0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...
Παράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 03:51:28 pmΠαράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:58:38 pmΠαράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".Ακριβώς έτσι!Σε αυτή την περίπτωση μας παίρνει να διεκδικήσουμε κι άλλες ώρες; Ή μένουμε με τις 3 και λέμε και ευχαριστώ; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι σωστο να μοιραζονται οι ωρες.....
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:58:38 pmΠαράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".Ακριβώς έτσι!Σε αυτή την περίπτωση μας παίρνει να διεκδικήσουμε κι άλλες ώρες; Ή μένουμε με τις 3 και λέμε και ευχαριστώ;
Παράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΙΕΚΚατόπιν της επιλογής τους οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτές οφείλουν :Να υπογράψουν σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου στην οποία θα καθορίζονται τα μαθήματα τα οποία τουςανατέθηκαν οι ώρες απασχόλησης, η ωριαία αντιμισθία οι λοιπές υποχρεώσεις.1. Να συμπληρώσουν Υπεύθυνη δήλωση Ατομικών Στοιχείων που θα τους δοθεί από το Ι.Ε.Κ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙ
Δυστυχώς το πρόβλημα ξεκινάει γιατί πολλές ειδικότητες κόπηκαν γιατί δεν μαζέψανε 25 σπουδαστές που είναι πλέον το όριο για να γίνει τμήμα!!! βέβαια εκθές που πήγα σε ιέκ για μάθημα υπήρχε τμήμα με 19 άτομα ! αν γινόντουσαν τα τμήματα θα ήμασταν περισσότεροι ευχαριστημένοι. τώρα για κάποιους που τους λέει ο διευθυντής με το μικρό του όνομα μπορεί να τους θυμάται απο πρηγούμενα εξάμηνα και έρχομαι να ρωτήσω τους συναδέλφους πριν απο τρία χρόνια που ήσασταν γιατι δεν κάνατε αίτηση στα ιεκ μήπως επειδή ξέρατε ότι είμασταν τέσσερα χρόνια απλήρωτοι τώρα που πληρώνουν τα ιέκ ήρθατε να πάρετε ώρες ? και εγώ αν ήμουν διευθυντής θα έπαιρνα αυτούς που μέναν και τις μάυρες μέρες και ερχόντουσαν για μάθημα με δικά τους έξοδα απλήρωτοι για 4 ολόκληρα χρόνια .