0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μιλησα για πολοστή φορά με τη διεθύντρια οικονομικών του ΙΝΕ
Με οικονομικές υπηρεσίες του υπ. παιδείας , που ξαναμίλησα σήμερα....ΟΚ , "κατανόηση" , ΟΚ αναλυτικές εξηγήσεις , ΟΚ πολύς χρόνος να "εξηγούν" , αλλά Φως άμεσα ΔΕΝ βλέπουν... ... ΔΕΝ στο λέν' ευθέως , αλλά το συμπέρασμα είναι "πιέστε μας για νά' χουμε πάτημα να πιέσουμε παραπάνω.."Προσωπικά , σιγουρεύτηκα ότι χωρίς ν' απευθυνθούμε "ψηλότερα" ... σε Γ.Γ. υπουργείου , Υφυπουργούς , τον ίδιο το Φίλη πάμε για ..χαρούμενη ...φτωχή πρωτοχρονιά.ΔΕΝ βρίσκω άλλο δρόμο , από βομβαρδισμό τηλεφώνων και μέηλς στα γραφεία του Γ.Γ. και της ηγεσίας του Υπουργείου ΣΥΝ .. άντε ΚΑΙ από δωμέσα που μιλάμε πολλοί , γνωρίζοντας καθείς μας τόσους άλλους Συναδέλφους... ...Ας βάλουμε μπροστά κάποια Κινητοποίηση , έστω και "ολιγομελή" στο υπουργείο , με την Απαίτηση να δούμε ΟΧΙ τον τελευταίο τροχό της άμαξας , αλλά Υπουργική - Υφυπουργική Ηγεσία.. Χμμ... Ένας είν' ο Δρόμος!..
Χθές πήρα τηλ στο υπουργείο και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται κονδύλι για πληρωμές.μέχρι τέλος της χρονιάς...τους απάντησα "καλά που μου το λέτε να μην ξαναδουλέψω στα ΙΕΚ...και η απάντηση τους "ξέρετε πόσοι συνάδελφοι σας παρακαλάνε να δουλέψουν..εστω και χωρίς πληρωμή"
ΑΙΣΧΟΣ αν ισχύει όσα ειπε ο υπάλληλος , τι πω,....
Ποιο το αίσχος;Συγνώμη αλλά ο υπάλληλος δίκιο έχει. Δεν είπε κάτι παράλογο.Σφάζονται όλοι να πάρουν ώρες ενώ ξέρουν ότι είναι ενα χρόνο απλήρωτοι.
Τα ΙΕΚ οταν τα πηρε το ΙΝΕΔΙ
Δίκιο έχεις έπρεπε να πει αλλά και αυτοί τι χρωστάνε να τους τα πρήζουμε.Να κάνω και εγώ το δικηγόρο του διαβόλου.Λες και από αυτούς εξαρτάται που δεν πληρωνόμαστε ή αν τους τη πούμε θα μας πληρώσει το υπουργείο.Επειδή εργάστηκα σε παρόμοια θέση και είχα φουλ δουλειά και τρέξιμο και αναγκαζόμουν να ακούω τα παράπονα του καθενός που δε λέω δίκιο έχουν αλλά αυτοί που κρατάνε το μαχαίρι πραγματικά δε τους καίγεται καρφί εμείς απλά τα ακούγαμε και χαλούσε και η διάθεση μας ενώ οι υπεύθυνοι κρύβονται.Μου ερχόταν να τους πω ρε φίλε τι με πρήζεις υπάλληλος είμαι εγώ δε σου αρέσει η κατάσταση αλλά κάθε χρόνο δε κάνεις κάτι να αλλάξει βολεύεσαι και συ.Άμα είναι τόσο τραγικά μη κάνεις μάθημα στο ΙΕΚ ή οργανώσου και κατέβα εδώ βρες τον προϊστάμενο μέσα στο ίδιο το γραφείο του ή μη ξεκινάς μαθήματα ή βάλε ένα δικηγόρο κάνε μήνυση καταγγελία ότι θες κάνε. Εγώ τι φταίω να μου χαλάς τι δίαθεση κάθε μέρα χωρίς λόγο. Έρχομαι να δουλέψω όχι να μαλώσω με το κόσμο ή να σηκώνω τηλέφωνα και να απαντάω δε ξέρω δε ξέρω δε ξέρω.Άμα μπορούσαν και αυτοί αυτο θα μας έλεγαν.
Την επομενη βδομαδα θα γινει η δοση προς την ελλαδα αλλα και η περιβοητη χρηματοδοτηση π μας τα εχουν πριξει.... Κινητοποιηθειτε..... Μην τους αφηνουμε. Επισης οσον αφορα τα καναλια την δευτερα στην εκπομπη του χατζηνικολαου ηταν ενας συναδερφος και ειπε για το προβλημα μας οτι είμαστε απληρωτοι ο υπουργος δεν του ειπε απολυτως τιποτα.... Τον εγραψε κανονικα..... Παρτε πιο δυναμικα το θεμα.... Τους δινω προθεσμια μεχρι αρχες νοεμβρη μετα θα το παω αλλου το θεμα οποιος θελει ακολουθει....... (Διευκρινηση ειμαι με ικα)