0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις περιπτώσεις των ΙΕΚ που σύμφωνα με το excelaki εκκρεμούν οι φάκελοι να μην έχουμε καν ελπίδα για πληρωμή μέσα στο έτος???
...Επίσης, οι πληρωμές από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών θα γίνονται μέχρι και 8 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια από τη νέα χρονιά, αν και όταν πιστωθεί η σχετική ΚΑΕ.Αυτά...
Παράθεση από: korina_gr στις Νοεμβρίου 23, 2011, 10:13:22 amΝομίζω καταρχάς ότι το θέμα μας δεν είναι η εφεδρεία αλλά οι πληρωμές παλαιοτέρων ετών σε αυτή τη συζήτηση.Κατά δεύτερον δε νομίζω ότι η λογική ο θάνατος σου η ζωή μου είναι σωστή και σ' αυτοί καταλήγετε κάποιοι εδω μέσαμε το να θέλετε να πάνε καθηγητές που μπορεί να διορίστηκαν και με ασεπ ή επετηρίδα, με άλλα λόγια εντελώς νόμιμα,για να βρείτε κάποιοι δουλειά. Ντροπή!υ.γ. δεν είμαι μόνιμη καθηγήτριαΣυμφωνώ απολύτως! Να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας! Φαντάζεστε να είστε 20-30 χρόνια διορισμένοι με οικογένεια, παιδιά και ένα σωρό υποχρεώσεις και να σε διώξουν από τη δουλειά σου?? Φανταστείτε πχ. τους γονείς σας σε αυτή τη θέση!! Αν είναι δυνατόν!! Λίγη λογική ρε παιδιά!!
Νομίζω καταρχάς ότι το θέμα μας δεν είναι η εφεδρεία αλλά οι πληρωμές παλαιοτέρων ετών σε αυτή τη συζήτηση.Κατά δεύτερον δε νομίζω ότι η λογική ο θάνατος σου η ζωή μου είναι σωστή και σ' αυτοί καταλήγετε κάποιοι εδω μέσαμε το να θέλετε να πάνε καθηγητές που μπορεί να διορίστηκαν και με ασεπ ή επετηρίδα, με άλλα λόγια εντελώς νόμιμα,για να βρείτε κάποιοι δουλειά. Ντροπή!υ.γ. δεν είμαι μόνιμη καθηγήτρια
Παράθεση από: Odette στις Νοεμβρίου 23, 2011, 10:42:43 amΠαράθεση από: korina_gr στις Νοεμβρίου 23, 2011, 10:13:22 amΝομίζω καταρχάς ότι το θέμα μας δεν είναι η εφεδρεία αλλά οι πληρωμές παλαιοτέρων ετών σε αυτή τη συζήτηση.Κατά δεύτερον δε νομίζω ότι η λογική ο θάνατος σου η ζωή μου είναι σωστή και σ' αυτοί καταλήγετε κάποιοι εδω μέσαμε το να θέλετε να πάνε καθηγητές που μπορεί να διορίστηκαν και με ασεπ ή επετηρίδα, με άλλα λόγια εντελώς νόμιμα,για να βρείτε κάποιοι δουλειά. Ντροπή!υ.γ. δεν είμαι μόνιμη καθηγήτριαΣυμφωνώ απολύτως! Να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας! Φαντάζεστε να είστε 20-30 χρόνια διορισμένοι με οικογένεια, παιδιά και ένα σωρό υποχρεώσεις και να σε διώξουν από τη δουλειά σου?? Φανταστείτε πχ. τους γονείς σας σε αυτή τη θέση!! Αν είναι δυνατόν!! Λίγη λογική ρε παιδιά!!Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να τρώμε όλοι από την πίτα επειδή έτσι μας κατάντησαν θα πρέπει να τρώμε εκ περιτροπής και αυτοί φάγανε 30 χρόνια ... ας φάμε κ εμείς τόσα ... κ θα παραδώσω εγώ ο ίδιος τη θέση ... μ ... κ προέρχομαι από οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων ...Όσο για αυτό που έχει οικογένεια θα βρει τον τρόπο ... εμείς δεν θα φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο ... να κάνουμε οικογένεια ... κύριοι κ κυρίες πάρτε το χαμπάρι ... survivor είναι η ζωή σε όλους του τομείς ... δν είμαι υπέρ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κ να πατάμε επί πτωμάτων αλλά δν θα κάνω κ τον μ@λ@κ@ για ένα δήθεν καλό κ κάλα ότι νοιάζομαι ... Αυτά κ κλείνω την (
Χθες 22/11 μιλησα με εναν κύριο στην Ενιαια Αρχη Πληρωμων και μου ειπε οτι μπορει να μου πει αν θα πληρωθω εαν του ελεγα τον αριθμό του ενταλματος. Οταν τον ρωτησα τι εννοουσε μου ειπε να κανω υπομονη 2 μέρες.......και θα δουμε!!!!!
Ξέρει κανένας για το ΙΕΚ Ν.Σμύρνης? Έχω πάρει πολλές φορές και δεν το σηκώνει κανένας!
εμενα μου ειπε η διευθυντρια στα ιεκ που ειμαι οτι μιλησε με την ενιαια αρχη πληρωμων και της ειπαν οτι 27 θα πληρωθουμε.... μην τρεφετε ελπιδες για 25