0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μου ειπανε να κοψω συγκεντρωτικη ΑΠΥ για ολο το εξαμηνο.Θα πρεπει να γραψω και την παρακρατηση 20% σωστα?Αφου δεν θα μας πληρωσουν αμεσα, πώς μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα μας πληρωσουν? Εννοω υπαρχει καποιος τροπος να τους κοψω αλλά να φαινεται οτι δεν με εχουν πληρωσει ακομη(π.χ. οπως το πιστωτικο τιμολογιο)?Δεν εμπιστευομαι το κρατος.
γενικά είμαι ύπερ της παρακράτησεις γιατι απαλήνει αυτά που είναι να πληρώσουμε πλέον στην φορολογική μας δήλωση...
Παράθεση από: senior_ στις Ιουνίου 09, 2012, 09:33:45 pmγενικά είμαι ύπερ της παρακράτησεις γιατι απαλήνει αυτά που είναι να πληρώσουμε πλέον στην φορολογική μας δήλωση...senior, γνωριζω απο ΑΠΥ μιας και ειμαι καποια χρονια Ελ. Επ.. Απλα ηλπιζα μηπως και γλιτωναμε την παρακρατηση 20% στις "εκπαιδευτικες υπηρεσιες". Αληθεια αυτο γραφεις στην περιγραφη του εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ?Παραθετω το παραπανω κειμενο σου, για να σου πω οτι σιγουρα ΔΕΝ απαλυνει την πληρωμη, αφου δικα σου χρηματα ειναι ουτως η αλλως, απλα τα "παιρνεις" περιπου 1,5 με 2 χρονια μετα απο τοτε που θα επρεπε. Εγω θα προτιμουσα να τα επαιρνα τωρα και ας τα κρατουσα για τη λυπητερη της εκκαθαρισης.
σενιορ, στην περιγραφη εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ τι γραφεις? "Εκπαιδευτικες υπηρεσιες" και ωρες Χ ποσό/ωρα?
Μια διευκρινιστικη ερώτηση:Το θέμα με τα ΑΠΥ ισχύει και για όσους έχουν πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ πληρώνονται μέχει τώρα με ΑΕΔ?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Ιουνίου 10, 2012, 05:45:27 pmσενιορ, στην περιγραφη εργου/υπηρεσιες πανω στην ΑΠΥ τι γραφεις? "Εκπαιδευτικες υπηρεσιες" και ωρες Χ ποσό/ωρα?Σύμφωνα με νέα απόφαση πρέπει να φτιάξουμε και σφραγιδάκι που θα γράφει Εκπαιδευτικές υπηρεσίες και να το κτυπήσουμε πάνω στην απόδειξη που θα κόψουμε το κείμενο θα πρέπει να στο πουν απο το ιεκ σου τι θα γράψεις, Αν θες να σου πω είναι το εξής : Έλαβα το ποσό των 174,7
rebecca και εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση ότι είναι έτοιμο να πληρωθεί το 1ο ΙΕΚ Πάτρας, αλλά περιμένουν ακόμα από το ΙΕΚ κάποια αρχεία. Λογικά θα πληρωθούμε μέσα Ιουλίου αν δεν αλλάξει κάτι. Για το 2ο ΙΕΚ Πάτρας δεν έχω κάποια ενημέρωση. Ελπίζω να είναι μαζί με το 1ο... Πάρτε πάντως κανένα τηλέφωνο και από το ΙΕΚ, γιατί αν δεν τους πιέζει κανείς δεν ασχολούνται μαζί μας... Και φυσικά ενημέρωσέ μας αν μάθεις κάτι νεότερο!