0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε θενκς κι εγώ και προσθέτω μια επιπλέον κατατόπισις... Το Τελικό Ποσόν , στο Δίωρο ανά
To δίωρο της εξέτασης σε δίωρο μάθημα μετράει διπλό;Από πότε;;;
anoiksi Κάθε ΩΡΑ "Εισήγησης" - ή Επιτήρησης στις ΤΕΛΙΚΕΣ , όμως, Εξετάσεις Εξαμήνου (ΟΧΙ στις 'προόδους') μετράει διπλή στην "αμοιβή". ΔΕΣ και τη Σύμβασή σου ... Διαίρεσε και τις διδακτικές , "κανονικές" ώρες ΣΥΝ τις .. Χ2 ώρες "εισήγησης" ή επιτήρησης με το τελικό ποσόν πληρωμής και θα δεις...Από Πότε;;...ΔΕΝ ξέρω!..ΤΗΝ τελευταία Τριετία , όμως , ΝΑΙ.
Δεν παίζει αυτό ... εκτός αν σε έχει δηλώσει εισηγητή και επιτηρητή ταυτοχρόνως π απαγορεύεται ... ο εισηγητής δίνει θέματα λύνει απορίες και αποχωρεί από την αίθουσα αυτό π ίσχυε κάποτε επί ΟΕΕΚ ήταν οι εισηγήσεις να είναι 3ωρες ... για να παίρνουμε κανένα εξτραδακι ! Προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό π αναφέρει ο συνάδελφος π εχω δουλέψει σε 3 ΙΕΚ κοιτώντας και τη μισθοδοσία και τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.
Ασχημα μαντάτα για νέες πληρωμές και εμάς τους Απυ ,,, μπικικίνια καπούτ money γιόκ , αναμονή για μάι αν βρεθεί χρήμα όσοι πήρατε πήρατε για σου ρε τσίπρα σκληρέ διαπραγματευτή...