0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω senior ότι γλυκάθηκες με αυτή την ανευ προηγουμένου συνέπεια των φετινών πληρωμών (2011
Παράθεση από: soch στις Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:16:00 pmΑπό την ημερομηνία ανάληψης υποχρέωσης στη διαύγεια, να υπολογίζετε κατάθεση στο τέλος του επόμενου μηνός το νωρίτερο.Καμιά εκτίμηση για το αργότερο? Μπορεί να πάρει και μήνες?
Από την ημερομηνία ανάληψης υποχρέωσης στη διαύγεια, να υπολογίζετε κατάθεση στο τέλος του επόμενου μηνός το νωρίτερο.
εγω παντως το 2010 που ειχα πληρωθει καποιους μηνες του 2008, πηρα τηελφωνο στο ιεκ κ ζητησα βεβαιωση αποδοχων, μου την ετοιμασαν κ πηγα την επομενη μερα κ την πηρα.
Στη βεβαίωση, γινόταν αναφορά για καταβολή εισοδημάτων έτους 2008; Εννοώ, τη βεβαίωση την υπέβαλες με τη φορολογική δήλωση του 2011 για τα εισοδήματα του 2010 ή έκανες συμπληρωματική για εισοδήματα 2008;
Στη βεβαίωση, γινόταν αναφορά για καταβολή εισοδημάτων έτους 2008; Εννοώ, τη βεβαίωση την υπέβαλες με τη φορολογική δήλωση του 2011 για τα εισοδήματα του 2010 ή έκανες συμπληρωματική για εισοδήματα 2008;Το ρωτάω διότι περιμένω φέτος χρήματα που αφορούν το 2008/9 και θα ήθελα να αποφύγω να την υποβάλλω ως εισόδημα του 2012 για ευνόητους λόγους.
Κανένα νεότερο για ΙΕΚ2 Λάρισας υπάρχει;