0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν έχεις πλήρη ασφάλιση αλλού δεν χρειάζεσαι μπλοκάκι, εκτός αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας όπου τότε κόβεις αποδείξεις
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:10:36 pmΚαι πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις 3 ώρες και διαμαρτύρονται δεν ήταν στα ΙΕΚ και στα "μαύρα χρόνια", παίρνοντας και τότε 3 ώρες? Και πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις πιο πολλές ώρες, ήταν στα "μαυρα χρόνια"?Γιατί η εμπειρία η δική μου, μου λέει οτι συνήθως, αυτοί που παίρνουν τις πολλές ώρες δεν είναι τα "φιλότιμα" παιδιά, αλλά καριβώς αυτοί που εμφανίζονται όταν αρχίζει να "έχει φαΐ" η υπόθεση.συμφωνώ απόλυτα και μαζί σου σίγουρα υπάρχουν και τα βύσματα του διευθυντή μην σου πω και τις καθαρίστριας του ιεκ στην ελλάδα ζούμε και υπάρχουν αυτά ... ίσα ίσα εγω έχω πει όποιος νομίζει ότι αδικήθηκε να το κυνηγάει όσο μπορεί.... όσο sylvia για το να μιλάει ο εκπαιδευτής με το μικρό τον διυεθυντή ή έχει πολύ μεγάλο θράσος ή μπορεί να πήγανε μαζί φαντάροι ...
Και πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις 3 ώρες και διαμαρτύρονται δεν ήταν στα ΙΕΚ και στα "μαύρα χρόνια", παίρνοντας και τότε 3 ώρες? Και πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις πιο πολλές ώρες, ήταν στα "μαυρα χρόνια"?Γιατί η εμπειρία η δική μου, μου λέει οτι συνήθως, αυτοί που παίρνουν τις πολλές ώρες δεν είναι τα "φιλότιμα" παιδιά, αλλά καριβώς αυτοί που εμφανίζονται όταν αρχίζει να "έχει φαΐ" η υπόθεση.
Με τα χρωστούμενα του 2011β(οκτ-νοε-δεκ) τι γίνεται παιδιά?Υπάρχει πληροφορηση?
υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα για τις πληρωμές 2010
...φυσικά και είναι πρόσχημα...
Το καταραμένο τρίμηνο του 10 θα αργήσει πολύ ακόμα ... τώρα κάποια ΙΕΚ άρχισαν να κινούν τη διαδικασία ... !!!