0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πωπωωω κωνσταντινε κανεις σαν να εχεις πετυχει κατι σπουδαιο...πολυ για λυπηση εισαι εαν δινεις αξια σε μια τετοια πιστοποιηση... να υποθεσω απο υπολοιπα προσοντα...στα ταρταρα θα εισαι(κι εγω σε συμπονω χαχα*πιστοποιημενη ειμαι αλλα...σιγα τα λαχανα
Καλησπέρα συνάδελφοι! Επειδή δεν έχω εργαστεί ξανά σε ΔΙΕΚ θα μπορούσε κάποιος απο εσάς να με ενημερώσει για τον τρόπο πληρωμής πιστοποιημένων εκπαιδευτών με μεταπτυχιακό, το καθαρό ποσό, πότε πληρώνεσαι με ΕΦΚΑ και πότε με ΤΠΥ ή ΑΕΔ και τι αλλάζει στην περίπτωση που σε καλέσουν απο 2 ή 3 διαφορετικά ΔΙΕΚ; Ευχαριστώ πολύ, καλή αυριανή!
Χαιρετώ Συνάδελφε!... Θα σου δώσω μισή… ή άντε 2 / 3 απάντηση….. Ι. Γενικά η μεικτή αμοιβή Εκπαιδεφτού με Μεταπτυχιακό είν’ 18
Τσάμπα έγραψα το προηγούμενο μήνυμα. Έψαξα τα μηνύματα σου (έχεις ένα χρόνο να γράψεις μήνυμα μέχρι χθες που σε τσίμπησε η μύγα) και είδα ότι είχες κοπεί στις εξετάσεις πιστοποίησης επειδή φορούσες βερμούδα!! Ναι!
Ευτυχώς κάποιοι Διευθυντές παρακάμπτουν τη λίστα και επιλέγουν να καλέσουν μη πιστοποιημένους συναδέλφους. Ευτυχώς κάποιοι Διευθυντές επιλέγουν να καλέσουν με βάση την αξιοκρατία (ποιοι εκπαιδευτές δουλεύουν) και όχι με βάση αν παπαγάλισαν καλά τις ερωτοαπαντήσεις της Πιστοποίησης.Αλλιώς ,αν γεμίσουν και τα ΔΙΕΚ με επαγγελματίες ζητιάνους ωρών πιστοποιημένους , θα καταλήξουν σαν την Δευτεροβάθμια.Ήδη , τα τελευταία 2 χρόνια οι πιστοποιημένοι την έχουν κάνει τη ζημιά :- Ερώτηση "Γιατί δεν τον κόβεις αφού δεν τραβάει , να μην χάνει τον χρόνο του , να ψάξει να βρει κάτι άλλο;" - Απάντηση "Για να έχω δουλειά και το άλλο εξάμηνο. Ασ τον κόψουν οι επόμενοι".Και επειδή ξέρω ότι ανοίγω τον ασκό του Αιόλου, μία ερώτηση :Ποιός σοβαρός επαγγελματίας , με επιτυχία στον Ιδιωτικό ή Δημόσιο τομέα , θα δεχθεί να υποστεί την γελοία διαδικασία της Πιστοποίησης για να πάρει μερικά ευρώ;
Είμαι σωστά στο Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας;Να μου επιτρέψετε να επαναφέρω τη συζήτηση του τίτλου, σ' ένα πλαίσιο συναδελφικό. Θα πληρωθούμε 27 Αυγούστου οι υπόλοιποι πιστοποιημένοι που δεν περιλήφθηκαν στην προηγούμενη πληρωμή;
Επέτρεψέ μου συνάδελφε να συνεχίσω την ερώτηση σου εάν λοιπόν θα πληρωθούν Και οι μη πιστοποιημένοι για να δουν τα πολύτιμα ένσημα που τους αφήνουν την ένταξή τους στο ταμείο ανεργίας σε εκκρεμότητα .....😤😤😤😤😤