγησετε με ποιο ΑΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος konstantinos1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5959 στις: Αυγούστου 01, 2019, 01:19:43 pm »
Πέρα από τις πληρωμές σας να μας εξηγησετε με ποιο ΑΔΙΑ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5960 στις: Αυγούστου 01, 2019, 01:35:00 pm »
Δασκάλα80, μην τραβάς ζόρι! Δεν αξίζει τον κόπο. Και εμένα μου τηλεφώνησαν να πάω και επιτηρητής και εξεταστής και είπα όχι. Τα λεφτά είναι ασήμαντα και ως προυπηρεσία δεν μετράει πουθενά. Άσε που τα δίνουν του αγίου Ποτέ. Όσοι χάλασαν το σαββατοκύριακό τους και πήγαν ήδη το μετάνιωσαν.
Τώρα..ως προς τον τρόπο που καλούν...καλούν οι διευθυντές των ΔΙΕΚ (ή οι υποδιευθυντές αν είναι αυτοί πρόεδροι της επιτροπής εξετάσεων) κάποιους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ. Συνεπώς πρέπει να διδάσκεις σε ΔΙΕΚ (που σημαίνει ότι έχεις κάποια προσόντα αντικειμενικά).

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5961 στις: Αυγούστου 01, 2019, 04:48:46 pm »
Αντιγράφω απο ομάδα εκπαιδευτών στο FB αναφορικά με τις πληρωμές των εξεταστών πρακτικού μέρους των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν τον περασμένο χειμώνα: "Μόλις επικοινώνησα με λογιστήριο ΕΟΠΠΕΠ, σχετικά με πληρωμή εξεταστών πρακτικού μέρους. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον καθώς όπως μου είπαν δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμη οι κατάλογοι με τά ονόματα καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω ΕΑΠ. Μετά το Σεπτέμβρη η πληρωμή ίσως και Οκτώβρη."

Σου ζητώ δημοσίως συγγνώμη συνάδελφε γιατί κάτι που ήταν μορφή προς το σύστημα κ το κατεστημένο επιλογής εξεταστων-επιτηρητων φάνηκε ως προσωπική επιθεση. Απλά πυροδοτήθηκε από την ανάρτηση σου. Τα ΔΙΕΚ είναι μια πονεμένη ιστορία χρόνια τώρα όπως λειτουργούν...Ελπίζω στην κατανόησή σου.

Αποσυνδεδεμένος Elpida4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5962 στις: Αυγούστου 01, 2019, 06:59:14 pm »
Καλησπέρα, δυστυχώς το πρόβλημα είναι μεγάλο σχετικά με την πληρωμή των Διέκ. Εγώ έχω ένσημα από άλλο εργοδότη και η αίτηση μου μένει σε εκκρεμότητα γιατί ο εργοδότης ινεδιβίμ δεν δίνει βεβαίωση ενσήμων πριν ολοκληρωθεί η πληρωμή των μη πιστοποιημένων. Έχω αναλωθεί σε μηνύματα με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ που με νόμο μοε επιβεβαιώνει το παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος panikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5963 στις: Αυγούστου 01, 2019, 10:44:49 pm »
Καλησπέρα, για τις εξετάσεις πιστοποίησης δεν αξίζει κουβέντα. Έχει φτάσει 35 ευρω το πρακτικό μέρος για 6 περίπου ώρες και η επιτροπή 25 περίπου ευρώ για 6 ώρες από τις 6 το πρωί Κυριακή. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι αν και μου τηλεφωνούν κάθε φορά. Απορώ γιατί θέλετε να ασχολείστε με το θέμα των εξετάσεων με τα λεφτά που δίνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ειδικότητά μου στις τελευταίες εξετάσεις επειδή δεν πήγαινε κανένας "σοβαρός" τελικά κατάληξαν σε επιτροπές που οι απαντήσεις τους ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις απαράδεκτες. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα σάντουιτς, οι καφέδες και να φύγουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Άσε που τις απαντήσεις τις δίναν από βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν ένα πολλά λάθη. Επειδή είχα λίγο χρόνο και πήγα διορθωτής, γέλαγα με τις ενδεικτικές απαντήσεις της επιτροπής, όπου και δεν τις έλαβα σοβαρά υπόψη κατά τη διόρθωση των γραπτών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182530
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)