*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1735256 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #1722 στις: Ιουνίου 09, 2012, 05:08:06 pm »
Παιδια μου ειπανε να κοψω συγκεντρωτικη ΑΠΥ για ολο το εξαμηνο.
Θα πρεπει να γραψω και την παρακρατηση 20% σωστα?
Αφου δεν θα μας πληρωσουν αμεσα, πώς μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μας πληρωσουν? Εννοω υπαρχει καποιος τροπος να τους κοψω αλλά να φαινεται οτι δεν με εχουν πληρωσει ακομη(π.χ. οπως το πιστωτικο τιμολογιο)?
Δεν εμπιστευομαι το κρατος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:46:11 »

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 17.03-ΠΕ12.05 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1723 στις: Ιουνίου 09, 2012, 09:33:45 pm »
Παιδια μου ειπανε να κοψω συγκεντρωτικη ΑΠΥ για ολο το εξαμηνο.
Θα πρεπει να γραψω και την παρακρατηση 20% σωστα?
Αφου δεν θα μας πληρωσουν αμεσα, πώς μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μας πληρωσουν? Εννοω υπαρχει καποιος τροπος να τους κοψω αλλά να φαινεται οτι δεν με εχουν πληρωσει ακομη(π.χ. οπως το πιστωτικο τιμολογιο)?
Δεν εμπιστευομαι το κρατος.
Συνάδελφε πο ποιό ιέκ στο είπαν αυτό ?? Θα πρέπει να και παρακράτησεις 20% που θα την πάρεις σαν επιστροφή το 2013 στην φορολογική σου δήλωση γενικά είμαι ύπερ της παρακράτησεις γιατι απαλήνει αυτά που είναι να πληρώσουμε πλέον στην φορολογική μας δήλωση...Κατά την γνώμη μου πρέπει να την κόψεις την άπυ γιατί όσο πιο γρήγορα τις κόψουμε και σταλούν στον ιδενιβιμ τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθούμε και γενικά ο ινεδιβιμ έχει πληρώσει όλες τις απυ των προηγούμενων εξαμήνων....

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: Ιουνίου 09, 2012, 09:45:22 pm »
Aν κοπούν τώρα τα ΑΠΥ υπολογίζω η πληρωμή μας να γίνει απο 25 ιουλίου έως 10 αυγούστου όποτε ας πιέσουμε εμείς τους διευθυντές να κοπούν τα απυ όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σταλούν....

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1725 στις: Ιουνίου 10, 2012, 05:24:34 pm »
γενικά είμαι ύπερ της παρακράτησεις γιατι απαλήνει αυτά που είναι να πληρώσουμε πλέον στην φορολογική μας δήλωση...

senior, γνωριζω απο ΑΠΥ μιας και ειμαι καποια χρονια Ελ. Επ.. Απλα ηλπιζα μηπως και γλιτωναμε την παρακρατηση 20% στις "εκπαιδευτικες υπηρεσιες". Αληθεια αυτο γραφεις στην περιγραφη του εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ?

Παραθετω το παραπανω κειμενο σου, για να σου πω οτι σιγουρα ΔΕΝ απαλυνει την πληρωμη, αφου δικα σου χρηματα ειναι ουτως η αλλως, απλα τα "παιρνεις" περιπου 1,5 με 2 χρονια μετα απο τοτε που θα επρεπε. Εγω θα προτιμουσα να τα επαιρνα τωρα και ας τα κρατουσα για τη λυπητερη της εκκαθαρισης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:46:11 »

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1726 στις: Ιουνίου 10, 2012, 05:31:54 pm »
γενικά είμαι ύπερ της παρακράτησεις γιατι απαλήνει αυτά που είναι να πληρώσουμε πλέον στην φορολογική μας δήλωση...

senior, γνωριζω απο ΑΠΥ μιας και ειμαι καποια χρονια Ελ. Επ.. Απλα ηλπιζα μηπως και γλιτωναμε την παρακρατηση 20% στις "εκπαιδευτικες υπηρεσιες". Αληθεια αυτο γραφεις στην περιγραφη του εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ?

Παραθετω το παραπανω κειμενο σου, για να σου πω οτι σιγουρα ΔΕΝ απαλυνει την πληρωμη, αφου δικα σου χρηματα ειναι ουτως η αλλως, απλα τα "παιρνεις" περιπου 1,5 με 2 χρονια μετα απο τοτε που θα επρεπε. Εγω θα προτιμουσα να τα επαιρνα τωρα και ας τα κρατουσα για τη λυπητερη της εκκαθαρισης.

Απο τότε που αρχίσαμε να κόβουμε ΑΠΥ στον ιδεκε και μετεπειτα ιδενιβιμ οι πληρωμές μας γίνονται με καθυστέρηση 1,5 - 2 μήνες το πολύ και όχι 2 χρόνια οπότε δεν ισχύει αυτό που λες για να γλιτώσουμε την παρακράτηση πρέπει να κόψουμε πολλές αποδείξεις μικρότερες των 300 ευρώ ποσα μικρότερα των 300 ευρώ δεν έχουν παρακράτηση επομένως να κόψουμε άπυ ανα μήνα και όχι όλο το εξάμηνο αλλα θα πρέπει να το δεκτεί το ιεκ και το ινεδιβιμ όπως έγινε περυσι εγώ το πρότεινα σε μερικούς  διευθυντες και μου είπαν θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1727 στις: Ιουνίου 10, 2012, 05:43:21 pm »
Δεν εχει σχεση με το ποτε θα πληρωθουμε. Με το 1,5-2 χρονια αναφερομαι στο πότε παιρνουμε την παρακρατηση στα χερια μας.

