0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Αν έχεις ένα σχετικά ψηλό εισόδημα...Χαίρομαι που ανήκεις σ αυτή τη κατηγορία. Πράγμα που ερμηνεύει το:"...είναι θέμα συνήθειας και νοοτροπίας..."Σου εύχομαι να είσαι πάντα σ αυτή τη κατηγορία
Αν έχεις ένα σχετικά ψηλό εισόδημα (λέμε τώρα) και
"Σήμερα ελεύθερος επαγγελματίας που λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 700 ευρώ (8.400 ευρώ τον χρόνο) καταβάλλει στο Δημόσιο φόρο ύψους 340 ευρώ ετησίως. Με το νέο σύστημα θα πληρώνει 2.940 ευρώ!"http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_28/09/2012_496810
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος το γνωριζει θα παρακαλουσα να μου απαντησει. Με τα νεα δεδομενα ΑΕΔ αν καταλαβα καλα θα πρεπει κανεις να εχει δηλωσει το 2011 στην εφορια ως και 5000 ευρω για να μπορεσει να αποφυγει το μπλοκακι. Προσωπικα δηλωσα 5100 ευρω για το 2011, εκ των οποιων τα 1800 ειναι εισοδημα απο ενοικια, οχι απο χρηματα που κερδισα με την εργασια μου (παροχη υπηρεσιων). Θα μπορουσα να αποφυγω κι εγω το μπλοκακι ή αποκλειομαι απο την επιλογη της ΑΕΔ; Γνωριζω πως δεν ειστε λογιστες, αλλα σε αυτη τη χωρα μας αναγκαζουν να γινουμε ολοι...
Τωρα να πω πως καταλαβα την απαντηση... ψεματα θα πω... ευχαριστω παντως!
Θα επαναλάβω κι εγώ...με τα χρωστούμενα 2010 τι γίνετε?