0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητή Εvip ούτε εγώ είχα τα 120 αιτηση εκανα τον Μάη (2014 μόλις αρχισε) και πληρωσα Χριστουγεννα που πληρώθηκα απο ΣΔΕ. Τα άλλα ειναι δικαιολογίες. Μάλιστα ζήτησα αλλαγή ημερομηνίας εξετάσεων γι αργότερα γιατί δεν είχα λεφτά για εισιτήρια ούτε για τη μία νύχτα που έπρεπε να μείνω σε ξενοδοχείο (αφού δεν υπήρχε εξεταστικό κέντρο στο νησί που μένω-έπρεπε να πάω σε άλλο νομό) αφού δεν έχω πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο σχεδόν...(αν λέω αλήθεια εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί έχω όλα τα μεηλσ που έχω στείλει παντού). Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Ντροπή σε όσους τις λένε Ντροπή και στους υπεύθυνους. Ξεφτίλα όχι απλά ντροπή.
κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, πήγα να δώσω εξετάσεις. Μια εβδομάδα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με ΕΟΠΠΕΠ για να αλλάξω ημερομηνία. Μόλις είχαν μπει τα καπιταλ κοντρολ και όταν μένεις σε νησί όχι 120, αλλά το λιγότερο 300 ευρώ κοστίζει η πιστοποίηση.
Με το φόβο να συνεχίσω εκτός θέματος (σας θυμιζω οτι μιλάμε για ππληρωμές ΙΕΚ) θα ήθελα να κατάθεσω και μια άλλη άποψη. Την ιδεολογική. Για μένα ή πιστοποίηση είναι καθαρά εισπρακτική. Είμαι στην εκπαίδευση κοντά 20 χρόνια διδάσκοντας σε γυμνάσιολλύκειο ΙΕΚ και ΤΕΙ. Δεν είναι θέμα οικονομικό για μένα. Δεν περισσεύουν αλλά θα μπορούσα να τα μαζεψω. Το θεωρώυυποκριτικό όμως απότην ππλευρά της πολιτείας. Να μην διορθώνει τα δεκάδες κακά κείμενα και να ασχολείται με υπό λεπτομέρειες. Εξεταστηκα πολλές φορές επιμορφωθηκα επίσης. Αν μιλάμε λοιπόν για εκπαίδευση ας αποφασίσει το υπουργείο να εεπιμόρφωσει δωρεάν όσους ενδιαφέρονται να διδάσκουν στα ΙΕΚ και μετά ας είναι προαπαιτούμενο. Όλα τα αλλά είναι διαιρει και βασιλευε
καλημέρα,Πρώτον κάποιοι εδώ μέσα είναι νούμερα, γι' αυτό κατάντησε έτσι η χώρα!Ρε σεις σας χρωστάνε δεδουλευμένα 1 έτους για 2 και 3 ώρες βρωμοώρες τη βδομάδα και ασχολείστε με τις πιστοποιηησεις εοππεπ και πράσινα άλογα;Τι να πει κανείς.....Σε τηλ. επικοινωνία με το λογισήριο του ΙΝΕ
ΜΗΝ ανησυχείτε!!..Θα ... σωθούμε!!...Ξανάκανε "επίκαιρη ερώτηση" ο Φορτσάκης , για τα μιστά μας!!!...Την παραθέτω:ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ
Ο κύριος