0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Νοεμβρίου 17, 2011, 01:24:58 amΠαράθεση από: kastor στις Νοεμβρίου 17, 2011, 01:18:18 amΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 11:10:13 amΠαράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 10:50:04 amΓια να πάρεις την αμοιβή που προβλέπεται για μεταπτυχιακό πρέπει το μεταπτυχιακό σου να θεωρηθεί συναφές με το μάθημα που διδάσκεις, αλλοιώς πληρώνεσαι ως πτυχιούχος.αυτο με τη συναφεια δεν το καταλαβαινω, δηλαδη καποιος μαθηματικος με μεταπτυχιακο στο παιδαγωγικο δεν εχει συναφεια?πρεπει να ειναι στο γνωστικο αντικειμενο, και εαν ειναι στο γνωστικο αντικειμενο και δεν εχει παιδαγωγικη επαρκεια?Ενας Μαθηματικός ως απόφοιτος καθηγητικής σχολής θεωρείται εκ του νόμου ότι έχει παιδαγωγική επάρκεια. Για το θέμα της συνάφειας που θέτεις για Μαθηματικό ΠΕ03 που κατέχει μεταπτυχιακό τα παιδαγωγικά, φυσικά και δεν υπάρχει συνάφεια, ωστόσο στην Ελλάδα όλα γίνονονται και όλα αναγνωρίζονται... Είναι γνωστή η φάμπρικα της αναγνώρισης ως μεταπτυχιακών σπουδών, σε εκπαιδευτικούς απάσης ειδικότητας (από θεολόγους και φιλολόγους μέχρι γεωπόνους και μηχανολόγους εκπαιδευτικούς), του μεταπτυχιακού τμήματος "Σπουδές στην Εκπαίδευση" που παρέχεται από το λεγόμενο "ανοικτό πανεπιστήμιο". (Συνεπώς, πάλεψέ το...)Αν και offtopic θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το πρόβλημα ειδικά με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό... Γιατί να μην αναγνωριστεί ως μεταπτυχιακό εφόσον είναι μεταπτυχιακό; Επίσης ανοικτά πανεπιστήμια υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.Τα "ανοικτά πανεπιστήμια" (με πρώτο και καλύτερο της Αγγλίας, όπου πρωτοδημιουργήθηκε ο θεσμός) στις λοιπές (πλήν Ελλάδος) χώρες υπάρχουν και λειτουργούν για να μπορούν όσοι θέλουν να σπουδάσουν μια επιστήμη, όχι φυσικά για επαγγελματικούς λόγους - γι΄αυτούς τους επαγγελματικούς λόγους υπάρχουν κα λειτουργούν τα κανονικα - συμβατικά πανεπιστήμια), αλλά για το μεράκι τους (και γι αυτό οι περισσότεροι εκ των φοιτούντων στα ανοικτά πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ είναι συνταξιούχοι). Δυστυχώς, στην Ελλάδα φτάσαμε σε σημείο απόφοιτοι του ανοιχτού (π.χ. τμήματος "ελληνικού πολιτισμού") να θέλουν να ...διορίζονται ως φιλόλογοι... Κάπως έτσι προέκυψε και η ...φάμπρικα με το μεταπτυχιακό "Σπουδές στην Εκπαίδευση" (που το παίρνουν από θεολόγοι και φιλόλογοι μέχρι και μηχανολόγοι και γεωπόνοι εκπαιδευτικοί - all tougether...). Αθάνατη Ελλάδα... (Η Μέρκελ μας μάρανε...)
