0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, - ΑΙΓΑΛΕΩ, - ΑΙΓΙΝΑΣ, - ΑΙΓΙΟΥ, - ΑΜΦΙΣΣΑΣ, - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, - ΑΧΑΡΝΩΝ, -
Παράθεση από: evi06 στις Δεκεμβρίου 30, 2011, 07:59:12 pm- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, - ΑΙΓΑΛΕΩ, - ΑΙΓΙΝΑΣ, - ΑΙΓΙΟΥ, - ΑΜΦΙΣΣΑΣ, - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, - ΑΧΑΡΝΩΝ, -
Διαπίστωσα και εγώ ότι δώρα δεν μου έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό,πληρώθηκα μόνο τις ώρες που είχα διδάξει.Μήπως ξέρει κανείς γιατί?
και το συμπερασμα πιο ειναι?οτι ....με τις νεες πιστώσεις θα πληρωθούν τα ήδη ενταλματοποιημένα ΙΕΚ.ουδής λόγος πληρωμής για τα υπόλοιπα΄.Κρίμα για ακόμα μια φορά.επιβεβαιωνονται οι φοβίες για πάνω απο 4-5 μήνες καθυστέρηση των υπολοίπων ΙΕΚ
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 30, 2011, 02:49:25 pmΤα ΙΕΚ της Πάτρας είναι ανάμεσα στα 15, στα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ούτε οι έλεγχοι...αυτό κάπου το είχα δει, απλά έλεγα μήπως κάτι έχει αλλάξει. γιατί το καλοκαίρι που είχα ρωτήσει στο ιεκ μου είχαν πει ότι από τη μεριά τους δεν είχαν να κάνουν κάτι άλλο. αλλά απότι καταλαβαίνω πλέον θα πληρωθούν μετά από αρκετούς μήνες αυτά
Τα ΙΕΚ της Πάτρας είναι ανάμεσα στα 15, στα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ούτε οι έλεγχοι...
Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους τους εκπαιδευτές και σε όλο τον κόσμο γενικότερα.ΙΕΚ Ευόσμου και ΙΕΚ Σίνδου έχουμε κανένα νέο;Εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτές να πληρωθούν το συντομότερο δυνατό.