0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οποιος ειπε για την επόμενη βδομάδα δεν ισχύει έχω ενοχλήσει το λογιστήριο του ινεβεδιμ πολλες φορες και μου ειπαν οτι αυτοί είναι ετοιμοι αλλα δεν υπαρχει ακόμα εγκριση κονδυλιου....εγω και με τη ιδιοτητα σαν δημοτικος συμβουλος και μελος του συριζα πηρα τηλ και ανεφερα αυτη τη ζοφερη κατασταση στο γραφειου του νεου υπουργου παιδειας, με τις αλλαγες που θα γινουν ισως αλλαξει και ο γενικος γραμματεας υπευθυνος για τη δια βιου μαθηση οποτε τρεχα γυρευε οχι αλλη βδομαδα δε θα πληρωθουμε καλά χριστουγεννα , μη παραπληροφορειτε λοιπον.....
Καλημέρα σε όλους,Το γενικό λογιστήριο έχει εγκρίνει το κονδύλι. Η οικονομική υπηρεσία του υπ.παιδείας το έχει εγκρίνει και το έχει στείλει στην επίτροπο. Η επίτροπος είναι αυτή που καθυστερεί. Τα χρήματα υπάρχουν και δεν ξέρω γιατί εδώ και 15 μέρες η επίτροπος δεν τα πιστώνει στο ινεδεβιμ για να πληρωθούμε. Ο συνάδελφος που ανήκει στον Σύριζα να μιλήσει με την επίτροπο γιατί είναι ανεπίτρεπτο η αριστερά να σε έχει απλήρωτο. Έχει τσαλακωθεί η ιδεολογία μας κατά πολύ.
Evi ξέρεις για τι ποσό μιλάμε γνωρίζεις?
Το κονδύλι που έχει εγκριθεί είναι 1,3 εκατομμύρια. Η γραμματέας του γενικού με ενημέρωσε ότι τα λεφτά υπάρχουν.
Καλησπερα.τι εννοεις συναδελφε θα πληρωθουμε ολα και ολοι.και αυτπι που ειναι με αεδ και οχι τσμεδε
Εγω που πηρα το πρωι στο ινεδιβιμ ειπαν περιμενουν χρηματοδοτησηΜηπως οι ωρες σου εινσι λιγοτερες γιατι πληρωνουν μονο φεβρ μσρτιοΚαι το φεβρ μηπως δεν ειχες ωρεςΔες τις ημερες που ειχες μαθημα τον φεβρ