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1728 στις: Ιουνίου 10, 2012, 05:45:27 pm »
σενιορ, στην περιγραφη εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ τι γραφεις? "Εκπαιδευτικες υπηρεσιες" και
ωρες Χ ποσό/ωρα?

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1729 στις: Ιουνίου 11, 2012, 01:15:46 am »
σενιορ, στην περιγραφη εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ τι γραφεις? "Εκπαιδευτικες υπηρεσιες" και
ωρες Χ ποσό/ωρα?
Σύμφωνα με νέα απόφαση πρέπει να φτιάξουμε και σφραγιδάκι που θα γράφει Εκπαιδευτικές υπηρεσίες και να το κτυπήσουμε πάνω στην απόδειξη που θα κόψουμε το κείμενο θα πρέπει να στο πουν απο το ιεκ σου τι θα γράψεις, Αν θες να σου πω είναι το εξής  :
 Έλαβα το ποσό των 174,7

Αποσυνδεδεμένος korina_gr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1730 στις: Ιουνίου 11, 2012, 12:50:53 pm »
Μια διευκρινιστικη ερώτηση:

Το θέμα με τα ΑΠΥ ισχύει και για όσους έχουν πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ πληρώνονται μέχει τώρα με ΑΕΔ?

Αποσυνδεδεμένος senior_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1731 στις: Ιουνίου 11, 2012, 01:22:43 pm »
Μια διευκρινιστικη ερώτηση:

Το θέμα με τα ΑΠΥ ισχύει και για όσους έχουν πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ πληρώνονται μέχει τώρα με ΑΕΔ?
Προς το παρών όχι αλλά μάλλον απο οκτώμβρη θα σας αφορά και εσάς γιατί θα είναι υποχρεωτικό μόνο όσοι μπορούν να κόψουν απυ θα παίρνουν ώρες...

Αποσυνδεδεμένος rebecca...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1732 στις: Ιουνίου 11, 2012, 05:37:52 pm »
καλησπερα!

εκανα μαθημα στα Ιεκ πατρας (και στα 2) το εξαμηνο 2009-2010 και δεν εχω πληρωθει ακομα...
ξερετε μηπως ποτε ροβλεπεται να πληρωθω και αν πρεπει να κανω καποια ενεργεια?
ΠΕ 10

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1733 στις: Ιουνίου 11, 2012, 06:50:47 pm »
rebecca και εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση ότι είναι έτοιμο να πληρωθεί το 1ο ΙΕΚ Πάτρας, αλλά περιμένουν ακόμα από το ΙΕΚ κάποια αρχεία. Λογικά θα πληρωθούμε μέσα Ιουλίου αν δεν αλλάξει κάτι. Για το 2ο ΙΕΚ Πάτρας δεν έχω κάποια ενημέρωση. Ελπίζω να είναι μαζί με το 1ο...  Πάρτε πάντως κανένα τηλέφωνο και από το ΙΕΚ, γιατί αν δεν τους πιέζει κανείς δεν ασχολούνται μαζί μας... Και φυσικά ενημέρωσέ μας αν μάθεις κάτι νεότερο!

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1734 στις: Ιουνίου 11, 2012, 07:18:38 pm »
ωρες Χ ποσό/ωρα?
Σύμφωνα με νέα απόφαση πρέπει να φτιάξουμε και σφραγιδάκι που θα γράφει Εκπαιδευτικές υπηρεσίες και να το κτυπήσουμε πάνω στην απόδειξη που θα κόψουμε το κείμενο θα πρέπει να στο πουν απο το ιεκ σου τι θα γράψεις, Αν θες να σου πω είναι το εξής  :
 Έλαβα το ποσό των 174,7

Αποσυνδεδεμένος rebecca...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1735 στις: Ιουνίου 11, 2012, 07:22:15 pm »
rebecca και εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση ότι είναι έτοιμο να πληρωθεί το 1ο ΙΕΚ Πάτρας, αλλά περιμένουν ακόμα από το ΙΕΚ κάποια αρχεία. Λογικά θα πληρωθούμε μέσα Ιουλίου αν δεν αλλάξει κάτι. Για το 2ο ΙΕΚ Πάτρας δεν έχω κάποια ενημέρωση. Ελπίζω να είναι μαζί με το 1ο...  Πάρτε πάντως κανένα τηλέφωνο και από το ΙΕΚ, γιατί αν δεν τους πιέζει κανείς δεν ασχολούνται μαζί μας... Και φυσικά ενημέρωσέ μας αν μάθεις κάτι νεότερο!

πηρα αλλα δεν βρηκα κανενα σημερα!!!αντε μακαρι γιατι εχουμε μεινει στεγνοι...
οτι αλλο μαθω εννοειται θα ενημερωσω!
Ευχαριστω για την απαντηση!!!
ΠΕ 10

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182589
  • Σύνολο θεμάτων: 19473