Παράθεση από: kastor στις Νοεμβρίου 17, 2011, 01:18:18 amΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 11:10:13 amΠαράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 10:50:04 amΓια να πάρεις την αμοιβή που προβλέπεται για μεταπτυχιακό πρέπει το μεταπτυχιακό σου να θεωρηθεί συναφές με το μάθημα που διδάσκεις, αλλοιώς πληρώνεσαι ως πτυχιούχος.αυτο με τη συναφεια δεν το καταλαβαινω, δηλαδη καποιος μαθηματικος με μεταπτυχιακο στο παιδαγωγικο δεν εχει συναφεια?πρεπει να ειναι στο γνωστικο αντικειμενο, και εαν ειναι στο γνωστικο αντικειμενο και δεν εχει παιδαγωγικη επαρκεια?Ενας Μαθηματικός ως απόφοιτος καθηγητικής σχολής θεωρείται εκ του νόμου ότι έχει παιδαγωγική επάρκεια. Για το θέμα της συνάφειας που θέτεις για Μαθηματικό ΠΕ03 που κατέχει μεταπτυχιακό τα παιδαγωγικά, φυσικά και δεν υπάρχει συνάφεια, ωστόσο στην Ελλάδα όλα γίνονονται και όλα αναγνωρίζονται... Είναι γνωστή η φάμπρικα της αναγνώρισης ως μεταπτυχιακών σπουδών, σε εκπαιδευτικούς απάσης ειδικότητας (από θεολόγους και φιλολόγους μέχρι γεωπόνους και μηχανολόγους εκπαιδευτικούς), του μεταπτυχιακού τμήματος "Σπουδές στην Εκπαίδευση" που παρέχεται από το λεγόμενο "ανοικτό πανεπιστήμιο". (Συνεπώς, πάλεψέ το...)Αν και offtopic θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το πρόβλημα ειδικά με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό... Γιατί να μην αναγνωριστεί ως μεταπτυχιακό εφόσον είναι μεταπτυχιακό; Επίσης ανοικτά πανεπιστήμια υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 11:10:13 amΠαράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 10:50:04 amΓια να πάρεις την αμοιβή που προβλέπεται για μεταπτυχιακό πρέπει το μεταπτυχιακό σου να θεωρηθεί συναφές με το μάθημα που διδάσκεις, αλλοιώς πληρώνεσαι ως πτυχιούχος.αυτο με τη συναφεια δεν το καταλαβαινω, δηλαδη καποιος μαθηματικος με μεταπτυχιακο στο παιδαγωγικο δεν εχει συναφεια?πρεπει να ειναι στο γνωστικο αντικειμενο, και εαν ειναι στο γνωστικο αντικειμενο και δεν εχει παιδαγωγικη επαρκεια?Ενας Μαθηματικός ως απόφοιτος καθηγητικής σχολής θεωρείται εκ του νόμου ότι έχει παιδαγωγική επάρκεια. Για το θέμα της συνάφειας που θέτεις για Μαθηματικό ΠΕ03 που κατέχει μεταπτυχιακό τα παιδαγωγικά, φυσικά και δεν υπάρχει συνάφεια, ωστόσο στην Ελλάδα όλα γίνονονται και όλα αναγνωρίζονται... Είναι γνωστή η φάμπρικα της αναγνώρισης ως μεταπτυχιακών σπουδών, σε εκπαιδευτικούς απάσης ειδικότητας (από θεολόγους και φιλολόγους μέχρι γεωπόνους και μηχανολόγους εκπαιδευτικούς), του μεταπτυχιακού τμήματος "Σπουδές στην Εκπαίδευση" που παρέχεται από το λεγόμενο "ανοικτό πανεπιστήμιο". (Συνεπώς, πάλεψέ το...)
Παράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 10:50:04 amΓια να πάρεις την αμοιβή που προβλέπεται για μεταπτυχιακό πρέπει το μεταπτυχιακό σου να θεωρηθεί συναφές με το μάθημα που διδάσκεις, αλλοιώς πληρώνεσαι ως πτυχιούχος.αυτο με τη συναφεια δεν το καταλαβαινω, δηλαδη καποιος μαθηματικος με μεταπτυχιακο στο παιδαγωγικο δεν εχει συναφεια?πρεπει να ειναι στο γνωστικο αντικειμενο, και εαν ειναι στο γνωστικο αντικειμενο και δεν εχει παιδαγωγικη επαρκεια?
Για να πάρεις την αμοιβή που προβλέπεται για μεταπτυχιακό πρέπει το μεταπτυχιακό σου να θεωρηθεί συναφές με το μάθημα που διδάσκεις, αλλοιώς πληρώνεσαι ως πτυχιούχος.
[Τα "ανοικτά πανεπιστήμια" (με πρώτο και καλύτερο της Αγγλίας, όπου πρωτοδημιουργήθηκε ο θεσμός) στις λοιπές (πλήν Ελλάδος) χώρες υπάρχουν και λειτουργούν για να μπορούν όσοι θέλουν να σπουδάσουν μια επιστήμη, όχι φυσικά για επαγγελματικούς λόγους - γι΄αυτούς τους επαγγελματικούς λόγους υπάρχουν κα λειτουργούν τα κανονικα - συμβατικά πανεπιστήμια), αλλά για το μεράκι τους (και γι αυτό οι περισσότεροι εκ των φοιτούντων στα ανοικτά πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ είναι συνταξιούχοι).
