0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Κηφισιά πλήρωσε:;:; Γιατί αυτά που είδα έγω σήμερα στο ΑΤΜ είναι κουτσουρεμένα
Άκυρο συνάδελφοι....Σήμερα βάλανε δευτερη κατάθεση αυτά που λείπανε!!!
Χμμμμμ!!!.. ώσπου να βάλει τέτοια πράματα του τριβόλου η "εθνική τράπεζα" και να ξετεμπελιάσω κι εγώ να κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις.....Αγαπώ τον Αθλητισμό και Προσπαθώ...Νέα βολτίτσα στα ΑΤΜια , ξαναλέω: Ακτίνα 1 χιλιόμετρο από το σπίτι ...Ως Γυμναστικούλα ..καλό ήταν !.. ΔΕΝ μπορείς να πεις!..Από την άλλη , η Γυμναστική , ο Αθλητισμός συνήθως έχουν κάποιo έπαθλον .. trophy - έτσι , νομίζω, το λέμε στα ελληνικά... Μπαααααααα!!!... Τη θυμάσαι την ατάκα στην (παλιά) διαφήμιση "Πάλι Ντόρτια Ήφερα";;;..Έτσι.. Τώρα Εάν ως trophy λογαριάσω ότι , ασχέτως , στη μακρά γυμναστική "πήρα τους δρόμοι" , μου χαμογέλασαν γλυκά δυο - τρεις άγνωστες , προς κουκλίτσες θα τολμούσα να πω... ..Άντε , επέστρεψα με μόλις μια εικοσαρού , που την ανάληψα ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ κι ήταν η τελευταία στο λογαριασμό και με Υψηλή αυτοεκτίμηση λόγω Κουκλίτσες, προς ΙΣΟΠΑΛΙΑ το κόβω!..Τα αμιγώς χέλθυ - φιτ κι όλα αυτά αποτελέσματα της πεζοπορίας , επίσης τείνουν να ισοφαριστούν διότι Τώρα ανάβω το ΤΡΙΤΟ (ψιλοπαραπονεμένο..) τσιγάρο..ΟΛΟ ετούτο το Σύγγραμμα , προκειμένου να καταλήξω στο Επιστημονικό Συμπέρασμα ότι ......Αμμμ... ΔΕΝ Πλέρωσε η Ηλιούπολις!!!...
Καλησπέρα και από μένα!Πλήρωσε το ΙΕΚ Τρικάλων!450 Ε για 38 ώρες αν τις έχω υπολογίσει σωστά!Ανήκω στη κατηγορία των πτυχιούχων, 11,84 μου βγαίνει.δεν έχω ιδέα αν μου έχει γίνει παρακράτηση. Εσείς οι "παλαιότεροι" τι λέτε;Καλό Πάσχα σε όλους!
Αμ πες το για Ηλιούπολη αφού ανέφερα πιο πάνω ή Ηλιούπολη έχει εκκρεμότητες και δεν θα πληρωθεί δεν με διαβάζει! Αλλά σου έχω ευχαριστα σήμερα τα χαρτιά της Ηλιούπολης ήταν στον πρόεδρο για υπογραφές και αν δεν πληρωθεί την Πέμπτη την άλλη εβδομάδα σίγουρα! (…)
(….) ! Κάτι άλλο να σαι ρωτήσω δεν έχω καταλάβει άντρας η γυναίκα είσαι;
Καταρχήν με τι πτυχίο πληρώνεσαι τεί,αεί, μεταπτυχιακό να βρούμε το ωρομισθιο
• Ι. ..Κι όμως , την πληροφορία που πόσταρες περί Ηλιούπολις την μελέτησα περισσότερο και από SOS εξεταστικής Μεταπτυχιακού …απλά χτες και σήμερα πήρα τσάρκα Δρόμοι και ΑΤΜια , διότι ΔΕΝ κακό να ψάχνεις και την υπόλοιπη Ύλη… • ΙΙ. Θενκς ΠΟΛΥ και για τη Φρέσκια Ενημέρωση… άντε να δούμε , ΜΗΝ τυχόν και σκάσει η βαθμολογία η καλή , το trophy τόσης γυμναστικής μ. Πέμπτη… Να τρέχει ο Κόσμος απόγευμα – βράδυ στις εκκλησιές και μεις της Ηλιούπολις να κάνουμε μετάνοιες και να διαβάζουμε τα 12 Βαγγέλια στις κασσκάρντς της «εθνικής» … ..Τώρα ΤΙ σχέση έχει αφτό , με την ενημέρωσις «πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ» , να πω τη μαύρη αλήθεια ΔΕΝ νογάω…• Τόσα χρόνια … μια ζωή δηλαδής , το’ λεγα σαν τον παλιό καλό , πρωτότυπο των 80'ς (μακαρίτη πλέον ΩΣ επαναληψάκια..) Τζίμη Πανούση «Έτσι Νοιώθω Περήφανος για Τον Αναμφισβήτητο ΑΝΔΡΙΣΜΟ Μου..». • Εχτιμούσα επίσης ότι η Στιβαρή Αρρενωπή Γραφή μου … ΝΑΙ !..Και Ετούτη , μια ..Μην την πω «βαρβατίλα» , να πω πιο politically correct Αρσενικές … Male Φερομόνες , τις άφηνε να πλανώνται στον Αήρ και στον Ψηφιακό Κόσμο… Φωτιές μ’ άναψες ωρέ Συνάδερφε… Ν’ αρχίσω πίσω- πίσω να ψάχνομαι… να ενισχύω τα posts μου με 5-6 παραπάνω Σερνικές κουβέντες και μπινελίκια;;… Να πιστοποιήσω ΤΙ Κοτζάμ Άντρας είμαι… ν’ αρχίσω και ψηφιακό καμάκι δωμέσα , άμα αντιληφτώ καμιά Ενδιαφέρουσα Συναδελφίνα;;.. Θ._
Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ.επισης έχω πάρει απαλλαγή από ένσημα διότι εργάζομαι σε ιδιωτ. Επιχ. Με πλήρη ασφάλιση!Ευχαριστώ!