0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχύει ότι κατά τη φορολογική δήλωση ο φόρος θα προσαυξάνεται κατά 50% σαν προκαταβολή για το επόμενο έτος;
Παράθεση από: dpa2006 στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 09:57:36 pmλογικα μεχρι και αυριο(αντε Παρασκευη πρωι)την Παρεσκευη μεσημερι θα πρεπει να γινει η ενημερωση και η παραδοση των φακελων.Αισιόδοξο σε βρίσκω εγώ πιστεύω από βδομάδα ... λόγω της παράτασης που δόθηκε ...
λογικα μεχρι και αυριο(αντε Παρασκευη πρωι)την Παρεσκευη μεσημερι θα πρεπει να γινει η ενημερωση και η παραδοση των φακελων.
Παράθεση από: a_pauper στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 08:12:17 pmΙσχύει ότι κατά τη φορολογική δήλωση ο φόρος θα προσαυξάνεται κατά 50% σαν προκαταβολή για το επόμενο έτος;Φέτος αυτό που λες συνέβη με προσαύξηση 55% ως προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος. Δεν ακούστηκε ότι θα το αλλάξουν και δε θα ισχύει πια. Προφανώς, όμως, δεν καταλογίζουν προκαταβολή φόρου σε άτομα που έχουν μικρό εισόδημα. Το λέω αυτό γιατί το παρατήρησα σε άτομα που είχαν ετήσιο εισόδημα 5000-7000. Ίσως να ισχύει και για λίγο μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα, αλλά δε γνωρίζω κάποια περίπτωση.
Δεν μπορω να μην σχολιασω αυτο που ειδα στη σελιδα του ιεκ Αλεξ/πολης...ανακοινωνεται τελοσπαντων οτι πληρωθηκε και το ιεκ Διδυμοτειχου μετα απο τεσσερα χρονια ..και ο κ Σερετης (διευθυντης ιεκ) λεει οτι δεν ευθυνονται αυτοι για την καθυστερηση...μαλλον θα ευθυνεται η γιαγια μου τοτε....ελεος με αυτη την ηλιθια νοοτροπια των δημοσιων υπαλληλων που δεν ευθυνονται για τιποτα!!!και βεβαια φταιτε η καθυστερηση οφειλεται σε λαθη στα χαρτια που ξεκινησαν απο το ιεκ. Μου το ειπανε απο το υπ.Παιδειας και το ξερουν πολυ καλα οτι τους ξαναστειλαν τα χαρτια πισω λογω λαθων..και μαλιστα μια υπαλληλος μου ειπε οτι γενικα τα χαρτια στελνονται απο το ενα γραφειο στο αλλο χωρις να ελεγχονται και μετα ξαναεπιστρεφονται... βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι καθυστερησης στην Ελλαδα ζουμε...ζητηστε ομως και μια συγγνωμη μια φορα και μη βγαζετε την ουρα σας συνεχεια απ εξω..ελεοοοοος!!!!
"Η παρακράτηση ...έχει και τα καλά του να πω την αλήθεια..."
Τα μέτρα παρατίθενται αρκετά αναλυτικά:http://www.videoman.gr/30304Οι ειδικοί λένε ότι η αποτελεσματικότητα των μέτρων αυτών, θα φέρει οπωσδήποτε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
...Αν έχεις ένα σχετικά ψηλό εισόδημα...