Παράθεση από: ArchAngel στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:28:50 pmΣχετικά με τη συνάφεια ή όχι τίτλων. Όσο τα ΙΕΚ ανήκαν στον ΟΕΕΚ έπρεπε το μεταπτυχιακό ή διδακτορικό να είναι συναφές με το μάθημα που δίδασκε ο εκπαιδευτής για να του αναγνωρισθεί στο ωρομίσθιο, αλλιώς πληρωνόταν με τη βαθμίδα του πανεπιστημιακού πτυχίου.Από το εξάμηνο 2011Α όμως που πήγαν στο ΙΔΕΚΕ η συνάφεια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ στο ωρομίσθιο. Πάντα πληρώνεσαι με το ωρομίσθιο της ανώτατης βαθμίδας που έχεις , αρκει το πτυχίο αυτό να είναι αναγνωρισμένο επίσημα.Πχ στο ΙΕΚ που είμαι φέτος, εκπαιδεύτρια με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό Πολιτικού μηχανικού, προσλήφθηκε να κάνει Αγγλικά με βάση το Profficiency. Πληρώνεται με το αντιμίσθιο του μεταπτυχιακού , ενώ αν ήταν στον ΟΕΕΚ θα πληρωνόταν με αντιμίσθιο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είναι το profficiency.Εξακριβωμένο 100% μετά από έγγραφη ερώτηση στο ΙΔΕΚΕ.Αν είναι αλήθεια αυτό που λες αλλάζουν πολλά δεδομένα και θα πρέπει να ενημερωθούν όλα τα ιεκ γιατί αυτην την εβδομάδα αρχίσαμε να υπογράφουμε τις συμβασεις χωρίς να τηρήτε αυτο που λες ...
Σχετικά με τη συνάφεια ή όχι τίτλων. Όσο τα ΙΕΚ ανήκαν στον ΟΕΕΚ έπρεπε το μεταπτυχιακό ή διδακτορικό να είναι συναφές με το μάθημα που δίδασκε ο εκπαιδευτής για να του αναγνωρισθεί στο ωρομίσθιο, αλλιώς πληρωνόταν με τη βαθμίδα του πανεπιστημιακού πτυχίου.Από το εξάμηνο 2011Α όμως που πήγαν στο ΙΔΕΚΕ η συνάφεια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ στο ωρομίσθιο. Πάντα πληρώνεσαι με το ωρομίσθιο της ανώτατης βαθμίδας που έχεις , αρκει το πτυχίο αυτό να είναι αναγνωρισμένο επίσημα.Πχ στο ΙΕΚ που είμαι φέτος, εκπαιδεύτρια με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό Πολιτικού μηχανικού, προσλήφθηκε να κάνει Αγγλικά με βάση το Profficiency. Πληρώνεται με το αντιμίσθιο του μεταπτυχιακού , ενώ αν ήταν στον ΟΕΕΚ θα πληρωνόταν με αντιμίσθιο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είναι το profficiency.Εξακριβωμένο 100% μετά από έγγραφη ερώτηση στο ΙΔΕΚΕ.
Καλή εβδομάδα! Καμία εξέλιξη υπάρχει? Από το ΙΕΚ που δούλευα μου είχαν πει ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχω πληρωθεί.Ξύπνησα λοιπόν όλο χαρά σήμερα και πήγα στην εμπορική αλλά.... τίποτα... Κλάαααααααψ.Θέλω τα λεφτάκια μου. Θα πάω ξανά στις 25 που υπάρχει άλλη μία ελπίδα και βλέπουμε.
Παράθεση από: Odette στις Νοεμβρίου 21, 2011, 12:19:53 pmΚαλή εβδομάδα! Καμία εξέλιξη υπάρχει? Από το ΙΕΚ που δούλευα μου είχαν πει ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχω πληρωθεί.Ξύπνησα λοιπόν όλο χαρά σήμερα και πήγα στην εμπορική αλλά.... τίποτα... Κλάαααααααψ.Θέλω τα λεφτάκια μου. Θα πάω ξανά στις 25 που υπάρχει άλλη μία ελπίδα και βλέπουμε.ναι αλλα σε ποιο ιεκ δουλεψες? γιατι το καθενα πληρωνει διαφορετικη χρονικη περιοδο
το 2010Α εχει πληρωθει σε καποιο ιεκ???
Παράθεση από: Odette στις Νοεμβρίου 21, 2011, 12:19:53 pmΚαλή εβδομάδα! Καμία εξέλιξη υπάρχει? Από το ΙΕΚ που δούλευα μου είχαν πει ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχω πληρωθεί.Ξύπνησα λοιπόν όλο χαρά σήμερα και πήγα στην εμπορική αλλά.... τίποτα... Κλάαααααααψ.Θέλω τα λεφτάκια μου. Θα πάω ξανά στις 25 που υπάρχει άλλη μία ελπίδα και βλέπουμε.Εγώ βαρέθηκα να πηγαίνω στην Εμπορική δύο χρόνια τώρα και έφτιαξα e-banking. Το συνιστώ, είναι καλύτερο για τα νεύρα από το να πηγαίνεις στην τράπεζα και να βλέπεις ότι δεν έχει μπει τίποτα
soch εάν έχεις κάποιο νεώτερο πες μας σε παρακαλώ..τα έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα....σε ευχαριστώ πολύ!!!